shoyyka 10150 Napisano Februar 11, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, aca-pn je napisao: A sto jednostavno ne odes u samousluznu perionicu i za isti efekat potrosis par zetona ? Ja nikad rucno nisam uspeo da operem motor kao u samousluznoj perionici. Kod mene obrnuto,samo jednom i to TDM-a oprao,kao...ništa,ostale felne masne!Ne može mašina kao ja,tu su i konektori,kablovi...i njihov deterdžent nije dobar,previše hemije,brzo "grize"...vremenom...? Ovaj sam prao dva dana...prvi-odmašćivanje lanca,lančanika i td...drugi-lakši deo,šamponiranje,pranje ph neutralom...treći-prskanje konektora i mazanje pomadama,jednom namažem za par meseci,ne volim mnogo,ako je plastika "zdrava",nije bila na Suncu mnogo,nema potrebe mnogo mazati,manje skuplja prašinu,lakše se i opere... Čeka me i četvrti deo,najvažniji-vožnja... Obećao sam sebi,posle onog ekscesa...ne "timari" ga mnogo,više pažnje na eliminisanje potencijalnih uzroka nelagode u vožnji... Mada,ja ne mogu da ga gledam i "konzumiram" prljavog...ali ne preterivati!Ranije,sa TDM-om,uglancam ga i krenem u vožnju,počnu kapi,ja se vraćam...imbecil?!?No more! Oduži ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 12, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Crna boja,mangupski izgleda...uz nju sve ide...prašina pogotovo Ranije se znalo,kad kupuješ auto,u crnoj boji najskuplji,bela najjeftinija...dizel skuplji za 30% od benzinca...E onda su preprodavci sve to polako izjednačili...Neko će reči,nova tehnologija,računari kontrolišu...da ali ipak je nafta podmazivač,ljudi to zaboravljaju,dugovečniji agregati... Ali za pranje,haos...uvek se čini da je prašina...kako plastiku obasja Sunce,oni njeni kristali,kao prašina!?! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Po brdima,kupine sam brala... 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8292 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Da li su potpuno isti motori, izuzimajući oklope GSX 1250 FA i GSF 1250 SA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Februar 15, 2022 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu, mada slični jesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8292 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da su agregati isti, a i ram je isti koliko vidim. E sad možda je ogibljenje drugačije, zaista me zanima samo onaj FA model sa oklopima. Čini mi se da je suvozač malo podignutiji i naget ka vozaču, više kao u sport nego kao turing položaju, ili mi se čini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 15, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Agregat,ram...mehanički isti,FA ima veći hladnjak sa dva ventilatora,zbog oklopa...indikator brzina i u prednjoj suspenziji je razlika...isti ....,drugo pakovanje! I FA skuplji... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sad...ne znam,da li estetika ili korisnost...? Da ga prefarbam u crno...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9565 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Estetika toj mreži nije jača strana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Tražim ovu mrežu godinama, treba mi za traktor ali ozbiljno. U kojim radnjama moze da se nađe ovako nesto? Veoma je slična kao moja fabrička na Fazeru, po meni je lepše da bude ofarbana u crno jer tako dolaze do izražaja ovi sivi bocni poklopci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da ali će mi sačuvati 'ladnjak... Ma nabudžiću s nekog drugog motora! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Zlatko LA je napisao: Tražim ovu mrežu godinama, treba mi za traktor ali ozbiljno. U kojim radnjama moze da se nađe ovako nesto? Veoma je slična kao moja fabrička na Fazeru, po meni je lepše da bude ofarbana u crno jer tako dolaze do izražaja ovi sivi bocni poklopci. Kuckaj alu mreža...šalju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9565 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, shoyyka je napisao: Ma nabudžiću s nekog drugog motora! Probaj s'traktora! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7647 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 2922 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Na tako lijepom motoru bas bode oci Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1923 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Evo, dosta slična. Pre nego što odlučiš da baciš ukroji malo bolje i ofarbaj u crno. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Bigor je napisao: Na tako lijepom motoru bas bode oci Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Ne da bode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Zlatko LA je napisao: Evo, dosta slična. Pre nego što odlučiš da baciš ukroji malo bolje i ofarbaj u crno. Послато са SM-G960F помоћу Тапатока Ova ima ram...tak'a mi treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9565 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 1462 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš kakva je na Banditu 600. Prilično je "retka", ima svoj ram i nije nabijena na saće hladnjaka pa ne ometa protok vazduha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 16, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prava,od mreže kao saće...i cena je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2321 Napisano Februar 17, 2022 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka trenutno nemam bolju sliku, ja sam sebi napravio, i jednu poslao kolegi u CG. Ako ti radi posao javi da napravimo za tvoj. Inox je u pitanju 0.7mm debljine a moze i 1,2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, lestra je napisao: @shoyyka trenutno nemam bolju sliku, ja sam sebi napravio, i jednu poslao kolegi u CG. Ako ti radi posao javi da napravimo za tvoj. Inox je u pitanju 0.7mm debljine a moze i 1,2. Hvala,blizu smo,ako ne uradim ništa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 17, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Igradoh se malo sa karbon folijom...nije kao "mašinski" ali liči... Nema ih kod nas,verovatno ovi naši "stikeraši" nemaju mustru...?Ma ima da ga napravim,barem mi je crtanje uvek išlo. Da...i šablon izcrtah... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Februar 17, 2022 ODUSTO OD DIJETE, 2620 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Dao si mi ideju šta bih mogao ovih dana da radim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10150 Napisano Februar 23, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 18.9.2021. at 7:34, kimits je napisao: Al bas,naletim na nemackom ebay-u gledam i ne verujem. Jebi ga sto kazu u kom kraju "kad te hoce i bik ti se oteli" Kolega,na kom nemačkom ebay-u si našao kofere i td...?Da nije ebayKleinanzeigen?Ima jeftinih stvari,ne znam da li šalju ili mora dogovor sa prodavcem ili...? U podešavanjima nema opcije za broj telefona iz SRB... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Februar 23, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, shoyyka je napisao: Kolega,na kom nemačkom ebay-u si našao kofere i td...?Da nije ebayKleinanzeigen?Ima jeftinih stvari,ne znam da li šalju ili mora dogovor sa prodavcem ili...? U podešavanjima nema opcije za broj telefona iz SRB... Da da bas taj,ebay Kleinanziegen,ima i jeftinih ima i preskupih,kako naletis jbg,ja za 70€ pazario sva tri kofera sa nosacima,smesno.U glavnom salju na teritoriji Nemacke,ne znam koliko je sigurno i isplativo da ti salju za Srbiju,meni je drugar preuzeo licno,taj cak nije hteo ni da salje.Najbolja varijanta ako imas nekog tamo da pozove prodavca i pita za detalje. Promenio Februar 23, 2022 član kimits Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...