zika56 16997 Napisano Jun 14, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, hard_rock je napisao: Imam obicaj da kazem hobi, zato sto mi je voznja motora nesto mnogo vise od voznje automobila. Nista lose nisam mislio sa tim. Ma znam da nisi mislio ništa loše, nego je problem u tome što nas i ostali ne shvataju kao učesnike u saobraćaju nego kao neke koji su tu da bi se zajebavali iživljavali, pa se tako i ponašaju prema nama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13792 Napisano Jun 14, 2018 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja se ne secam da sam nekoga cuo idem malo sa drustvom da se provozam kolima onako besciljno voznje radi i tu je ta razlika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 14, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, dvlns said: Pa ja se ne secam da sam nekoga cuo idem malo sa drustvom da se provozam kolima onako besciljno voznje radi i tu je ta razlika Pa to. Ja ne znam ikoga da uzme auto pa se ide vozati onako besciljno, cisto radi voznje. Osim mozda tinejdzera koji su tek polozili. Ili nekoga ko poseduje superautomobil... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Jun 14, 2018 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, hard_rock je napisao: Pa to. Ja ne znam ikoga da uzme auto pa se ide vozati onako besciljno, cisto radi voznje. Osim mozda tinejdzera koji su tek polozili. Ili nekoga ko poseduje superautomobil... Ova prva grupa. Moje celo drustvo (tadasnje) se vozalo kolima da bi se vozalo. Tek polozilo, neko fura porodicni auto, neciji tata je menjao stojadina za nesto bolje jer sin polozio, neki smo od odstete kupili SVOG Yuga, neko je imao bububiz '64 full sredjenu! (Eh kad se setim pogleda kad njome odeme u NS da izadjemo) E sad, to traje Godinu-dve. Motocikli vec dvajes vozim najcesce kad zelim. Reeeetko vozim kad moram. Malo OFFa, izvinjavam se, pracim poredjenje mog i vasih iskustava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jun 14, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, abarth_maniac said: Ova prva grupa. Moje celo drustvo (tadasnje) se vozalo kolima da bi se vozalo. Tek polozilo, neko fura porodicni auto, neciji tata je menjao stojadina za nesto bolje jer sin polozio, neki smo od odstete kupili SVOG Yuga, neko je imao bububiz '64 full sredjenu! (Eh kad se setim pogleda kad njome odeme u NS da izadjemo) E sad, to traje Godinu-dve. Motocikli vec dvajes vozim najcesce kad zelim. Reeeetko vozim kad moram. Malo OFFa, izvinjavam se, pracim poredjenje mog i vasih iskustava. naša nulta grupa ( vozili smo u periodu `' 78/80 i dalje) neki su imali dozvole, većina ne, kako kolima tako i motorima maznemo roditeljima ključeve od kola kada zaspu i po gradu vrm..nema narodne milicije noću, nema saobraćaja a ko položi A iLi B kada "prođe slaviju" tek tada mu čestitamo a on časti viršle iLi kobaje u PKB crvenom kiosku.. ..tu su učestvovali : jawe, čeze, 1 ponyex, dve honde, lada, škoda 1k mb, tristać, nsu, nekoliko fića i wartburg cvajtakt .. * oporavak kolegi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Jun 15, 2018 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja volim da se provozam automobilom...Samo za razliku od motora, nekako ne znam besciljno da vozim, moram da imam neko odredište Fazon je još i što veliki broj automobila su skroz nezanimljivi, dok je motor skoro svaki zanimljiv za vožnju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 19, 2018 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Johann se izvinjava za frizuru. Od gipsa ne može da namesti šnale. Danas smo bili u poseti. Biće to dobro. 10 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Jun 19, 2018 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3237 Napisano Jun 19, 2018 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jovice, brz i sto bezbolniji oporavak zelim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jun 20, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj covek je neunistiv! Bemwejdzija zelim ti brz i uspesan oporavak. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Brz oporavak Johane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4756 Napisano Jun 20, 2018 Ne silazi, 5552 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Johane, zelim ti brz i uspesan oporavak! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Jun 20, 2018 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj covek je neunistiv... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 23, 2018 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Evo da prenesem najnovije informacije kako Kopljaš javlja: Momcic je dobro. Operisali su mu rame i nadlakticu i ubacili neku šipku. Mrda prsticima tako da je sto se tice nerava valjda sve ok. Sredili su i palac na dr. ruci. Dr kaze da su uradili sve sto su mogli i da je sada najbitnije da isprate sve neuroloski tako da ne znam kad ce napolje. Posete dozvoljene ali u malim grupama jer ih je puno u sobi tako da ako ce neko od vas da ide nek bude 2-3 ljudi. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jul 2, 2018 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, puno vam hvala na podršci ! 1 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jul 3, 2018 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da si nam živ i zdrav i što pre na noge junačke i točkove bavarske! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 3, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, johann said: Drugari, puno vam hvala na podršci ! Ti mozes da kucas? Pa tebi nije nista. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Jul 3, 2018 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Nije, dobro si primetio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11447 Napisano Jul 5, 2018 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...