BaneVuk58 8647 Napisano Novembar 27, 2024 Solo Rider, 3253 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da se pokazalo kao dugotrajnije rešenje za one koji putuju mnogo ....Bem mi ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3721 Napisano Novembar 27, 2024 Malinar u pokusaju, 1743 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kako se ovo obara u krivini? Verovatno nikako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18620 Napisano Novembar 27, 2024 Integrisan, 5569 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Vidjao sam po USA gde voze dosta ravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr_Wolf 2403 Napisano Novembar 28, 2024 Drug član, 862 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NT1100 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10732 Napisano Decembar 2, 2024 Drug član, 3437 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nešto mi poznat... Suzuki GSF1250 SA Bandit WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki GSF1250 SA Bandit, 2007. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 51600 km, Bajina... Čuh se sa kolegom iz B. Bašte, ispričasmo se, sin vozi Stroma malog, on prešao manje od 3000km., vidim po kilometraži.Dovršava neku zgradu pa sve kad se sabere Suzy na oglase. Zamenio joj svećice, čak i antifriz koji sam skoro menjao,ccc...Prethodni, kratki vlasnik me pitao da da moj broj sadašnjem... Naravno, neka zovne... i nije mu dao!!! Hteo je i ventile,lanac razvodni, nije imalo potrebe... Od ulaganja reče samo gume, zadnja pogotovo, prednja može još ali kad se menja... Što napisah? Možda nekom' zatreba, što će reći da koristi, znači ne šteti...?!?! Mašina neuništiva... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18898 Napisano Decembar 2, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2535 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ovo onaj tvoj bivsi, sto si dva puta radio generalnu i sto je pao sa nadvoznjaka pa ga pregazio sleper? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10732 Napisano Decembar 2, 2024 Drug član, 3437 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Taj, sve se sredi... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8647 Napisano Decembar 2, 2024 Solo Rider, 3253 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shoyyka je napisao: Taj, sve se sredi... I za @BokyBoy sam ti pričao...ni za njega mi nisi verovao ....vidi sad 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18898 Napisano Decembar 2, 2024 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2535 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Salim se ja naravno... Šojka je moj drug...a i ovaj jebivetar Bane... Promenio Decembar 2, 2024 član BokyBoy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8647 Napisano Decembar 2, 2024 Solo Rider, 3253 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BokyBoy je napisao: Salim se ja naravno... Šojka je moj drug...a i ovaj jebivetar Bane... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18898 Napisano Decembar 2, 2024 Vozim motor, nisam BAJKER, 2535 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, BaneVuk58 je napisao: Necemo ovde poljupce, samo na PP, pomislice neko da smo u vezi .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10824 Napisano Decembar 2, 2024 Hronični Motociklopata, 7470 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Šta ima veze, to je danas moderno 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8722 Napisano Decembar 2, 2024 Ne silazi, 2245 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Disko Nindža je napisao: Šta ima veze, to je danas moderno Tvrdi pazar...hoće još kisića. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1804 Napisano Decembar 22, 2024 Drug član, 837 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Probao uh, salonac sa doobrom opremom Suzuki gsf 1250 BANDIT WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki gsf 1250 BANDIT, 2007. godište, Touring, vozilo prešlo 36000 km, Pećinci. Cena 4.200 € - Motori - Polovni Automobili Sent from my RMX2202 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 35 Napisano Februar 12 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Imam da ponudim jedan lep primerak mladjeg brata od 1250, Bandit 650sa, motor je kod mene skoro tri godine i u odlicnom je stanju. Ne mogu da ga oglasim u odeljku prodaje pa stavljam ovde oglas, ako to nije u redu neka ga administratori sklone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 35 Napisano Februar 12 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.polovniautomobili.com/motori/25657048/suzuki-gsf-650sa-bandit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23463 