grof 616 Napisano April 30, 2008 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Dok sam kupovao opremu pomislim, pa trebaće mi i kišni , makar jednom ima kiša da me uhvati naputu, i pošto sam bio kratak sa cashom naručim iz louisa kišni za 8 e. Stigne mi, ja sretan kao dete , minijaturno spakovan , staje u sedište, reko nije neki kvalitet ali poslužiće par puta, i u subotu vidim čoveka na paliću na skupu u istom takvom i skenjam se iskreno, slika je tu pa sami procenite. Moj je izdržao put do kuće ( uz malu pomoć izolir trake - HVALA JOŠKA). ali sam sebi dokazao po ko zna koji put , siromah i cicija sve plaćaju dva puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Prosao sam isto tako, bacio tih 8 jura i onda mokar otisao do Markosa, izbekeljio se oko 40 jura i uzeo pravu stvar. Ovaj sada radi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
palomas 10 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Hrvatska Prijavi odgovor kao problematičan U Hrvatskoj se ljudi sprdaju s jeftinom moto opremom iz Lidla, njemačkog lanca koji ima markete u svakom večem gradu kod nas. Prošle godine kupio sam dvodjelno kišno odjelo, čiju jaknu sam koristio i u vručim danima za daleka putovanja... Koristio sam ga i po pravoj kiši, nijedna kap nije me dosad smočila. Cijena mu je bila cca. 4-5 eura, i više sam nego prezadovoljan s njime. A nije iz razvikanog Louisa.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano April 30, 2008 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isto to kisno odelo iz louisa, trajalo mi je celih sat vremena dok se nije pocepalo. Onda sam otisao u prodavnicu ribolovacke opreme i kupio dvodelno kisno odelo za 1000 din koje je potpuno istog kvaliteta kao ona iz louisa od 40e, samo je maslinasto zeleno Posto necu da "teram modu" po kisi, meni super zavrsava posao. Nosio sam ga par pita po kisi, lako se navlaci preko ostale opreme, nigde ne pusta i jako je, nema sanse da se pocepa. To djubre od 8 evra je za jednokratnu upotrebu, ako potraje i toliko, meni nije ali ako ga vec uzimate, uzmite 2 broja vece, jer ako je negde malo nategnuto odmah puca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 30, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa za 8 Eura stvarno se ne moze ocekivati neki kvalitet...naravno Louis je pun jeftinih sranja, pa se ljudi prevare, pomisle "Nemacka medecina je najbolja na svetu". Pored toga, sve sto ima rech MOTO, uvek je skuplje...Slicno je i sa brodskom opremom, ako na primer kupujes nesto sto se kategorise kao "brodsko,iliti nauticko" u specijalizovanoj radnji, uvek te kosta najmanje duplo skuplje nego da si kupio u obicnoj radnji taj isti proizvod. Porez na ludake... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Rumunija 2006. Za bolje nismo imali para, kisa je padala danima...Na slici je 2.dan, ja sam moje bacio 3.dan i vozio mokar. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano April 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam hteo da kupim taj kombinezon, ali me je Caba iz sente lepo posavetovao da uzmem onaj duplo skuplji ;D od 16e. Onaj zuto-crni. I super je sluzio dok ga jednom nisam obukao i onda poterao +200 na sat da pobegnem od kise, inace bi trajao jos mnogo. (uzeo sam nov, isti takav, zlu ne trebalo) Svi savovi su duplo vareni i materijal je mnooogooo kvalitetniji nego kod tog najeftinijeg, koji je po meni izdrzljiv koliko i dzak za djubre! Taj preporucujem, naravno uzmite 2 broja veci, jer ako je nategnut negde ima odmah da popuca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isto to kisno odelo iz louisa, trajalo mi je celih sat vremena dok se nije pocepalo. Onda sam otisao u prodavnicu ribolovacke opreme i kupio dvodelno kisno odelo za 1000 din koje je potpuno istog kvaliteta kao ona iz louisa od 40e, samo je maslinasto zeleno Posto necu da "teram modu" po kisi, meni super zavrsava posao. Nosio sam ga par pita po kisi, lako se navlaci preko ostale opreme, nigde ne pusta i jako je, nema sanse da se pocepa. To djubre od 8 evra je za jednokratnu upotrebu, ako potraje i toliko, meni nije ali ako ga vec uzimate, uzmite 2 broja vece, jer ako je negde malo nategnuto odmah puca. Pozdrav druze evo ja sam bas razmisljao da li ta jakna moze da posluzi za kisu ako si na motoru i ubeden sam da moze jedino me brinu ona dumad za zakopcavanje bojim se da se jakna ne naduvava od voznje ili da je vetar ajd da kazem ne odkopca.Molim te posalji mi kakva su tvoja iskustva sa tim jaknama i pantalonama da znam da li se zavaravam ili ne?Pantalone jos nemam ali ako radi posao kupujem.Pozdrav i unapred hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 30, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam imao iz nemacke kisno odelo za jednokratnu upotrebu,,tanak najloncic kao kesa,al posluzio je par puta,dik nisam poterao malo brze,,preko 100,,raspalo se,,planiram da narucim iz nemacke jos par komada,za ispod sedista,a u ranac ide louisovo odelo od 29 e ,,sto je sigurno sigurno je,, moj prijatelj nosi vec godinama neki pecaroski kisni kombinezon i savrseno mu traje i sluzi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 30, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za mene nema size...xxxxxxl.