Jump to content

Moto Zajednica

Shark D-Skwal

Recommended Posts

• U prolazu, 9 postova
  • Motocikl: Gilera runner 50sp, Yamaha xsr 125

Da li neko ima iskustva sa d skwal 3?

Promenio član Bobni

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1171 postova
  • Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07

Možda neko zna, da potrošim reč. :)

Maja 2022. sam uzela Sharktooth Prime komunikaciju, služila je ok do pre neki dan (slučajno prestala da radi posle 2 godine :kafa:).

Dešavalo se od samog početka kad povezujem da se poveže za pozive, a neće za audio, pa onda moram da rasparim, uparim opet, pa svaki drugi-treći put moram da rasparim uređaj da bi imala muziku.

Pre neki dan sam imala isti problem, rasparila sam telefon sa komunikacijom i od tada ga telefon više ne vidi na listi dostupnih uređaja.

Moram da napomenem da telefon nisam ažurirala u međuvremenu, komunikacija je svaki put bila u režimu za uparivanje, probala sam i sa drugim telefonom koji je takođe ne vidi.

Hvala unapred na odgovorima. :)

• Svrati ponekad, 133 postova
  • Motocikl: KTM 790 Adventure
17 minutes ago, Alexandra995 said:

Možda neko zna, da potrošim reč. :)

Maja 2022. sam uzela Sharktooth Prime komunikaciju, služila je ok do pre neki dan (slučajno prestala da radi posle 2 godine :kafa:).

Dešavalo se od samog početka kad povezujem da se poveže za pozive, a neće za audio, pa onda moram da rasparim, uparim opet, pa svaki drugi-treći put moram da rasparim uređaj da bi imala muziku.

Pre neki dan sam imala isti problem, rasparila sam telefon sa komunikacijom i od tada ga telefon više ne vidi na listi dostupnih uređaja.

Moram da napomenem da telefon nisam ažurirala u međuvremenu, komunikacija je svaki put bila u režimu za uparivanje, probala sam i sa drugim telefonom koji je takođe ne vidi.

Hvala unapred na odgovorima. :)

Najgora komunikacija koju sam ikada probao 🤣 

Probaj "Reset all pairing"

Unit is power off: Vol+ and
Vol- for 7 sec (full blue LED
for 3 sec)
Promenio član h0use
  • Sviđa mi se 1

pre 5 minuta, h0use je napisao:

for 3 sec)

Odradila, i dalje neće. <_< Hvala ti svakako.

Kontaktiraću Barel danas, da vidimo šta će da kažu.

Elem, šta bi mi preporučio da spakujem u Shark D-Skwal 2, a da nije papreno skupo?

Just now, Alexandra995 said:

Odradila, i dalje neće. <_< Hvala ti svakako.

Kontaktiraću Barel danas, da vidimo šta će da kažu.

Elem, šta bi mi preporučio da spakujem u Shark D-Skwal 2, a da nije papreno skupo?

Samo ti Cardo mogu preporučiti, ali on nije baš prejeftin. Na KP se pojave s vremena na vreme polovni za male pare pa isprati. 

• Hvala 1

Upravo sada, h0use je napisao:

Samo ti Cardo mogu preporučiti, ali on nije baš prejeftin. Na KP se pojave s vremena na vreme polovni za male pare pa isprati. 

Uzeću je u obzir, hvala još jednom. :)

Sharktooth nije za preporuku, zvuk tu i tamo, u poslednje vreme je krenuo i da secka, poziv katastrofa, u vožnji jedva čujem šta mi neko priča, oni mene loše čuju i tako... :rolleyes:

Bila do Barela juče, pogledali su, najverovatnije da je riknuo neki modul za bluetooth, kako su mi rekli.

Moraće druga da padne, šta da se radi.

Promenio član Alexandra995

On 10. 7. 2024. at 8:55, h0use je napisao:

for 3 sec)

Hej, probala sam opet ovu foru ali sam samo + držala. Pre par dana taman da krenem za Niš u Barel da uzmem Midland, reko aj poslednji put da probam, tad je opet video telefon, ali neće da poveže. Ugasim Sharktooth, držim + dok nisu krenula ona svetlanca da se pale, odjednom se poveza na telefon i od tad radi bolje nego kad je bila nova. Šta mu bi, nemam pojma, ali za sad šljaka. :lol:

• Sviđa mi se 1

On 7/31/2024 at 4:54 PM, Alexandra995 said:

Hej, probala sam opet ovu foru ali sam samo + držala. Pre par dana taman da krenem za Niš u Barel da uzmem Midland, reko aj poslednji put da probam, tad je opet video telefon, ali neće da poveže. Ugasim Sharktooth, držim + dok nisu krenula ona svetlanca da se pale, odjednom se poveza na telefon i od tad radi bolje nego kad je bila nova. Šta mu bi, nemam pojma, ali za sad šljaka. :lol:

Eto, drago mi je da je rešeno!

