Kursulla 354 Napisano Jul 11, 2022 Svrati ponekad, 261 postova Lokacija: München Motocikl: XL750 Transalp, NC750XA 21 Prijavi odgovor kao problematičan @Kursulla У којој бакалници на ћошку може да се купи тај Мегуиарс, или како већ?Hm....mislim da sam naručio na Amazonu! Sent from my Pixel 3 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Jul 31, 2022 (promenjeno) Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kako oprati kožne (gauntlet) rukavice? Neki kažu mogu u vodu, neki kažu ne... nemam pojma, dosta mi se znoje ruke i baš počinje da štipa za oči kad ih skinem EDIT: Izmešao sam sirće i vodu i naprskao par puta unutra, spolja namazao Michelin sredstvom za kožu na bazi avokadovog ulja, javljam sutra rezultate. Promenio Jul 31, 2022 član blackmore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Jul 31, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kožne rukavice u mašinu, 30°C, 600-800 obrtaja, 15 minuta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 4, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Oprane na 30°C, 800 obrtaja, 30 minuta (nemam mod za 15, ubih se tražeći) Zgodno dođoše ove etikete da se o njih zakače na žicu, negde sam pročitao da je najbolje da budu okačene sa prstima nadole. Takođe, navukao sam ih na ruke, stiskao peškir par puta da se ocede (mada ih je centrifuga dobro ocedila), pa okačio da se suše. Rekao bih da su neprijatni mirisi nestali, rukavice su ponovo mekane, ali sačekaću da se doooobro osuše pre sledećeg korišćenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1896 Napisano Avgust 4, 2022 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, blackmore je napisao: Oprane na 30°C, 800 obrtaja, 30 minuta (nemam mod za 15, ubih se tražeći) Zgodno dođoše ove etikete da se o njih zakače na žicu, negde sam pročitao da je najbolje da budu okačene sa prstima nadole. Takođe, navukao sam ih na ruke, stiskao peškir par puta da se ocede (mada ih je centrifuga dobro ocedila), pa okačio da se suše. Rekao bih da su neprijatni mirisi nestali, rukavice su ponovo mekane, ali sačekaću da se doooobro osuše pre sledećeg korišćenja. Kad se osuse, dobro ih namazi nekim mlekom za kozu da lepo upije i toeto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Avgust 4, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, blackmore said: Oprane na 30°C, 800 obrtaja, 30 minuta (nemam mod za 15, ubih se tražeći) Zgodno dođoše ove etikete da se o njih zakače na žicu, negde sam pročitao da je najbolje da budu okačene sa prstima nadole. Takođe, navukao sam ih na ruke, stiskao peškir par puta da se ocede (mada ih je centrifuga dobro ocedila), pa okačio da se suše. Rekao bih da su neprijatni mirisi nestali, rukavice su ponovo mekane, ali sačekaću da se doooobro osuše pre sledećeg korišćenja. Kupi drugu, noviju mašinu. Što se tiče mazanja kada se osuše, možeš naravno. Ja moje ne mažem, ali ja ni motor ne perem, dok ti skidaš ružne i lepiš lepe trakice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 4, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, DjoleLO je napisao: Kad se osuse, dobro ih namazi nekim mlekom za kozu da lepo upije i toeto Spremno! pre 2 minuta, Jupiter je napisao: Kupi drugu, noviju mašinu. Što se tiče mazanja kada se osuše, možeš naravno. Ja moje ne mažem, ali ja ni motor ne perem, dok ti skidaš ružne i lepiš lepe trakice. Mislim da će mi staviti titulu ovde na forum “skidač trakica” Samo da @Marko05 ne vidi ovo, inače sam nagrabusio 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5610 Napisano Avgust 4, 2022 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, blackmore je napisao: Spremno! Mislim da će mi staviti titulu ovde na forum “skidač trakica” Samo da @Marko05 ne vidi ovo, inače sam nagrabusio Само добро подмажи. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Kao nove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Avgust 5, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, blackmore said: Kao nove Cek bre zar ti nisi uzeo njih ove sezone ili tako nesto? Sta ima da ih ribas? A mozda sam i ja nesto pomsao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, gavrela je napisao: Cek bre zar ti nisi uzeo njih ove sezone ili tako nesto? Sta ima da ih ribas? A mozda sam i ja nesto pomsao Jesam, medjutim meni se inače dosta znoje dlanovi, a pogotovu na ovim temperaturama, pa kad skinem rukavice, kreće da štipa za oči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Avgust 6, 2022 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, blackmore said: Jesam, medjutim meni se inače dosta znoje dlanovi, a pogotovu na ovim temperaturama, pa kad skinem rukavice, kreće da