Laki TC 14 Napisano Maj 10, 2008 Svrati ponekad, 308 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po starom dobrom običaju, majstora koji je od govana napravio pitu, da prostite, treba javno pohvaliti. Svaka pohvala za Bokilićev rad i entuzijazam, voljnost i spremnost na budženje, auspuh je ispao odlično, lepo se čuje i motor lepo ide sa njim, ofarbao sam varove tako da se gotovo i ne vide a i da se vide nije bitno pošto su sa unutrašnje strane....A evo i slike sklopljene aždaje, napokon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Maj 10, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan odlicno uradjeno. nema tu sta. KO ZNA - ZNA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan E bokiilic ako mislis da je ovo lose i da si se namucio,da vidim sta ces reci kad ti iz Lomnice stigne Transalp-ov auspuh na tretman!? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan E bokiilic ako mislis da je ovo lose i da si se namucio,da vidim sta ces reci kad ti iz Lomnice stigne Transalp-ov auspuh na tretman!? Pozdrav moze ,volim ja izazove,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan OK onda,potrudicu se da ti ga isporucim sto pre pa ce mo da vidimo ima li nade i sta mozes da ucinis da mi ne propadne dobar lonac zbog lose grane! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 11, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan salji ga postom ,,ili dodji nismo daleko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Maj 11, 2008 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je najbolje da dodjem da ti objasnim sta hocu,mada u sustini zelim da sacuvam onaj aftermarket lonac (jes da nisam cuo za tu KK by S... firmu ili individuu,a neko od vas???) zvuk mu je ekstra za ovaj motor,ni preglasno ni previse tiho,taman za jedan enduro,ili ako ne budem u prilici da dodjem za iduci vikend recimo poslacu ti ga postom,znaci samo grana da se napravi nova i ulaz u lonac neki klasicni jer je ovom to uklonjeno da bi taman seo na fabricku granu! P.S.Samo da znas da od grane nema nista,mislim da je u slicnom stanju kao ovaj Lakijeva,jos je prethodni vlasnik nekako skrpio ali to nije nesto ispalo,morace nova da se napravi,cisto da znas,nek bude jednakog promera od ulaza grana cilindara do lonca,kao na trkalicama? Podrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mata16v 15 Napisano Maj 13, 2008 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Mladenovac N44.26.967 E020.42.012 Prijavi odgovor kao problematičan otvarao sam auspuhe na diversion, bili prazni, ubacio sam prigusivac i okolo staklenu vunu, ali je izgleda isterao vunu, mogu da nabavim pravu vunu za auspuhe, ali sta treba da bude u loncu, kakvi prigusivaci, koje duzine, kakve pregrade???? fi 100 duzina 400mm, e sad to su dva, i jedan je kraci za 3cm, ja bih to u jedan, taman ovaj desni je duzi, ili da pravim nov drugi??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan otvarao sam auspuhe na diversion, bili prazni, ubacio sam prigusivac i okolo staklenu vunu, ali je izgleda isterao vunu, mogu da nabavim pravu vunu za auspuhe, ali sta treba da bude u loncu, kakvi prigusivaci, koje duzine, kakve pregrade???? fi 100 duzina 400mm, e sad to su dva, i jedan je kraci za 3cm, ja bih to u jedan, taman ovaj desni je duzi, ili da pravim nov drugi??? pa nije to bas tako lako za objasniti a to sto si omotao vunu oko cevke nije nesto,,moze i 2 u 1 da se uradi i da bude tiho,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 13, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan i mene interesuju kako treba da izgledaju komore po cemu se to odredjuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 13, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa imas nacrt za motor u manuelu od istog,ali napamet,,uh iskustvo i rasturanje milion auspluha je jedino znanje,,,,,,pa treba da bude sto duzi put izduvnog gasa,sto je hladniji tisi je,,,,,,gas kod lonca sa koorama ne ide pravo napolje nego se lomi unutra i vraca malo nazad malo ide napred...pa opet unazad pa tek onda napolje....uh komplikovano,probacu nacrtati semu,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki 6 Napisano Maj 14, 2008 Zainteresovan, 557 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan imam tri servis manuela i u nijednom nema nacrt auspuha tj.kako izgleda unutra da ima ja bi napravio od prohroma takav auspuh nebi stavio otvoren jedino moj stari da secem da bi video kakav je unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...