Napisano Februar 12 Integrisan, 9897 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prosledjujem drugaru iz Jagodine, tako nesto traziSent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gole82 35 Napisano Februar 12 U prolazu, 29 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Versys 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ima broj u oglasu, a moze i preko foruma da pita sve sto ga interesuje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 94 Napisano Februar 26 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, nešto merkam ovaj model u zadnje vreme pa me zanima sledeće: Kakav je sa potrosnjom goriva bandit 1250? Da li vole da popiju ulje? Koliko brzo potroši gume? Je l ima nekih poznatih boljki i na šta treba obratiti pažnju prilikom kupovine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10732 Napisano Februar 26 Drug član, 3437 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Gorivo 5-5.5 L sa vožnjom od 80-120ak km/h,preko toga kol'ko ga zavrćeš Ulje ne piju Gume shodno vožnji, malko brže nego lakši motocikli Boljki nema,jedino zaboli guz'ca posle 250km u komadu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AcaKLR 94 Napisano Četvrtak u 20:37 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Pancevo, Srbija Motocikl: BMW R1200GS 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Prelomio sam i pre nekih 10ak dana sam kupio Bandita 1250 SA verziju iz 2008. godine. Za sad (oko 1000km pređenih) sam baš zadovoljan. Imao sam predrasuda pošto je Suzuki u pitanju (i to Suzuki koji je bio jeftin i kad se pojavio) da motor neće biti ništa posebno, ali sam se pozitivno iznenadio. Mnogo lepo radi, lepo se čuje, ide kao da ima 50ks više, pristojno koči, i suspenzija sasvim solidno radi - tvrđi je od drugih motora koje posedujem ali nije neudoban. Završna obrada nije kao na BMW-ima koje imam (R1200GS iz 2010. i F800ST iz 2012. godine) što se vidi po šrafovima, žabicama, plastikama... ali zato motor, menjač i kvačilo besprekorno rade. Prvi put da posedujem motor sa 4 cilindra i zaljubio sam se! Nema vibracija, i nemam osećaj da će sa porastom obrtaja da se raspadne. U prvoj vožnji (oko 350km) gde sam se par puta ispucavao do 200km/h i probao top speed, potrošnja je bila 5.5l/100km. Drugi dan normalnije vožnje potrošnja je bila 4.7l/100km. Zadnje sipanje nakon kombinovane vožnje (100ak km van grada i 100ak km po gradu, ujutru na posao, probali drugari motor, kolega itd) potrošnja 6.5l/100km. Sasvim pristojno za ovu kubikažu, čak i manje nego što sam očekivao. Zamenio sam ulje odmah i prednju gumu, filtere i svećice. Sinhronizovao usise. Ostalo mi je da zamenim antifriz i kočionu tečnost. Motor sam dobio sa tank torbom i zadnjim koferom. Ne kupuju mi se bočni koferi sem ako ne nalete neki za baš male pare (tipa 150e sa sve nosačima - javite se sa ponudama ). Šta preporučujete od bočnih torbi? 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3721 Napisano Četvrtak u 21:46 Malinar u pokusaju, 1743 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam veliki ljubitelj ovih suzukijevih modela, gsxf 650 je 2017. na sajmu nov koštao 6000 evra, ok jeste low budget motor sa skromnim kočnicama i ogibljenjem, ali za te pare je i tada bio odličan paket. Gsf/gsxf 1250 sam dugo merkao, ali ipak nisu bili udobni poput motora koji sada vozim, a fale mi 4 redna cilindra, jako su lepi agregati i 1200 uljani i 1250 vodeni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1804 Napisano Četvrtak u 21:56 Drug član, 837 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Na gsf ,bandit od 2007 je daleko od toga da je loše veešnje i kočnice.a posebno za tu cenovnu klasu.evo fin opis i to od engleza.i nemoguće je da je bio na sajmu 2017! Možda 2016 SUZUKI GSX650F (2007-2015) Review | Speed, Specs & Prices WWW.MOTORCYCLENEWS.COM Read our in-depth, expert Suzuki GSX650F review and used buying guide - Budget and novice-friendly all-rounder proves that sometimes, brilliance is found in the most unlikely places. Sent from my RMX2202 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3721 Napisano Četvrtak u 22:14 Malinar u pokusaju, 1743 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Moguće da je i 2016. bilo, sećam se ja sam već vozio bandit 600 i nagovarao sam brata koji je hteo da kupi nov motor da uzme baš gsxf 650 za tih 6000 evra, on se kasnije ipak odlučio za malog stroma. Ne znam zašto ali suzukijevi motori tih godina (650 i 1250) su mi imali lepši zvuk i rad od ostalih konkurenata (ovde mislim pre svega na cbf 600 i fazer 600). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...