štipa za oči vidim da si sredio svoje top, moje nisam prao otkad su kupljene, sramota, red je da i njih doteram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 6, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Pa samo savet da to uradiš kad imaš slobodan dan od vožnje, suše se dobrih 24h i to na ovoj toploti (izbegavati da stoje direktno na suncu). Mašina na 30°, 600-800 obrtaja, 15-30min, kad se završi pranje navuci ih na ruke, uzmi čist peškir i stiskaj nekoliko puta da se malo ocede. U toku sušenja (idealno prsti nadole na žici) možeš da ih navučeš na ruke da ne izgube formu, mada ja nisam. Kad se osuše biće tvrde kao kamen, dakle bez neke kreme za kožu vesela igranka. Ovo Michelin sredstvo je vrh, mislim da sam platio 350 RSD u Okovu na NBG, miriše na kokos a ima ulje avokada u sebi, prebrisao rukavice 2-3 puta, upile su baš dosta, ali su sad bukvalno kao skinute sa rafa Eto to je neko moje iskustvo, ne znam jel neko do sad pisao malo opširnije o ovome, ali valja ponoviti svakako. Sledeće što planiram da probam je ono Motorex sredstvo za suvo pranje postave kacige, baš me zanima kako će to izgledati (samo se naprska pena i kasnije obriše, ako sam dobro razumeo). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 320 Napisano Septembar 8, 2022 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sve od kože mažem hemel kremom, nije loša . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 272 Napisano Februar 7, 2023 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Da mi je neko rekao da cu pod stare dane da se druzim toliko sa vazelinom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanja_022 32 Napisano Februar 8, 2023 U prolazu, 48 postova Lokacija: Irig Motocikl: R1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Vazelin je odlican za kozu, samo je bitno da je potpuno suva ako ste je prethodno prali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Maj 28, 2023 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kupih još jednu jašu,malo tanju,za ovo vreme...kako bi je slatko ubacio u mašinu ali ima te aluminijumske protektore na ramenima,lupaće...hm...smišljam kako...smotam tako da budu unutra,nekako uvežem...ma rasturiće je mašina... Kamera dobra pa deluje novo i čisto ali nije baš.Ne,nije prljava nešto,ne bazdi...Oprao bi je zbog tih kao luftera od tekstila pod "miškom". Ma će trljamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1361 Napisano Maj 28, 2023 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da je ubacis u nesto,neki platneni dzak…ja kad perem patike ubacim ih u jastucnicu, inace se sve deformisu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dulegolub 46 Napisano Maj 28, 2023 (promenjeno) U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Sve kožne jakne i pantalone koje sam kupovao polovne sam izvrtao na unutrašnju stranu i tako ih prao u veš mašini. Jakne sam zakopčavao jer mislim da se tako sprečava drljanje rajsferšlusa po ostatku jakne. Možda bi to bilo rešenje i za metalne protektore. Promenio Maj 28, 2023 član dulegolub 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Maj 29, 2023 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan @eb'o sam im kevu... Sa Michelinom Sija se k'o baby ass...ma ne sija se,nego svetlo,kamera... Inače ova zadnja je na prodaju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17203 Napisano Maj 29, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2388 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shoyyka je napisao: @eb'o sam im kevu... Sa Michelinom Sija se k'o baby ass...ma ne sija se,nego svetlo,kamera... Inače ova zadnja je na prodaju. Daj velicine i cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, BokyBoy je napisao: Daj velicine i cene. Napravih oglas...mislim da je za tebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17203 Napisano Maj 30, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2388 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, shoyyka je napisao: Napravih oglas...mislim da je za tebe. Odlicno izgleda i ok cena, nazalost nije za mene, ja sam 183/105, nosim 56/58. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10374 Napisano Maj 30, 2023 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BokyBoy je napisao: Odlicno izgleda i ok cena, nazalost nije za mene, ja sam 183/105, nosim 56/58. Ti imaš 105?Au,onda sorry...mišići... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3112 Napisano Jun 4, 2023 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Za goretex pitanje..Jel ok samo onako da jaknu ubacim u veš-mašinu, tipa na 30 c ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...