drumskalisica 8741 Napisano Octobar 16, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pošto, kako vidim od plaćanja štete neće biti ništa - ostaju samo ove " guje, moravske kobre , lemanja " u opticaju, jednom reči - osveta. A osveta je specijalitet koji se servira hladan ( kad prođe neko vreme ). Ova dvojica kojim tempom prave štetu i krivična dela, već za mesec dana da ih neko nalupa - nebi znali zbog čega su nalupani, mada su verovatno i navikli na to . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22980 Napisano Octobar 16, 2018 Integrisan, 9761 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, mradomir je napisao: A kako se to radi, mislim na lemanje narkomana? Pa palicom, da ti sugu ne prenesu, diskretno sa fantomkom da ne snosis posledice zakonske... Ili cekas da im policija na ulicu pusti "cisto" pa citas kako umiru po haustorima i wc soljama... Sidasi ogavni, bacaju igle svuda ne smes dete pustiti da se igra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Octobar 16, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan POD MAČ, BATO!!! 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6089 Napisano Octobar 16, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan I sta god da im se desi zalomi se da tebe prvog privedu.Zajebi to.sve je to banda povezana stite svoj izvor prihoda.a sutra da ti neko lepi etiketu da si privodjen.hapsen itd.Progutaj kao sto si i nekad pre i kao sto ces mozda nekad u buducnosti i sto pre zaboravi na ovo i uzivaj u zivotu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Octobar 16, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno da covek nece dobiti nikakvu nadoknadu....ukraden motor, polupan i nikom nista. Bedno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12437 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1311 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, hard_rock je napisao: Tuzno da covek nece dobiti nikakvu nadoknadu....ukraden motor, polupan i nikom nista. Bedno Tako i ja sebe uhvatim da mi bude krivo i da se cudim,ali se onda setim-ej pa nama je toma nikolic bio predsednik(ej jebote) i sve to dodje na svoje-nema cudjenja vise 3 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1651 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1335 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, štampar je napisao: ''моравска кобра'' кога уједе тај више не краде Haha, kod mene u kraju se zove Kremanska kobra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13479 Napisano Octobar 16, 2018 Ne silazi, 7555 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je lipska kobra. Jer obitava u selu kraj Smedereva, Lipe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Octobar 16, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se kaže, batina je iz raja izašla.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7888 Napisano Octobar 16, 2018 -, 1772 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Jel vas dvojica pricate o tarabi sa ekserima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel vas dvojica pricate o tarabi sa ekserima Како ружно описана та чудотворна направа... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1651 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1335 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Da rešimo nedoumice... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 1651 Napisano Octobar 16, 2018 Drug član, 1335 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, kawasaki zx6r, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Pravi lek za momke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16399 Napisano Octobar 16, 2018 Misbehave Responsibly, 1655 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Iz grupe prebiotika po načinu doziranja 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3638 Napisano Octobar 16, 2018 Malinar u pokusaju, 1719 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, mradomir said: A kako se to radi, mislim na lemanje narkomana? Stvarno treba ozbiljan fakultet za taj cin... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Octobar 16, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, milomir22 said: Stvarno treba ozbiljan fakultet za taj cin... Vidim ovde sve akademski svet Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Octobar 16, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Internet fajteri.Pravda u svoje ruke...Odoh da .enjam. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 17, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan A baš se pitam šta bi ti, Sašac, radio kada bi tog tvog žutaća maznuli? Da li bi i onda išao da .enjaš? Ja nisam ni za taj stav da ih treba mlatiti, ali sigurno ne mogu da tvrdim da bih uspeo da se suzdržim da ih neisprebijam da ih vidim kako mi kradu motor, za koji sam prolio i znoja i krvi i mnogo toga se u životu odrekao da bih ga imao. I onda se neko nađe ˝pametan˝ da mi to otuđi... Stvarno ne znam kako bih reagovao na njih, a ni ne želim da saznam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3638 Napisano Octobar 17, 2018 Malinar u pokusaju, 1719 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda se covek uzda u vaskoliku azurnost i efikasnost srpske policije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 244 Napisano Octobar 17, 2018 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Policija privede, tuzilac pusti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 244 Napisano Octobar 17, 2018 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak. 15 10 2018 u popodnevnim casovima supruga dobija na Fejs pretnje od Gutaija. Slucaj prijavljen policiji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 244 Napisano Octobar 17, 2018 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, Ausländer je napisao: Зашто претње? Што вам је покушао украсти мотор? Значи ипак кобра, само овде пиши како то никад нећеш урадити и да си мирољубив. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Octobar 17, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/EXRVh2zE_W4 Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3114 Napisano Octobar 17, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, cicko_ru said: Nastavak. 15 10 2018 u popodnevnim casovima supruga dobija na Fejs pretnje od Gutaija. Slucaj prijavljen policiji. Zbog motora ne bih jurio narkomane po ulici, ali ovo... 1 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10691 Napisano Octobar 17, 2018 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ThePainkiller je napisao: A baš se pitam šta bi ti, Sašac, radio kada bi tog tvog žutaća maznuli? Da li bi i onda išao da .enjaš? Ja nisam ni za taj stav da ih treba mlatiti, ali sigurno ne mogu da tvrdim da bih uspeo da se suzdržim da ih neisprebijam da ih vidim kako mi kradu motor, za koji sam prolio i znoja i krvi i mnogo toga se u životu odrekao da bih ga imao. I onda se neko nađe ˝pametan˝ da mi to otuđi... Stvarno ne znam kako bih reagovao na njih, a ni ne želim da saznam... Ja tacno znam kako bih reagovao da navatam nekog da pokusava da mi mazne motor, nayebo bi mu se mile majke, olesio bi ga od batina. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...