Juan 97 Napisano Maj 26, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vlasnik kaze da je problem u karburatoru, da je prljav i da mora da se kurbla 7-8 puta dok ne upali. A posle da lepo pali. Da li moze da bude da je veci problem a ne karburator kao sto on kaze? Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Moż' da bude...al' ne mora da znači. Ako je tako, zašto ga ne očisti, do njega se bar lako dolazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Juan 97 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Nis Motocikl: Sprint Prince 125 Prijavi odgovor kao problematičan I to sto kazes. To nije bauk. A sta bi najgore moglo da bude, ukoliko nije karburator? Karike? Jel su skupe vespe za odrzavanje? Sent from my CUBOT CHEETAH 2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Maj 27, 2018 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam T5 i navozao se kao kralj....ali sam je prethodno ozbiljno zategao. Reklo bi se da to treba uraditi i ovde. Ona je u principu jednostavna, ali ima svoje neke štosove, pa je najbolje tako. Srediti šta je u problemu i duuuugo, dugo posle toga, bukvalno nema nikakvih problema... Nisu to ljudi u prilici da rade, što zbog love...što zbog "polne bolesti"...i kad tako zaredja iz ruke u ruku nagomila se puno problema koji ne nestanu uvek čišćenjem karburatora. E sad, ja sam to sve sam radio...ako to nisi u prilici i ti, onda to malo menja stvar. Zbog love naravno, ali i zbog kvaliteta radova. Nije to nuklearna fizika ali ima tako nekih stvari koje treba poznavati i ispoštovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...