Lukac 1354 Napisano Jul 6, 2018 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Kawu ZRX1200S, registrovan na moje ime punih god dana, 2002god. Uvezen je iz Brasers (LIhtenstajn) od coveka koji je sa sinom kolekcionar motora- imaju 16 Kawa i 6 Ducatija od najstarijih do najnovijeg GTR-a.Motor je presao pravih 31000km, moguca je svaka provera.Kad sam ga uvezao bio je bez ikakve opreme, pa je ugradjeno sledece: novi nosaci i nova tri kofera, bocni farovi,spoiler od firme Ricambi Weiss,raiser volana, nove gume, Scorpion titanijum-uz motor ide i standardni auspuh. Naravno uradjen je servis, spusten je auspuh i nozice suvozaca zbog udobnosti na putu.Motor sam kupio pre tri meseca, i kao sto to obicno biva natrcao mi je drugi motor (koji vec dugo vijam), evo mi ga u garazi cekam da zavrsim papirologiju.Znaci zamene niks samo cash, cena je 3900e i vrlo malo podlozna korekciji.Posto mi Srbi volimo jeftinije, ima kod onog u Subotici isti ovaj model za 2600e, pa ko voli nek izvoli. Lukac, 063 339530 i 011 8484211 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 6, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kakav stroj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10372 Napisano Jul 6, 2018 Drug član, 3393 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Au Mićo,Bajo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Jul 7, 2018 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gde mu je prednji točak... GS-u? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Jul 7, 2018 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Nas prijatelj Mica je pao , pa se motor radi,iskrivljeni stapovi,cekam delove, pa ide na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Druze izvini za off. Imam isti model, samo 1100 pa me interesuje ovaj raonik, jel si ga ti kupio ili je bio na motoru? Nabudzio bi kod mene tako nesto Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Jul 7, 2018 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam dva zrx1100 isti su raonici. Ovaj pravi firma iz Nemacke Ricambi Weiss ( ne salju za Srbiju), kosta sa slanjem 39+18e.Poslao sam ga prijatelju motordziji u Porseov servis u Austriji, pa ga poslali busom (20e vozacu) u Bgd.Nije farban, sami smo ga ospricali,pozz 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Jul 7, 2018 Svrati ponekad, 467 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Jul 7, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh kakva sprava! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Jul 20, 2018 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Uradjena , prednja viljuska, tri para novih kocionih plocica, novi antifriz, promenjena sva kociona ulja i u kvacilu (to radim na svakom motoru), moze niza cena sa standardnim auspuhom i bez kofera Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Septembar 3, 2018 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Posto sinu treba drugi auto, rado bih menjao ZRX za manji porodicni auto sa 4 vrata ili hecbek, dizel do 2000ccm od 2005 pa navise.Bitno je da je ocuvan, da ima klimu, ostalo je stvar dogovora.Mozemo i mi da doplatimo (ako treba),pozz svim mojim prijateljima sa foruma. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Septembar 21, 2018 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Sa motora je skinut veci deo dodatne opreme, pa cu pokusati da ga prodam na ovaj nacin, znaci 2800e, ostao je nosac za top case i raiser volana . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Octobar 1, 2018 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan I dalj vazi zamena za auto od 2006 navise dizel sa 5 vrata-ne karavan, moze uz nasu doplatu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 1, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 21.9.2018. at 19:54, Lukac je napisao: Sa motora je skinut veci deo dodatne opreme, pa cu pokusati da ga prodam na ovaj nacin, znaci 2800e, ostao je nosac za top case i raiser volana . Dobronamjerna sugestija da ovaj cunak ofarbas crnom vatrostalnom bojom. Ovako k`o cunak na Smedrevcu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Octobar 1, 2018 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan To je Motipova boja za visoke temp, antracit, u prirodi je metalik,i meni je lepsa od crne,jbg stvar ukusa.Nisam ni hteo da farbam vec sam skidao celu granu kad sam spustao auspuh pa usput palo farbanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1354 Napisano Octobar 7, 2018 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Motor prodat za 2800e, molim skinite oglas,hvala 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...