.milke. 424 Napisano Mart 24, 2019 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, aspirinikus je napisao: Ne videh "posebno" uputstvo teh.pregleda po kome se sve skida sa motocikla a da je zasnovano na zakonu.Totalno loodilo! Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока Ne skida se, to na motociklu u vreme tehn. pregleda nije ni postojalo, slike su dokaz (to je zvanična priča za zakonodavca). E sad, što mi zlikovci nakon tehničkog montiramo te neke dodatke to je naš problem. Zna li neko za slučaj da je motocikl poslat na vanredni tehnički? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14905 Napisano Mart 24, 2019 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, aspirinikus je napisao: Počinješ da zvučiš kao lik koji traži opravdanje za glupost. Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока Naproti, samo trazim resenje za glupost i pljacku. Prvi sam mitingovao kada su ponistili vazece ateste za TNG i govorio da je to "opipavanje pulsa" i da nas zlo ceka ako to prodje ali nikog nije bilo briga za one sto se voze umesto da kuvaju na plin, tako je sve pocelo ... i gde smo sad? Naravno uvek postoje oni koji imaju "nekog" i kod takvih sve moze. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Mart 25, 2019 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izvini nisam hteo da te uvredim.Znam da u bazi podataka ABS postoje nekakva uputstva kojima teh.pregledi pristupaju .Da li u tim dokumentima ima štogod o ovome?Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14905 Napisano Mart 25, 2019 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nisi me uvredio druze, razumem ogorcenost jer sam i sam sve skidao sa motora. Nema nista, tj sve je nedoreceno sto ostavlja prostora za slobodno tumacenje a to (da je sve normalno) nije dozvoljeno, zakon treba da je jasan. Inace ono sto su ti spomenuli na teh. svakih par dana dobijamo mail-ove sa kojekakvim dopunama i izmenama i svako jutro piljimo u njih da nebi u toku dana uradili nesto po pravilima od juce. Inace hteo sam okaciti blazujku na zid i sve ih stampati i kaciti, cisto da musterije vide, bar povrsno o cemu se radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 25, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mene nesto zanima. Ako odem na jedan tehnicki i na primer mi kaze ne moze jer imas led,xenon,dnevno svetlo,odem na drugi i prodjem sve najnormalnije. Ko je tu lud? Da li ovaj sto me je odbio i izgubio musteriju ili ovaj sto je prihvatio? Sve sto se prilaze uz tehnicki su slike(na kojima se to ne vidi) i dijagram kocenja i izduvnih gasova. To svako moze da odradi. Ili je fora sto ne zna da li sam inspekcija? Sto bi znacilo da ako poznajes nekoga i odes ,moze da prodje sve osim onoga sto se vidi na slikama i dijagramima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14905 Napisano Mart 25, 2019 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno dali ti poznajes nekog nego vlasnik, takodje problem moze biti da kada izadjes sa teh. zaustave te i posalju na vanredni onako "sveze" registrovanog onda je ovaj sto te pustio sa xenonima ugasio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Mart 25, 2019 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Otprilike što kažu "koj si koga ima"Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano April 6, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Da li na tehnickom prave problem ukoliko je staklo na zmigavcima providno a ne narandzasto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano April 6, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo,jer ako ti je migavac beo ili providan onda sijalica mora da bude zuta,sto je dovoljno da se prodje tehnicki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano April 6, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, JankelA said: Da li na tehnickom prave problem ukoliko je staklo na zmigavcima providno a ne narandzasto? Nema problema ako ti je okvir beo, bitno je tada da je sijalica svetlosno žuta, i da radi kao što ti je odgovorio kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano April 6, 2019 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Heldon 44 Napisano April 6, 2019 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crossrunner 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio na tehničkom pre 3 dana. Motor je 2018. godište (ovo mu je bila druga po redu registracija). Na njemu je sve fabrički izuzev prepravljenog sedišta. Zamolili su me da skinem top case i sva ostala procedura je trajala nekih 45 min. Iščitali brojeve sa rama i agregata, videli dimenziju pneumatika, valjci i to je to. Mada mi je tip koji radi na tehničkom rekao da je on na svom motoru morao da skida akrapa. Inače su u nekoj priči spomenuli da su imali ispekciju i dobili su kaznu za neku sitnu nepravilnost od 120.000 din...Gesendet von iPad mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano April 8, 2019 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Skuter 2008. 