DonToni 553 Napisano Maj 26, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pohvala za temu... Da i "MI" vidimo kako je jurcati po stazi na TD-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Upisujem seVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 195 Napisano Maj 26, 2018 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga jedan spori krug. Spremite se za brzinu puza koji se popeo na kornjacu. Moj prvi izlazak na stazu. Zelja je bila tolika da sam jedva uspeo da zavrsim stint da nekoga ne pokupim ili se izlomim. U pitanju je 2015 i mala honda vfr 400rr iz 1988. Sent from my LEX626 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 26, 2018 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, FreeBird said: Evo ga jedan spori krug. Spremite se za brzinu puza koji se popeo na kornjacu. Moj prvi izlazak na stazu. Zelja je bila tolika da sam jedva uspeo da zavrsim stint da nekoga ne pokupim ili se izlomim. U pitanju je 2015 i mala honda vfr 400rr iz 1988. https://www.youtube.com/watch?v=--bZO6dikP8&feature=youtu.be 14:30 zamalo da opalis @dvlns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ju koliko tek onda pojma nisam imao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 195 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Xe xe xe...zato sam i okacio. Dobro je proslo! Sent from my LEX626 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Maj 27, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Haha, do jaja je klip. )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Maj 27, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno si mogao da me odsrafis secam se te Hondice imala neke UK tablice cini mi se. Inace i meni je to bi mislim treci izlazak na stazu u zivotu i mislim prvi u "koznoj opremi". U tom delu kada si se borio da me ne poguras od nazad nas obojicu obilazi Nikola Gajic na 125 ccm koji je za moje pojmove zaista doktor voznje sad je opet vozio 1:34 na 125 ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 195 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Jeste. Mala vfr iz Engleske. Legendaran motor. Prvi motor sa big-bang radilicom, mono viljuskom, titanijumskim delovima masine...v4 16000obr To mi bila zelja iz detinjstva. Platio carinu porez i nije mogla da prodje AMSS pregled. Na navaku mi crkla druga brzina i ja puknem i poklonim je... Sent from my LEX626 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kosta86 122 Napisano Maj 27, 2018 Svrati ponekad, 224 postova Motocikl: YZF R6 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 27, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, FreeBird je napisao: Evo ga jedan spori krug. Spremite se za brzinu puza koji se popeo na kornjacu. Moj prvi izlazak na stazu. Zelja je bila tolika da sam jedva uspeo da zavrsim stint da nekoga ne pokupim ili se izlomim. U pitanju je 2015 i mala honda vfr 400rr iz 1988. https://www.youtube.com/watch?v=--bZO6dikP8&feature=youtu.be Sent from my LEX626 using Tapatalk Samo treba da stavis *disclaimer*: "Sve sto ste videli u ovom klipu zaboravite odmah, kao da ga nikad niste videli, pogotovo ako ste pocetnik ili nikad niste vozili na stazi" . Klip je odlican, zezam te. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Maj 27, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan E'o jedan sa Panonije 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 27, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemas cega da se stidis za onaj snimak iz 2015. Napredovao si samo tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Maj 27, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, СајберГастарбајтер said: Nemas cega da se stidis za onaj snimak iz 2015. Napredovao si samo tako. Na mene mislis? Ma otkud cu da se stidim pa ja sam do ovog pada bio prezadovoljan napretkom popravio voznju popravio vreme bas bas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 27, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, dvlns je napisao: Ju koliko tek onda pojma nisam imao mislio sam na ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Maj 27, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma jasno lepo izgleda kad vidis svoj napredak ali realno te 2015 sam bas bio los Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Maj 27, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 27, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavljam da je prvenstveno za TD Navak, ali evo da se zapljunem Bresse (kroz guzvu) Vaison (cekam priliku da preteknem drugara na drugom tuonu) Issoire (staz - slobodna sesija posle kise, prazna staza, zaboravih da zakacim kacigu na pocetku) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Maj 27, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam skapirao da je za Navak tema. Meni bas zanimljivo da vidim i druge staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16890 Napisano Maj 27, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno nije samo za navak. Pucajte šta imate, pa sve je zanimljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 27, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 690 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 1117 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW XR Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je videti simke i sa ostalih staza,stavljajte sta imate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1665 Napisano Maj 27, 2018 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan mnogo dobra tema! pogotovo za nas pocetnike malo da špijuniramo putanje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13540 Napisano Maj 27, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, rastkojokic said: mnogo dobra tema! pogotovo za nas pocetnike malo da špijuniramo putanje... Neke bolje nemoj da ME spijuniras 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Maj 28, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...