Marko125 1 Napisano Septembar 1, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR125/APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, imam jedan problem sa Hondom NSR 125 95 godiste, motor kada je hladan ide kao lud otvara rc ventil i sve je okej, ali kada se ugreje(nakon 5 minuta voznje) pocinje da trokira ne ide preko 6-7 hiljada obrtaja, zavisi nekada i kad se upali odma trokira kako kad. Cak mi se desilo da 2 dana ide kako treba, bez ikakvih smetnji i treci dan trokira, zamenuo sam svecicu stavio sam koju je honda propisala u katalogu ngk i kapicu svecice majstor mi je rekao da je mozda bobina ali on to kao nece da dira. Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Septembar 5, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan Proveri dovod goriva i karburator. Mozda ti je problem u tome. Tacnije da kada upalis tebi se napuni karburator gorivom i onda kada ga izvuces na gas tebi se smanji nivo goriva i kasnije ne moze da dopuni ako ti je malo zavrnuto gorivo ili prljav karburator. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko125 1 Napisano Septembar 5, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR125/APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Vazi provericu pa javljam, hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Septembar 5, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo mogucih faktora. To hoce da se desi i ako su semerinzo radilice losi, alintad motor i na leru losije radi kad se ugreje. Moze da bude do bobine, to stoji. Neke Aprilije 125 ranijih generacija su imale povremeno problem sa njima. Moze da bude do dovoda goriva i/ili karba. Moze da bude i problem sa lamelarnim ventilom na usisu. Moze da bude problem i sa samim klipno-vilindarskim sklopom, u smislu da je potrosenost velika, ali tad motor gubi snagu, ne trokira. Ako je klasicno trokiranje, pucanje na usis/izduv kad krene mepravilan rad, krivca treba traziti u struji. Moze da bude i pick up. Ako se ne snadjes, naleti do mene, resicemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko125 1 Napisano Septembar 6, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR125/APN6 Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, abarth_maniac said: Mnogo mogucih faktora. To hoce da se desi i ako su semerinzo radilice losi, alintad motor i na leru losije radi kad se ugreje. Moze da bude do bobine, to stoji. Neke Aprilije 125 ranijih generacija su imale povremeno problem sa njima. Moze da bude do dovoda goriva i/ili karba. Moze da bude i problem sa lamelarnim ventilom na usisu. Moze da bude problem i sa samim klipno-vilindarskim sklopom, u smislu da je potrosenost velika, ali tad motor gubi snagu, ne trokira. Ako je klasicno trokiranje, pucanje na usis/izduv kad krene mepravilan rad, krivca treba traziti u struji. Moze da bude i pick up. Ako se ne snadjes, naleti do mene, resicemo. Gde se nalazis jel drzis mozda neki servis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Septembar 7, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U NS sam na grbavici. Imam garazu u kojoj radim, nemam zvanican servis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko125 1 Napisano Septembar 7, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR125/APN6 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, abarth_maniac said: U NS sam na grbavici. Imam garazu u kojoj radim, nemam zvanican servis. Aj posalji mi tvoj broj da te nazovem, pa cemo se dogovoriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6012 Napisano Septembar 7, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao PP. Cujemo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SRBSOFER 34 Napisano Septembar 15, 2018 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Honda NSR Prijavi odgovor kao problematičan I sta je na kraju bio problem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko125 1 Napisano Octobar 29, 2018 U prolazu, 20 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda NSR125/APN6 Prijavi odgovor kao problematičan On 9/15/2018 at 4:16 PM, SRBSOFER said: I sta je na kraju bio problem? Jos nista nisam otkrio, motor sam od sebe proradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...