BanditVA 462 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Juče, 18.07.2018 Banja Vrujci tačnije izmedju Mionice i Vrujaca Kako sam čuo vozač je iz Valjeva i nije teže povredjen.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Auu bre breNadan se da je kolega sa minimalnim povredama.Nemoj da te mrzi skoci da bolnice i pitajSent from my SM-A530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav prizor! Nadam se da je kolega dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeleni 65 193 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Svedska Motocikl: Silver wing 400, Suzuki AN 650 Executive, Suzuki GSX 1100 R, Suzuki DR 350 SE, Kawasaki KLX 300 R, Yamaha Majesty 250 DX, Yamaha TT-R 250, Puch Korado 50 Prijavi odgovor kao problematičan Kolegi zelim brz oporavak, imao slican slucaj davno kod Sombora, za stetu ako nema kasko bit ce pojeo vuk magarca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Kažu da je vozač najnormalmije ustao i šetao oko traktora.. Ne znam ko je, ali mislim ni da nije u bolnici.. Sve su to ne zvanične informacije iz grupa na viberu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Bože sačuvaj.Ružan prizor, skroz.Sve naj bolje kolegi. Pošto je gs novijeg datuma vjerovatno je i kasko osiguran, ako je u leasing-u onda je 100% Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde to u srbiji ima kasko za motor? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li će se IKAD sprovesti neka akcija i ove traktoriste početi ozbiljno kažnjavati za neviđenu neodgovornost na putu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Jul 19, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Od moje nezgode je proslo pune dve godine, psihicki se jos nisam 100% oporavio i verujem da (bez preterivanja) nikada vise necu moci da bez straha i grca preteknem moped, traktor i biciklistu. Kolege, cuvajte se, prve dve kategorije su jako opasne. Po selima voze kao muve bez glave, vrlo cesto u povratku iz prodavnice, zadruge gde su svratili i popili koju sa komsijama. I trezni se ne okrecu preko ramena, ne koriste migavce, ne daju signale rukom prilikom skretanja a kamoli pijani. Cast izuzetcima. Kolegi brz oporavak i da se uskoro vrati na motor. Ne vidi se lepo desni deo slike, ali ukoliko jeste, brine me ova puna linija, mogao bi da ima "problema" zbog nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Jul 19, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Puna linija je i traktorisi koliko i vozacu motora. Ocigledno da je uspeo dobro da zakoci i smanji udarac na minimum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Po novom zakonu obilazak vozila koji su registrovani do 30km/h je dozvoljen i na punoj liniji. Tako da tu moze samo traktorista da najebe... 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Gde to u srbiji ima kasko za motor?Nemoj mi samo reći da nemate kasko za motore??Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Jul 19, 2018 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ne U stvari ima ali samo za nove motore, koliko znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Srbija bre je ovoSent from my SM-A530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 552 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima kasko, osim za kradju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 19, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Tako bi i u Svilajncu sad u Nedelju.Davor(Big Dady)olupao se o lokalca po imenu Ajkula jbt,jerbo je isti izhalucinirao dzukca i ukopao se u mestu.Ja gledao svojim ocima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1268 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 1151 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam dobio ali iz drugog ugla, ne znam kako je vozac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Jul 19, 2018 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre neki dan obisao Dunav, DDOR, Winer, Delta Generali i pitao sam ih za kasko za Tracera 900 2015god i gledali su me u cudu i od svih dobio odgovor da ne rade ni u kom obliku kasko za motocikle. BMW Delta ima sa Generali neki ugovor ako uzimas motor na lizing, ostalo nista... Znam da sam otisao u off, ali cisto da podelim iskustvo od pre 10ak dana 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, koja pušiona...I ljudi se usude kupit motor od 10-15K €. Je li kolega živ i zdrav?? Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Meni su u BiH prosle godine za nov Tracer 700 rekli 1100eur za godinu dana kasko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Jul 19, 2018 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Моје скромно мишљење да ове са тракторима треба јебати! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su u BiH prosle godine za nov Tracer 700 rekli 1100eur za godinu dana kasko. Toliko me u CH dodje kasko za novog x trail-a Kako je kolega, zna li tko? Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1865 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 2861 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan samo kasko ili komplet osiguranje šta pokriva koliko je osnovno osiguranje prema trećem licu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 995 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan Kasko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2711 Napisano Jul 19, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ime, Pokusacu da budem blag Kad u saobracaju napravis prekrsaj odgovaras samo za prekrsaj. NE ZA UBISTVO ILI tezak INVALUDITET. I to je max 2-3 god ako je odgovorno kriv pod dejstvom sredststava za umanjenje prisebnosti.Primer:Ja popijem lek koji mi je leker drzave Srbije preoisao i postanem pospan. Pa jos ako sam za upravljacem motornog vozila eto ti belaja u najavi.Zakonom treba obezbediti da se poljoprivredna vozila ne mogu kretati odredjenim putevima (auto, moto, regionalni, itd) vec samo preneti do destinacije / kategorije puta kojom se mogu kretati.Pazite i cuvajte se, inace vozite samo pravcem Subotica - Leskovac ili Adasevci - Pirot. Tu "mozda" ne naletite na poljoprivrednu mehanizaciju u vreme zetve.Lagano uzivajSent from my SM-A530F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...