shoyyka 10358 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U plusu Celzijus,d'idem doma da kresnem Suzy,nisam od Božića...uf,malo zvuči... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza90 22 Napisano Februar 12, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF 650 s Bandit- 2009 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, shoyyka said: U plusu Celzijus,d'idem doma da kresnem Suzy,nisam od Božića...uf,malo zvuči... Jao isti si bolesnik ko i ja , ja sam rekordno vozio motor na -5 iz BG-a do NS do garaze (promrzo ko p)....cim vidim sunca malo gledam sa terase ka garazi A danas sam zauzet necu stici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10358 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne...odustao,nešto se izvedrilo i odma' 'ladno,neću da je budim i da 'abam gvožđe,biće ovih dana i 10ak u plusu. Nego baterija mi još od prošlog motora,ova crvena bila na Suzy,dugo nekorišćena,crkla...Verovatno se malo ispraznila,mesec i jače nije pipan,aj' bolje da ga dopunim ,kad posle dve sekunde pozeleni...Ili je toliko dobra ili je ovaj pametni punjač pošandrcao...Osam meseci prošle godine nije pipana,pardon pretprošle,povremeno stavljana na punjač,uvek zeleno...Koja je fora?Jel' treba da ga ne diram,da sam pravi ciklus punjenje-pražnjenje...mada to nikada nisam radio jer povremeno palim mašinu,provozam kad uslovi dozvole. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10168 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shoyyka je napisao: U plusu Celzijus,d'idem doma da kresnem Suzy,nisam od Božića...uf,malo zvuči... Perverznjaku matori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10168 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 1503 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, shoyyka je napisao: Jel' treba da ga ne diram,da sam pravi ciklus punjenje-pražnjenje...mada to nikada nisam radio jer povremeno palim mašinu,provozam kad uslovi dozvole. Probaj sa drugim punjačem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10358 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bajker71 je napisao: Perverznjaku matori! Hm... Nego ti si nesuđeni elektro-inžinjer...objasni ovu gore situaciju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10358 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ma da...sa'ću da pravim kolekciju inteligentnih punjača! Pa što ih onda zovu inteligentni?Haha Propaganda?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10358 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Eto...ubedi me Voja da kupim novi...a i ovaj nekorišćen! Idem večeras do KGa,svraćam u Lidl,dajte mi kao Vojin... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8206 Napisano Februar 12, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 52 minuta, shoyyka je napisao: Eto...ubedi me Voja da kupim novi...a i ovaj nekorišćen! Idem večeras do KGa,svraćam u Lidl,dajte mi kao Vojin... Nešto ne mogu da povatam,šta treba da imaš kao Vojin. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1111 Napisano Februar 12, 2023 (promenjeno) Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, gebee&co said: Nešto ne mogu da povatam,šta treba da imaš kao Vojin. Pa onaj cime se puni Suzi Promenio Februar 12, 2023 član zlatkojov 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8206 Napisano Februar 12, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaaaaa tooooooo,e onda dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10358 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kolega molim te,prati na času Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza90 22 Napisano Februar 12, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF 650 s Bandit- 2009 Prijavi odgovor kao problematičan E ja imam ovaj iz Linde ali nisam ga jos koristio...ne znam kakav je. Jel ima iko iskustva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2582 Napisano Februar 12, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2643 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga kupio kao rezervnu varijantu, imam još jedan pametan kvalitetan punjač. Probao par puta za punjenje i radio OK. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10358 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sad ću da svratim u Lindu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza90 22 Napisano Februar 12, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF 650 s Bandit- 2009 Prijavi odgovor kao problematičan E da bitno, a nisam rekao da sam ga uzeo pre nekoliko meseci, nzm da li ga sada ima u lidlu jer se to pojavi samo povremeno i kad se proda onda ga dugo nema (kao jos brdo stvari u lidlu)...tako da ne znam da li ga sada ima u lidlu, nisam dugo bio...@shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8076 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Bilo ga je u Lindi već duže vreme, znam jer idemo jednom nedeljno. I ja ga merkam iako već imam jedan mali, "pametni", punjač od 0,3 A. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10358 Napisano Februar 12, 2023 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nema u KGu u Lindi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8206 Napisano Februar 12, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, shoyyka je napisao: Nema u KGu u Lindi. Vidi kod Voje.......on možda može da nabavi......pošto hoćeš kao njegov. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10358 Napisano Februar 13, 2023 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Draza90 je napisao: E ja imam ovaj iz Linde ali nisam ga jos koristio...ne znam kakav je. Jel ima iko iskustva? O'li ga prodavat? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10358 Napisano Februar 15, 2023 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Od 07.01.,Božića nije videla Sunca,kreše kao mina...prednost injectiona,nema tu trte,mrte...parametri svi zadovoljeni,pali... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Februar 15, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan I bez ključa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8206 Napisano Februar 15, 2023 Ne silazi, 2146 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, croarcher je napisao: I bez ključa Teško i tada,aktiviran kill swich. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza90 22 Napisano Februar 15, 2023 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF 650 s Bandit- 2009 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/13/2023 at 11:17 AM, shoyyka said: O'li ga prodavat? E sorry, nisam video por do sada...e nije na prodaju, ako si tu negde blizu NS uletecu ti da napunis bateriju pa mi vrni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10358 Napisano Februar 15, 2023 Drug član, 3392 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Draza90 je napisao: E sorry, nisam video por do sada...e nije na prodaju, ako si tu negde blizu NS uletecu ti da napunis bateriju pa mi vrni. Hvala,naručen isti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...