Dragan032 0 Napisano Septembar 6, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav momci trazim savet za kupovinu motora, zelim neki nasminkani sportak od 50cc posto na motor nikada seo nisam hocu da se naucim pre nego se usudim da sednem na nesto jace i pored toga nemam A kategorije pa nisam u mogucnosti i da polazem i da uzimam motor jbga ... video sam ima lepih motora od 50cc da se kupe pa me zanima ako imate iskustva sa njima sta valja traziti ... Aprilia Rs 50, Cagiva Prima, Pegout xr6, Honda nsr 50 .... ne znam nista o tim motorima pa pitam .... hvala na pomoci unapret ... i da imam budzet do 700e znam da zvuci smesno al takve su mogucnosti ... pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 471 Napisano Septembar 6, 2018 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Posto nikad nisi seo, bolje trazi nesto da naucis da vozis. Nasminkani sportak ostavi za kasnije da mu se ne skine sminka odmah. 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan032 0 Napisano Septembar 6, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma zbudzicu apenca da naucim osnove i to ima drugar dace mi da se ucim ... valjda je to ok ... nego gledam sta uzeti na prolece hehe hvala svakako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DoctorD 23 Napisano Septembar 7, 2018 U prolazu, 39 postova Lokacija: Lukavac, Be i Ha. Motocikl: Suzuki GS 450 L Prijavi odgovor kao problematičan Imas i Yamahu TZR 50 po meni isto tako jako lijep sportski motoric nije previse star, nije ni previse skup sto bi u svakom slucaju trebao da gledas ponajvise na motorima ovog tipa jer su to 50cc masine a kao i sve sportske masine, iz njih je izvucen dobar procenat snage tako da je habanje neupitno naravno sve zavisi od odrzavanja ali svakako sportski motor sto mladji to bolje. Ali opet sve zavisi od budzeta i ukusa tako da... Sretno u potrazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackbeast 82 Napisano Septembar 13, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Republika Srpska Motocikl: Honda CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam Apriliu RS50 ali vjeruj mi, to je motor koji se veoma brzo preraste. To mi je bio prvi motor i imao sam ga mozda 2-3 mjeseca... Posto je 2T, obrati paznju na pumpu za ulje, posto kod mnogih strada pa nesavjesni vlasnik ili pravi losu mjesavinu ili nikako ne sipa ulje, pa zariba... Isti slucaj je i sa RS125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan032 0 Napisano Septembar 14, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan e drugari hvala svima na odgovorima ali sam odlucio polagati za A-1 i onda naci nesto od 125cc izbor je veci a verujem da cu naci nesto po ukusu ... sad me zanima da li neko ima iskustva sa Qingqi 125 motorom, svidja mi se na oko ali znam da je kinez pa ne znam koliko je pametno uzimati to zbog odrzavanja i svega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6031 Napisano Septembar 14, 2018 Drug član, 2782 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan On ti je malo macka u dzaku, kao i sva kineska roba, ali sam se sretao sa primercima od po 30+ hiljada kilometara. Ako nabodes da kupis malo bolji primerak, mislim da bi se lepo naucio/navozao za malo para. Par drugara se slatko vozalo sa njima po par godina, ali su svi kupili nove. I razlog kupovine je bio isti kao tvoj: sticanje iskustva. Ali licno uvek navijam za nesto sa malo duzim renomeom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Novus 138 Napisano Septembar 15, 2018 Svrati ponekad, 113 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakvi su danas kinezi....ali se secam da sam vozio neko kinesko govno od skutera kao student pre nesto vise od 15 godina......kupio sam ga novog.....vozio 2 sezone......i prodao ga pokvarenog za cenu jednog rucka u kafani....nakon tog iskustva....ne bih kupio ni magicnu krpu kinesku...Sent from my SM-G928F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Septembar 18, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 14.9.2018. at 23:47, Dragan032 je napisao: e drugari hvala svima na odgovorima ali sam odlucio polagati za A-1 i onda naci nesto od 125cc izbor je veci a verujem da cu naci nesto po ukusu ... sad me zanima da li neko ima iskustva sa Qingqi 125 motorom, svidja mi se na oko ali znam da je kinez pa ne znam koliko je pametno uzimati to zbog odrzavanja i svega Qingqi je odlican pocetnicki motor. Agregat je kopija Suzukijevog malog 125cc cetvorotaktnog agregata (msm iz DR 125), veoma pouzdan, lak za odrzavanje i sa malom potrosnjom. Ali zbog kvaliteta delova i materijala, stalno ces trebati nesto da pritezes, prckas, ceprkas... I dobro ces savladati osnove mehanike, i nece ti biti dosadno. Moja preporuka za prvi motor od 125cc je Qingqi SM, ili 2D model. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6087 Napisano Septembar 18, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan A-1,125ccm,yamaha majesty,bolje stariji japanac nego mlad kinez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Septembar 18, 2018 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vec polazes, bolje odvozaj 7 casova vise i dobijes A2, pa kasnije mozes i jace motore da vozis. Ja sam uzeo Piaggio liberty, i mogu da ti preporucim jer nije skup a bolji je od svakog kineza i delova imas bukvalno na svakom koraku. Cekam da odvozam casove pa da mogu da ga vozim legalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Septembar 19, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Loša taktika. Istu grešku sam i ja napravila.. Honda NSR 125 i polako.. Ali pošto za "trkalicu" pa čak i male kubikaže treba iskustvo, sad imam diskus na kičmi.. Ja ti predlažem keeway 125, nije sport ali je naked, izuzetno lep, stabilan, početnički motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...