125 kubika,7kw Prva registracija kod mene,tablice,saobracajna,tehnicki 9500din. Samo tehnicki je 2000din. U B.Gradistu. U Beceju neki ne rade motore,neke nisam ni pitao. Ima kofer gore i drugi auspuh,nista nisam im rekao nista nisu ni pitali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano April 8, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja u maju idem sa skuterom na tehnicki pa javljam kako sam prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22379 Napisano April 8, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja registrovah satelis 400 pre nedelju dana, procedura je sledeca... Dodjes, pogledaju dimenziju guma, par slika iz vise uglova (slika se i ins. tabla), na valjcima samo zadnju kocnicu testiraju i nista vise, sedis jos pola sata da "prodje vreme"... Nema gledanja farova, izduvnih gasova, dodataka. Nema ni startovanja skutera uopste, platis 18900dinara za skuter od 400 kubika i to je to! (sam tehnicki je 3600din, potrebna mi je nova tablica, saobracajna i nalepnica) Umem za polir da dam 50 eura ali mi iskreno bi zao sto 3600 na lepe oci dadoh... O nametima drzave da ne govorim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 691 Napisano April 8, 2019 Zainteresovan, 343 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Za automobilie u Beceju 4000,u B.Gradistu 3600. Isplati mi se doci i vratiti se i ostane mi 100-200din. U Melencima za auto 2200, nesto vise od 35km je udaljeno,opet se isplati otici i doci i ostane ti opet oko 1000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano April 8, 2019 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan On 4/7/2019 at 12:09 AM, Heldon said: Ja sam bio na tehničkom pre 3 dana. Motor je 2018. godište (ovo mu je bila druga po redu registracija). Gesendet von iPad mit Tapatalk Kod vas i nova vozila idu na tehnicki?? Kod nas prve 3 god. nema tehnickog za novo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojin125 7 Napisano April 8, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice moje situacije, pre mesec dana sam bio na tehnicki sa Yamahom xt125x. Samo su ga slikali iz vise uglova i slikali su displej zbog kilometraze i to je to. Kostalo me je 2000, cela registracija me je kostala oko 11 hiljada, jer sam zakasnio da registrujem (dosta sam odvajao od uzine za ovu registraciju hah). Koliko su mi rekli dva meseca imas fore da registrujes motor od isteka registracije, a ja zakasnio mozda jos nekih desetak dana, al nmvz. Na motoru je menjan izduv i zmigavci, ali nisu rekli nista za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11891 Napisano April 8, 2019 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Sr.Mitrovica 3500 dinara tehnicki,prosao taman vizir i yoshimura bez ikakvih pitanja-nosac kofera skinuo,na ovom tehnickom su istripovani za zmigavce-mora da budu sa E oznakom(rekao mi covek da su im inspektori iz Sabca i da veze nemaju sa motorima ali se nakacili na zmigavce jer nista drugo ne znaju),popisao gume,kilometrazu,zadnji tocak na valjke i to je to.3500 plus registracija 21500 sve ukupno 25000 dinara,majke im ga bezobrazne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14905 Napisano April 8, 2019 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Dzaba im migavac sa E homologacijom ako ne kuca 90 +-30 otkucaja u minuti i kakva je to fora sa zadnjom, ona je bar 50% slabija od prednje a dijagram mora imati dva kocenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano April 9, 2019 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusao da registrujem motor danas, par neprijatnih iznenadjenja. Prvo, tehnicki pregled u kraju kod kojeg idem oduvek mi kaze da oni vise nemaju pravo na obradu motora i da idem na drugo mesto. Odem na drugo mesto, sacekam red, kazu mi da ne mogu da mi odrade pregled jer moraju da slikaju motor, a na slici ne sme da bude nista custom (ja imao bisage i crash-bar), da moram to da skinem pa da se vratim kod njih. Skocio mi pritisak od pizdarija. Sta li rade ljudi koji imaju izrazito customizovane motore ili choppere? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1061 Napisano April 9, 2019 Drug član, 1081 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan To se i ja pitam. Pitao sam u dva tehnička pregleda u NS i dobio iste odgovore, nista što nije fabricki ne sme biti na motoru jer ga slikaju. Srecom roll barove i nosace kofera sam skinuo zbog varbanja pa cu oterati motor bez njih. Takodje su mi rekli da moram i ksenone da skinem. Sad realno pitanje kako bi oni to provalili jer ja nemam projektor nego kao sijalicu u adapteru. Svakako nisam hteo da rizikujem pa sa ih skinuo i verovatno ih necu ni vracati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11891 Napisano April 9, 2019 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, bdada je napisao: Dzaba im migavac sa E homologacijom ako ne kuca 90 +-30 otkucaja u minuti i kakva je to fora sa zadnjom, ona je bar 50% slabija od prednje a dijagram mora imati dva kocenja pojma nemam,a sto se tice kocnice gledali me u cudu kad sam rekao da je prednja glavna a zadnju tek,tek koristim,jos ovaj jedan mladji kaze nisam to znao ja na skuteru koristim samo zadnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10057 Napisano April 9, 2019 Drug član, 1048 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan I takvi ti pregledaju motor dali je ispravan a realno pregledaju samo dali je "lep" za slikanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojin125 7 Napisano April 9, 2019 U prolazu, 23 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan 55 minutes ago, Interceptor BP said: I takvi ti pregledaju motor dali je ispravan a realno pregledaju samo dali je "lep" za slikanje. Takvi gledaju samo pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...