Marphi 1138 Napisano Septembar 24, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Golf 2 ,Menhetn,1989 godiste,1.3 benzin,nikad nije imao plin,3 vrata,4 brzine,vlasnik zadnjih 12 godina,registrovan do februara,cena 600e. Vise informacija na 0642143091 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Septembar 24, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jos da je 1.6d Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Septembar 24, 2018 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan Prodaješ golfa i to dvojku Mora biti da si poblesavio 1 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 25, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Istetovirao sam ga na levoj sisi,tako da,bice on uvek tu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 961 Napisano Septembar 25, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Auh, kakva lutka .......;)... i šiber... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 25, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Taj model (Menhetn) je radjen za Americko trziste,pa su ga zato i tako skockali...Ima sitnih korozija ali nista strasno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15042 Napisano Septembar 25, 2018 moto merkat °°, 4944 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Manhattan je oprema (visi nivo), za americko idu kockasti farovi i pozicije zute sa strane. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Septembar 28, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 4, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Prodaješ golfa i to dvojku:zbunjen: Mora biti da si poblesavio:jee:Поблесавио је он и раније, кад је купио двојку а није дизелаш 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 4, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nemaš slike iznutra?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 8, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini,tek sad sam video tvoju poruku...Nemam,mogu da slikam.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 8, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kako hoćeš, mene ne zanima kao kupca, više onako iz radoznalosti. A mislim da će nekog potencijalnog kupca možda bas te slike prevuci preko crte da dođje da pogleda pa možda potom i kupi. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Octobar 9, 2018 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Garant, kad bude video unutrasnjost koju nikad nije video, ipak je golf retkost, sigurno prelama. Savane ne mlati, ovo ce da kupi neko kome treba auto za drndanje i tovarenje alata, bas ga briga za unutrasnjost 2 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6288 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam pre nekih 20 godina Menhetn Golf iz 1990 godine. Duboki branici , liht plava, 1.3i. Da imao je elektricne dizne za gorivo i jako malo je trosio. Sad bi ga vratio, ak kozna gde je i u kakvom je stanju. Savan je u pravu za slike unutrasnjosti, jer svi vole lepo-i oni sto im treba za drndanje , i oni kojima je to jedini auto za porodicu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Garant, kad bude video unutrasnjost koju nikad nije video, ipak je golf retkost, sigurno prelama. Savane ne mlati, ovo ce da kupi neko kome treba auto za drndanje i tovarenje alata, bas ga briga za unutrasnjostSlušaj, probaj normalno da mi se obracas ako možeš. Ako ne, onda nemoj nikako. Ja sam se lepo obratio čoveku a ti probaj iz toga izvuci primer kako treba. Ništa ne mlatim već pričamo najnormalnije, razumeš?Niti je smešno niti bilo kakav drugi znacaj ima tvoje obraćanje meni a uzmi i razmisli malo, ukoliko tebi ništa ne smeta da sediš u prljavom i smrdljivom svinjcu umesto u nekom koliko toliko očuvanom i čistom enterijeru, to ne znaci da su svi takvi kao ti. Nekome to čak može biti presudno ako bira izmedju dva takva pa čak i da je taj usvinjeni i za nijansu jeftiniji. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 9, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Divno je videti da se drugari trude da održe temu živom do konačne prodaje 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Octobar 9, 2018 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Savan je napisao: Slušaj, probaj normalno da mi se obracas ako možeš. Ako ne, onda nemoj nikako. Ja sam se lepo obratio čoveku a ti probaj iz toga izvuci primer kako treba. Ništa ne mlatim već pričamo najnormalnije, razumeš? Niti je smešno niti bilo kakav drugi znacaj ima tvoje obraćanje meni a uzmi i razmisli malo, ukoliko tebi ništa ne smeta da sediš u prljavom i smrdljivom svinjcu umesto u nekom koliko toliko očuvanom i čistom enterijeru, to ne znaci da su svi takvi kao ti. Nekome to čak može biti presudno ako bira izmedju dva takva pa čak i da je taj usvinjeni i za nijansu jeftiniji. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Normalnim ljudima se normalno obracam, ako ti moje obracanje nije normalno, izvuci sam zakljucak. Ipak, molim postavljaca teme da posalje savanu slike da vidi da li enterijer smrdi na svinjac ili mirise. 1 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Vazno je da si ti sam potvrdio svoje ponasanje. Bolje ne umes, nazalost. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 13, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat je auto,hvala na interesovanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Octobar 14, 2018 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel ga savan kupio, mora da su slike bile mirisljave 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Octobar 14, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ga savan kupio, mora da su slike bile mirisljave I čemu sad ovo vodi? Provociraš?Ili...ne znaš da čitaš ili...si malouman pa ne shvataš? Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Octobar 15, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte ljudi.... Nema potrebe... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Octobar 15, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Zaključaj temu . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...