vladica 35 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima. Posle par godina posta, ponovo uzeh motor DR 650 1994 god, prvi utisci odlicni, nisam vozio enduro do sada, ali brzo se covek navikne... malo trese pri manjem gasu u voznji, mozda je korpa losa, ali prvo cu zameniti lanac i lancanike koji su sigurno losi... razmisljao sam i o nekom uzduvu boljem, sta biste preporucili? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Septembar 29, 2018 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam lepši video do sada. Nemoj ovo da teraš po džombama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Septembar 29, 2018 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Srecno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala . Za sada nije u planu neki offroad, ali nikad se ne zna... Neki blagi mozda... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Septembar 30, 2018 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Lep, opran, namazan i ulickan... Sa losim lancem i lancanicima, gumama za zamenu i ukopanim diskovima...? Bice tu igranke i izdataka da se dovede u red, ali, prava ljubav nema cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Septembar 30, 2018 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano Septembar 30, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ubav, kolko mani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Octobar 3, 2018 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan 1300 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 2984 Napisano Octobar 30, 2018 Drug član, 1174 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Prelep, nisam skoro video bolji. Izduv ja ne bi dirao, ako je fabrički dobar. A ako je propao, sve zavisi šta hoćeš i koliko možeš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2384 Napisano Octobar 30, 2018 Andragog, 4961 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ukopani diskovi mogu još tri godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
egeec 16 Napisano Novembar 2, 2018 U prolazu, 48 postova Lokacija: makedonija Motocikl: bmw f650gs Prijavi odgovor kao problematičan Bash dobar motor si uzeo,bravo....Jel se zna istorija koliko km je proshao pa tako sachuvan...Srecno.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Novembar 2, 2018 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. 30 i kusur hiljada pise, mada ko zna to, verovatno je presao vise. Od poznanika sam ga uzeo koji ga je bas pazio i mazio a dugogodisnji vlasnik iz Leskovca, ne znam coveka jos, ali svaka mu cast kako ga ocuvao dobro.Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grille 51 Napisano Novembar 11, 2018 U prolazu, 78 postova Lokacija: Novi sad Prijavi odgovor kao problematičan Moze misljenje i na sta da obratim paznju, mozda bi pazario dr 65o rse 1993 god. 14ooe zamenjen frajlauf prosle godine kaze vlasnik da je u solidnom stanju. Inace mi je zelja da uzmem kawasaki kle ali tesko ih naci u dobrom stanju za male pare. Isao bi da vidim ovih dana dr pa znacio bi mi savet neki. Nemam bas iskustva sa motorima evo koja slika...Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nidza vespa 16 Napisano Januar 20 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Vespa T-5 lml 150 Prijavi odgovor kao problematičan On 29. 9. 2018. at 18:31, vladica je napisao: pozdrav svima. Posle par godina posta, ponovo uzeh motor DR 650 1994 god, prvi utisci odlicni, nisam vozio enduro do sada, ali brzo se covek navikne... malo trese pri manjem gasu u voznji, mozda je korpa losa, ali prvo cu zameniti lanac i lancanike koji su sigurno losi... razmisljao sam i o nekom uzduvu boljem, sta biste preporucili? prelep motor ovo je remek delo kako izgleda sve pohvale ovo je za voznju po asfaltu nikako po dzombama i oranju. moze se reci da je i lepsi od xt600. Koja j cena danas ovih motora od najnize do srednje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...