Duckey Kawasaki 35 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan ...kako negujete gume na svom motociklu a gumene delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jun 18, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan ...kako negujete gume na svom motociklu a gumene deloveMazemo picijim mlekom.Vozi, ne trosi vreme na gluposti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Jun 18, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, brdy je napisao: Mazemo picijim mlekom. Vozi, ne trosi vreme na gluposti. Kako dobar odgovor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22284 Napisano Jun 18, 2018 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za gumene delove i plastike silikon u spreju, licno volim K2... Naprskas i prebrises magicnom krpom. Njime NE PRSKAS gume i pazis da nekako ne dospe na delove kocionog sistema, gume mozes preci rastvorom sudomila i vode, bez ispiranja... Pozdrav Nenad. P.S. Nema niceg loseg u tome da ti motor izgleda cisto i pedantno, to je tvoj odraz! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jun 18, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Stoji da motor treba da je cist i uredan,ko to ne voli, svi ga uzimamo zbog voznje ne zbog mackanja. Al da mazes razne gumice, prekidace i nogostupe raznim glupostima, onda to prelazi u bolest, a nauka ima i ime opsesivno kompulzivni poremecaj. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22284 Napisano Jun 18, 2018 Integrisan, 9593 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upao u tu kolotecinu koju brdy pominje, nisam miran ako posle svake voznje motor ne dovedem u stanje od pre iste! Enduro i kros motori su grublje izrade i namene, tu bih vrv oprostio malo prasine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Jun 18, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je kad jer motor čist i uredan, mada ne mora da se licka baš posle svake vožnje. Za one mlađe - devojke strašno mrze kad sednu na motor pa se umažu i isprljaju odeću - mislite o tome. Ranije dok su zime bile " prave zime " pa se motori nisu vozili po nekoliko meseci, uobičajeno je bilo da se gume premažu glicerinom ili nekim specijalizovanim sredstvom za zaštituz guma ( kod nas se mogao kupiti " Avtogum poliš " proizvođača " Kemoteks Koper " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13048 Napisano Jun 18, 2018 Ne silazi, 7445 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svaki put prskam sve plasticne delove, vosak itd. Koristim Presto gummi und kunstoff pflege i nešto od Areona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 18, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, drumskalisica je napisao: devojke strašno mrze kad sednu na motor pa se umažu i isprljaju odeću А шта ради она обучена на њему?! Можда сам сеља, али ја то влажном крпом мало и терај! А ако не понесем крпу (висоооко у згради сам), онда влажном марамицом седиште само и доста од мене. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1396 Napisano Jun 18, 2018 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Ja to posle svake voznje obavezno preletim celih 30 sekundi nekad i krace vizir i prednji deo sa vlaznom krpom da skinem leseve sa istog jer razni insekti naprave haos na plastici spreda,a ondak se jednom ili dvaput godisnje zanesem i pretrljam ceo motor,pa k2 pa magicna,pa wd40 na sarafe,pa k2 mleko na gumene delove i sediste,pa trljaj mile do besvesti,i na kraju jedna slika rekoh vise nikad nece biti ovako cist a i za album polovni motori,i tako par meseci pa opet. Ali uglavnom vise vozim no sto trljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duckey Kawasaki 35 Napisano Jun 18, 2018 U prolazu, 96 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ER 5 Prijavi odgovor kao problematičan meni je mama rekla da nisam normalan, komšije me gledaju čudno... ali kada se zagledaju na semaforu a neko i kaže "kako ti je lep motor" meni osmeh na lice (nosim potkapu pa računam da je njiha "hrabrost" veća) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11824 Napisano Jun 23, 2018 Drug član, 1296 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ma bolest bre,primer mog kuma i kume dok su jos bili momak i devojka,ja ulazim kod njega u dvoriste on glanca motor,ona sedi na stepenicama zgrade,kako me videla pocela da kuka-pa kume kazi jel to normalno,nismo se videli dve nedelje(iz drugog grada bila),prazan stan gore,a on pere motor,ja slegnem ramenima i kazem,kumo neizleciva bolest,ili trpi ili menjaj,nema leka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...