shoyyka 10178 Napisano Mart 19, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Popodne ću videti neke vintage E38. Ne može smetati ako ti je nosač ok,nebudžen,monokey...uzgred meni se mnogo dopadaju,baš što nisu glomazni,a praktični,poklopac odozgo...ekstra.A mogu kačiti 'vako...ovako je nasvim prezentacijama... ...može i 'nako...što je,po meni lepše... Nisu široki... Drugi je motor al' nema veze.E360N ne bi stavio...ružan oblik,ne volim oblo,samo definisano. A svakako kupovina sa motorom i proba... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 19, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Koje skrnavljenje najlepseg motora na svetu, hehee ( mislim na motor na slici) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10178 Napisano Mart 19, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pomislih na tebe...nije ga zaružnelo,srednji fotos mi se dopada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Mart 19, 2023 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan mg.cc/dZKg5Phr][/url] Danas posle voznje, zadovoljan. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1377 Napisano Mart 19, 2023 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan E, deda, deda, baš si pravi Bandit. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1295 Napisano Mart 19, 2023 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, jasminko VIR said: E, deda, deda, baš si pravi Bandit. He, he omatoreli Suzukijev maneken 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Mart 19, 2023 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Napravih nosač fona,od starih... Biće ovde,po potrebi,mogu snimati,vloger hehe... Još toster i ketler i to je to.. Šala, šala.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10178 Napisano Mart 20, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, KoleD je napisao: Još toster i ketler i to je to.. Šala, šala.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Kolega potpuno si u pravu...tražim mesto,planirao kupiti DJI osmo...kad mi jedan,pametniji deo moždane kore reče:Pa majmune kad ćeš da se voziš,ionako fotografišeš,snimaš telefonom prilično,samo ti još kamera fali...?!?! E hvala ti,blago tvom vlasniku! Dovoljan je fon,kako ne...A52 pravi fotose samo tako...optička stabilizacija videa...idi bre,bolje nego kamera?!Dve ili čak tri memorijske od po 32gb negde imam,neiskorišćene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Mart 20, 2023 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Neka @shoyyka, samo ti opremaj kako ti se svidja.. Meni je zanimljivo da to gledam, i sam bih ponešto dodavao ali sad mi fali vremena i na servis da odem. Ako bude prilike, detaljno ću da pregledam te instalacije.. Ako ti ne bude teško, slikaj sve te nosače i dodatke iz više uglova i postavi ovde da se lepo vide rešenja, položaji, uglovi..Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10178 Napisano Mart 20, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sve razrađeno...vektori...crtež... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10178 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Suzy otišla na tehnički danas,kasno kažu za plaćanje,sutra do 15:30. Ali mora Bukulja da dovuče kumulose,pa to ti je... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Jel imamo iste nosace za kofer ili razlicite? Pratim koje ti uzimas, pa cu i ja. Necu prvi da se zajebemSent from my PPA-LX2 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10178 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Kavke je napisao: Jel imamo iste nosace za kofer ili razlicite? Pratim koje ti uzimas, pa cu i ja. Necu prvi da se zajebem Sent from my PPA-LX2 using Tapatalk Pa bočni nisu ali jesu Moji...i oni su Givi. Tvoji... E sad,pogledaj moj za top case,Suzukijev,direktno vezujem bočne za njega.A za top case ti ne treba ploča,direktno monokey kačenje,kao za bočne.Čvrsta veza,stabilan,nema mrdanja ni jednog kofera.Zato samo ovakvog preferiram. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Mart 21, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su ti givi monokey za sve, sad samo da vidim koji bočni odgovaraju za to kačenje.. Moracu jednom da naletim kad ti uzmes, pa da probam da li staju na moje nosače, i kako to uopste izgleda, da li smeta suvozačiciSent from my PPA-LX2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10178 Napisano Mart 21, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Odgovaraju svi sa monokey kačenjem...Givi V35N,Kappa K33N,Givi E22N...i stariji.Nebi trebali smetati suvozačicama(množina),ne smeta im top,ako nije budźen,dizan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, shoyyka je napisao: Jel ti ovo namontirano na motoru ili je ovo drugi rezervni set Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10178 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, mrmiki je napisao: Jel ti ovo namontirano na motoru ili je ovo drugi rezervni set Sa weba. Skidam moj i na plastifikaciju,kad videh ovaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Mart 22, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Gledam sliku motora sa tehnickog, bocne nosace, kod tebe su zakrivljeni nosac (ako nisam toliko lud ) mislim da one kofere 22 sto oces da uzmes, nece moci da se nakace na ove nosace. Ako me pamcenje dobro sluzi, ravni nosaci su Monokey, a zakrivljeni Monokey Side (valjda se nisam zajebo u nazivu ) Promenio Mart 22, 2023 član mrmiki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 22, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, mrmiki said: Gledam sliku motora sa tehnickog, bocne nosace, kod tebe su zakrivljeni nosac (ako nisam toliko lud ) mislim da one kofere 22 sto oces da uzmes, nece moci da se nakace na ove nosace. Ako me pamcenje dobro sluzi, ravni nosaci su Monokey, a zakrivljeni Monokey Side (valjda se nisam zajebo u nazivu ) Postoji velika verovatnoca da si u pravu, za te 22 givijeve plasticne kockaste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10178 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jbliga,onda će na oglase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kavke 302 Napisano Mart 22, 2023 Svrati ponekad, 167 postova Motocikl: Suzuki Bandit 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da tu ima neke razlikeSent from my PPA-LX2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8015 Napisano Mart 22, 2023 Drug član, 2115 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, shoyyka je napisao: Jbliga,onda će na oglase. Tvoji bočni nosači su za Kappa kofere,na mom Banditu su isti takvi nosači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 22, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 42 minutes ago, shoyyka said: Jbliga,onda će na oglase. Ako ne budu odgovarali imas jos opciju da odradis kod Sebe druge bocne, pa ces onda imati 2 vrste bocnih nosaca, mozes gomilu razlicitih kofera da stavljas. Svakako, sve moze na oglase, i koferi i drugi nosaci... Jedini problem je taj auspuh. Kad bi radio kod Sebe, obavezno bih mu rekao da ih podigne sto vise gore, da ne udaraju koferi veliki dole u top. Tj desni...Da mogu veci koferi. ja danas uzeo motorce sa servisa. Zamenjeno: Ulje i filteri Ulje u kvacilu Ulje u kocnicama Kocnice kompletno ociscene Zamenjene zadnje plocice Lanac i lancanici Ozracen sistem i zamenjen antifriz Pregled i podesavanje EFI-ja Provereno jos par stvari i doterano Bivsi vlasnik prosle godine stavio nove gume i prednje plocice, presao od tada 2500... Tesko da ovi novi lancanici mogu da izdrze kao fabricki koji su skinuti, ali bitno da su novi. Svecice zdrave menjane na 24 000, pa nisu sad menjane, sledeci servis verovatno. Nosac i koferi namontirani, sad mi ostaje samo jos neki touring vizir, nosac za telefon ili navigaciju... Jel neko dirao ogibljenje?Kako se pokazao zadnji? Jel neko stavljao Ohlins ili Wilbers, progresivne opruge napred? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2519 Napisano Mart 22, 2023 ODUSTO OD DIJETE, 2621 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ti zakrivljeni nosači su za Kapa kofere od 33l. Ja imam takvu kombinaciju na mojoj Suzani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Mart 22, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan 33 odgovara svakako. Koliko sam izguglao radi ih Suzuki - originalni, i Kappa. 35 radi Givi, ali ne znam dal staju 35. Trebalo bi proveriti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...