severian 16898 Napisano Maj 26, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan U ovoj temi kačimo SVOJE video snimke vožnje sa staze. Dobro, može i snimak druga/kolege, ako ste njime nešto extraordinarno oduševljeni, ali vozač mora biti neko od nas smrtnika amatera, bivših takmičara i tsl, dakle krugovi voženi iz ljubavi, van profesionalnog sporta! Dozvoljene su akcione kamere, klasične kamere, telefoni, ma bilo kakav snimak je ok! Ima toliko toga po zabitima Interneta, čak i od nas ovde prisutnih, hajde da objedinimo to u jednu temu. Na polzu svima nama, ali i početnicima u ovoj našoj prelepoj pasiji. Kažu pametni (i matori ) ljudi - volećemo to kada ostarimo. Da se gleda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Maj 26, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan PS: ako tema zaživi, nije zabranjeno adminima ni da je pinuju . Biće dostupnija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 26, 2018 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Proslogodisnji poslednji TD. Moje najbolje vreme dosad. 1:28.2 ostali krugovi su tu 28-29-30 Dobro jurcanje sa kolegom Aresom 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Maj 26, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedan moj, vožnja autobusa po stazi. Nije najbrži krug (najbrži je oko sekund brži, kad se već 'falim ), ali je bar snimljen: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Maj 26, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan aj' sad vi što stvarno vozite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, severian said: aj' sad vi što stvarno vozite A ja ne smem da kacim a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Maj 26, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj najpre čekam(o)! Chuck Noris edition Davaj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo dovoljno je vremena proslo pa gospodza vise nema pravo na cenzuru 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Maj 26, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zbacio motor suvišni teret i ćeraj dalje 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Takoe resio se idiota koji ga je uznemiravao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1665 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan ne mogu da verujem da se vratio da padne na beton... aaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Maj 26, 2018 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Rastko kaci snimak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobio sam opomenu od HRC i MM kazu da sam ovim snimkom otkrio strogo cuvanu tajnu da Honda sama pravi rezultate bez obzira na vozaca. Mogu samo da kazem da ovi sto Hondom po navaku prave vremena ustvari pojma nemaju da voze te sam stoga presao na Yamahu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1665 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 2258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Rastko kaci snimak!Kada dodjem kuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Maj 26, 2018 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan Prošao sam mnogo bolje nego Vlada. Aprilia mi je oprostila. Vreme je 1:36:7 uups.mp4 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 26, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @severian S krmacom na 7-8 sekundi iza sportaka. Respekt!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano Maj 26, 2018 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns Sta ti je vrela krv, ne moz saceka 0.25s kasnije da odvrne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 50 minutes ago, СајберГастарбајтер said: @dvlns Sta ti je vrela krv, ne moz saceka 0.25s kasnije da odvrne Jbg tako ispade. Inace ovo je ceo snimak na kojem se vidi da smo punih 5 min cekali na ulaz na stazu (prilicno hladno) pa se gume ohladile, da su ispred mene prosli Mrsi (postavio tog dana rekord Navaka), Radulovic (opasno dobar vozac) i moj drug Bojan svi na s1000rr i da sam ja glupan krenuo za njima na 600rr (naravno da ne mogu da ih pratim) i da sam zveknuo u drugoj krivini po izlasku na stazu. Reklo bi se da neko sa 45 god treba da je pametniji ali evo dokaza da nije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dragan.D 27 Napisano Maj 26, 2018 U prolazu, 29 postova Motocikl: YAMAHA R1 RN65 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje vreme 1:27.6 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2708 Napisano Maj 26, 2018 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi i neki snimak sa dronom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Maj 26, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan @severian svaka cast, skidam kapu. Dokaz da motor nije bitan vec puska u manducica vuka. @dvlns auh brale, htedoh da pitam kako, ali si objasnio u narednom postu... I ja bih na stazu ali nije jeftina (odeca, obuca, gume, najam i jos sto stvari). Cekam bolju finansijsku situaciju pa je przim i ja. Ziveli 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 36 minutes ago, markonitogen said: @severian svaka cast, skidam kapu. Dokaz da motor nije bitan vec puska u manducica vuka. @dvlns auh brale, htedoh da pitam kako, ali si objasnio u narednom postu... I ja bih na stazu ali nije jeftina (odeca, obuca, gume, najam i jos sto stvari). Cekam bolju finansijsku situaciju pa je przim i ja. Ziveli Ne znam odakle si ali ako ti nije predaleko uzmi tekstilnu opremu ako imas sve i uplati intro grupu da probas i vidis da li ti se dopada voznja na stazi. Neki ljudi ne vole da vrte krugove pa dodju cisto da ispune "bucket list" neki se pelcuju pa napuste ulicu (kao sto sam i ja). U svakom slucaju dobra stvar je intro i ne trebaju ti ni gume ni nista dodji vidi mozda to nije tvoj trip a ako jeste onda ce biti skupo 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Maj 26, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, dvlns je napisao: Mislim da te TC izdao....mozda su cak zatajili senzori za ugao polozaja motora pa su preneli svu snagu na tocak :-) .... Pa kako si mislio da vozis u srvenoj obican motor....cccc 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13541 Napisano Maj 26, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Nikola Honda 954 said: Mislim da te TC izdao....mozda su cak zatajili senzori za ugao polozaja motora pa su preneli svu snagu na tocak :-) .... Pa kako si mislio da vozis u srvenoj obican motor....cccc Nema veze bitno je da si ti podigao Hondu i oduzio svoj dug prema fabrici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...