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6410 Napisano Maj 1, 2008 Enduraš, 6387 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam isto to kisno odelo iz louisa, trajalo mi je celih sat vremena dok se nije pocepalo. Onda sam otisao u prodavnicu ribolovacke opreme i kupio dvodelno kisno odelo za 1000 din koje je potpuno istog kvaliteta kao ona iz louisa od 40e, samo je maslinasto zeleno Posto necu da "teram modu" po kisi, meni super zavrsava posao. Nosio sam ga par pita po kisi, lako se navlaci preko ostale opreme, nigde ne pusta i jako je, nema sanse da se pocepa. To djubre od 8 evra je za jednokratnu upotrebu, ako potraje i toliko, meni nije ali ako ga vec uzimate, uzmite 2 broja vece, jer ako je negde malo nategnuto odmah puca. Pozdrav druze evo ja sam bas razmisljao da li ta jakna moze da posluzi za kisu ako si na motoru i ubeden sam da moze jedino me brinu ona dumad za zakopcavanje bojim se da se jakna ne naduvava od voznje ili da je vetar ajd da kazem ne odkopca.Molim te posalji mi kakva su tvoja iskustva sa tim jaknama i pantalonama da znam da li se zavaravam ili ne?Pantalone jos nemam ali ako radi posao kupujem.Pozdrav i unapred hvala. Kao sto vidis ima rajfeslus, pa nema sanse da se otkopca. Moja iskustva su da mi sasvim zavrsava posao i ne razmisljam o drugom kisnom odelu, ja sam taj problem resio za duze vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano Maj 1, 2008 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pazario ovaj u Louis-u za 14.95E. Testirano prosle godine kada se jednom prilikom nebo otvorilo. Radi Mozda bi bilo bolje da je dvodelni ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkside 0 Napisano Maj 1, 2008 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam pazario isti.Nikad ne uzimam ono najjeftinije ali ni najskuplje,za taj od 5e se vidi da nista ne valja jer kad ga uzmete u ruke materijal je malo jaci od kese iz samiske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 1, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Na ovaj sam mislio. Radi posao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1633 Napisano Maj 1, 2008 Drug član, 813 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi dobar kondom je 2,5e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan imao sam i onaj naj jeftini i jednom prilikom kada sam vozio malo brze a i vetar dunuo naduvao sam se keo znak od miselina i pukao sav se raspao kao lumbalon,zatim sam uzeo ovaj malo skuplji crno zuti taj sam nosio dve godine i taj se iscepao ,sada imam onaj suskavi sa postavom iznutra crno crveni bio je oko 40 nesto eura ali zato je konbinezon prva liga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleSlash 12 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 181 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Yamaha FZX 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rumunija 2006. Za bolje nismo imali para, kisa je padala danima...Na slici je 2.dan, ja sam moje bacio 3.dan i vozio mokar. ;D nije ti valjda ovo gore kaciga safebet :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejansd 2 Napisano Maj 2, 2008 U prolazu, 99 postova Lokacija: smederevo Prijavi odgovor kao problematičan ja kad se zadesim na kisi odem u lokalnu poljoprivrednu radnju i za 400-500 kinti kupim odelo za prskanje koje je mnogo bolje nego to luisovo za 8 e barem dodjem kuci suv inace imam modekinu jaknu kod koje mi je kisno odelo suvisno vredi svaku paru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Rumunija 2006. Za bolje nismo imali para, kisa je padala danima...Na slici je 2.dan, ja sam moje bacio 3.dan i vozio mokar. ;D nije ti valjda ovo gore kaciga safebet :o :o Jeste ;D Za bolju nije bilo para, a putovanje nam je bilo vaznije od licne bezbednosti, tako da smo to imali na glavi. Ali da ne kvarimo coveku temu sa podnaslovom "Kaciga=djubre". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fat boyOS 11 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 307 postova Lokacija: Osijek Prijavi odgovor kao problematičan U Hrvatskoj se ljudi sprdaju s jeftinom moto opremom iz Lidla, njemačkog lanca koji ima markete u svakom večem gradu kod nas. Prošle godine kupio sam dvodjelno kišno odjelo, čiju jaknu sam koristio i u vručim danima za daleka putovanja... Koristio sam ga i po pravoj kiši, nijedna kap nije me dosad smočila. Cijena mu je bila cca. 4-5 eura, i više sam nego prezadovoljan s njime. A nije iz razvikanog Louisa.. netocno! osobno nosim jaknu,rukavice i bubreznjak iz lidla i full sam zadovoljan,jedino imam zamjerku na rukavice-stezu oko zglobova pa na duze trnu ruke. Jakna NEPROKISNJAVA i za 90€ je ODLICNA... Dan danas zalim sto nisam kupio kisni kombinezon u lidlu,jednodjelni...odlican je ali nije bilo XL broja. Toliko iz Hrvatske ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 12, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan A da se taj kombinezon ne nosi možda ispod jakne ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Makica 10 Napisano Maj 12, 2008 Zainteresovan, 760 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I moj brat je kupio taj iz Luisa za 8e i naravno odmah mu je pukao(uvek prvo sacekam da on kupi pa ako vredi necemu kupim i ja). Posto se naravno pokajao,drugi put je bio resen da ne stedi(ali i ne preteruje) pa je drugi put uzeo iz Luisa ovo Odlicno je a pri tom nije skupo-20 evra. Mnogo,mnogo kvalitetnije! Jedina moja zamerka je sto je jednodelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ja nosim PROOF iz loisa,jeste da kosta 40e ali vredi svaku paru,znam ljude koji ga nose aktivno vec drugu sezonu.ja sam ga ove godine oblacio par puta,testiran je po provali oblaka a i pri brzini od 200km/h i nista mu se nije dogodilo,ima i postavu,tj neku mrezicu i lagan je za oblacenje sem ako nemate cizme sa debelim djonom,onda malo zapne.ali preko opreme je milina,ne duva ne kvasi kad se utegnes..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...