Ivan Krusevac 24 Napisano Septembar 19, 2018 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi ključ za svećice za Ta, jer kod mene nemam u alatu isti, pretpostavljam da je isti i za 600i 650,meni treba za 650. Ne mogu da odradim servis bez njega, znam da je 18 u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Septembar 19, 2018 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kupi komadno 18-19 cevasti, i resi problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Septembar 19, 2018 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguce da ne moze obican cevasti, kod mog CBR-a ne moze jer treba da je sa tankim zidovima kao fabricki kljuc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Krusevac 24 Napisano Septembar 19, 2018 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan Ne može cevasti kratak je i ne staje mora tanji da bude , probao sam pre neki dan, zato mora orginalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Septembar 19, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Ako si u prolazu kroz Jagodinu, mogu da ti pozajmim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1889 Napisano Septembar 19, 2018 Zainteresovan, 740 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.pitstop.co.rs/motori/1801-1-racva-kt-824.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Septembar 19, 2018 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Duboka gedora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6388 Napisano Septembar 20, 2018 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imas tankozidne cevaste kljuceve da kupis, odrezes na potrebnu duzinu, izbusis rupu za polugu i to je to. Tako sam ja sebi pravio za ta600 i radi posao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1737 Napisano Septembar 21, 2018 Drug član, 1479 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 19.9.2018. at 19:54, Ivan Krusevac je napisao: Ne može cevasti kratak je i ne staje mora tanji da bude , probao sam pre neki dan, zato mora orginalni. Onda kupi taj obican cevasti koji ne moze da stane jer je debeo, i polirkom na brusilici ga otanji. Tanjis zidove samo kod sestougaonog dela kljuca. Posao od 4 minuta, i nemas vise potrebe da na forumu trazis resenje i danima cekas na odgovore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Krusevac 24 Napisano Septembar 22, 2018 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan Ključ sam brusio jednom prilikom trebao mi za auto, oslabio sam zidove brusalicom i fiberdiskom i naravno ključ je pukao tako da to nije rešenje, svećice sam zamenio, trenutno mi ne treba ali za svaki slučaj do sledećeg servisa naćiću ključ. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Septembar 22, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan E sada kad nije više hitno, moja preporuka je RICO. Prečnik najšireg dela je 24,75mm, izuzetno jak, nastavak za gedoru 1/2. Kupljen na buvljaku, Novi Beograd, tezga sa alatom, čini mi se četvrti red od ulaza. Bez problema ulazi kod Kawasaki modela, koji su i među najužim rupama za svećice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Septembar 22, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Odes kod kineza kupis ceo set za svecice za 100 din, i resis problem, tako sam ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Krusevac 24 Napisano Septembar 23, 2018 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam ključ, razumnih 20e original, naravno kod braće grka, znači budževina oko 1000rsd ili 20e+ugradnja lika da donese. Probaću da nadjem polovan, a ove dve opcije ostaju. Hvala svima na savetima, tako se skupljaju vredne informacije ne samo za moj problem nego i drugih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...