giga018 0 Napisano Jun 17, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz svima. Pitam za misljenje vas iskusnih bajkera. Dvoumim se izmedju kupovine Aprilije clasic 125 i Honde rebel 126 obo motora su 97 god. Bitno mi je ekonomicnost i kvalitet a ne brzina. Unapred hvala na savetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Jun 17, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Rebel u sto boljem stanju i bog da te vidi, imas i onaj marauder 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giga018 0 Napisano Jun 17, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DukeNixon 27 Napisano Jun 17, 2018 U prolazu, 16 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda NC750 X DCT Prijavi odgovor kao problematičan HondaSent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10276 Napisano Jun 17, 2018 Drug član, 3380 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Rebel u svakom slučaju...aprilia classic je dvotaktna mašina...ja je vozio odavno: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 17, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno Rebel, Virago XV 125, Marauder, Intruder VL 125. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
giga018 0 Napisano Jun 19, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima i informacijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...