• Hvala 1

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300

Malo sam osvežio kacigu. Originalni vizir se malo izgebao, a pinlok je ispao sam od sebe. Barel uglavnom nema na stanju ili jedno ili oba, pa sam narucio preko Aliekspresa. Videcemo kako ce se pokazati crni. Lepo izgleda, ali se nisam siguran u praktičnost i vidljivost. 881bf8d8abc2cdf31acb2acc25b1ddb4.jpg

Sent from my SM-F936B using Tapatalk

• Zainteresovan, 447 postova
  • Motocikl: BMW S1000R '15
Pre 3 sati, Korto Malteze je napisao:

Malo sam osvežio kacigu. Originalni vizir se malo izgebao, a pinlok je ispao sam od sebe. Barel uglavnom nema na stanju ili jedno ili oba, pa sam narucio preko Aliekspresa. Videcemo kako ce se pokazati crni. Lepo izgleda, ali se nisam siguran u praktičnost i vidljivost. 881bf8d8abc2cdf31acb2acc25b1ddb4.jpg

Kao neko ko koristi, ceo život nosi crne vizire i obožava da ih vidi na kacigi, mogu da ti kažem da koliko je izgled desetka, toliko je praktičnost nula.

Trenutno kao primarnu kacigu nosim AGV Corsu i s obzirom da se na njoj vizir menja bukvalno za 30s, sa sobom u rancu nosim providan vizir, pa u slučaju da krene da me hvata mrak, stanem i zamenim vizir.

Ali, s obziron da posedujem D-Skwal i D-Skwal 2 kacige ne znam šta bih ti rekao. Dva vizira sam polomio prilikom zamene vizira i s obzirom da je to za mene lično najgori ikada napravljen sistem za menjanje vizira, ne znam koliko ti se isplati da nosiš providni vizir i menjaš ga na putu po potrebi, a sa druge strane voziti sa crnim vizirom i čekati da te uhvati mrak je veruj mi, znam šta ti pričam, pre svega opasno i vrlo zajebano.

XY puta sam motor noseći kacigu sa crnim vizirom dovezao kući i tada imaš dve opcije, da voziš sa spuštenim vizirom gde je bezbednost i vidljivost znatno smanjena ili da podigneš vizir, plačeš od vetra i rizikuješ da te neka buba spuca u oko.

Da ne ispadne da mračim, crni vizir je top, izgleda baš bolesno i dobra je opcija dok god se voziš samo danju, međutim ukoliko te neretko hvata mrak u vožnji, znaj da ćeš imati problema ukoliko pokušaš da voziš bez rezernog vizira.

Ja sam uhvatio dobru foru da stavim na glavu D-Skwal sa crnim vizirom a drugi D-Skwal sa sunčanim naočarima i providnim vizirom dam devojci. U slučaju da nas u povratku kući ili u vožnji hvata mrak, stanem i kao gospodin zamenim kacigu sa njom :lol:

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 374 postova
  • Motocikl: MT 07

nakon x i y puknutih vizira na D2 kupio D3.

Za 5 nijansi bolja. Udobnija, aerodinamičnija, puno tiša, nikakvih zvukova, ne propiruje vizir. Veličina je ista. Nema led rasvjetu. Doduše ni na 2 ju nisam koristio.

Potpuno drugačiji sistem za skidanje vizira koji je napravljen kako treba i neće više biti pucanja i čestih promjena.

Mana je jedino što uopće nema rupe za zvučnike od komunikacije, ali neće biti problem izrezati

• Sviđa mi se 2

• Svrati ponekad, 134 postova
  • Motocikl: SYM CRUiSYM α 300

Iskren da budem, nisam siguran da bih uopšte razmatrao Shark kada budem kupovao sledeću kacigu. Ova je udobna i sa te strane nemam zamerke, ali je kvalitet na nivou jeftinijih kaciga.
Pretpostavio sam da su to mane tamnog vizira. Jeste da vozim skuter i mrak me hvata uglavnom u gradskoj sredini, bice zeznuto. Probaću kako izgleda, ako ne bude bezbedno, menjaću ga.
Da, menjanje vizira je bas specifično. Odgledao sam nekoliko YT videa da bih bio siguran kako se to radi na ovoj kacigi.

• Drug član, 3359 postova
  • Motocikl: Blackie

D skwal je kvalitet, dvojka teško njesra, trojka je opet u kvalitetu, valjda su uvideli grešku, da li je promena kvaliteta na dvojci zbog korone, tj. repromaterijal problematičan bio ili probanje neke uštede zbog toga, ne znam. 

Evo upravo fotografisano, jedinica:

ZpQrGTk.jpeg

Kupljena u decembru 2018e u Barelu Kao nova, s donje strane počela se malo kruniti kožica ali je i dalje prva unutrašnjost. Menjao 3-4 vizira zbog tog C kačenja.I naravno pinlock-a dva, jer se olabavi zbog te serije loših vizira. Ovaj mi traje najduže, rekoše da su radili na njemu, uglavnom još nijednom nije "zategao" , kao prethodni  i puknu. I vidi se da je nekako jači... 

Evo kolega gore pohvali D3, mislim da su na pravom putu... Znači nikako dvojku... 

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja