el classico 6065 Napisano April 12, 2019 Drug član, 4149 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ćale, meni je ovi kulinarski dio vrh vrhova......Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1428 Napisano April 12, 2019 Svrati ponekad, 435 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Cista 10 nista ja tu ne bi dirao,Putopis za dusu uzivao citajuci hvala za pozitivnu energiju kojom zraci putopis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2428 Napisano April 12, 2019 Andragog, 4995 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Tebi benzin nije najskuplja stavka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano April 12, 2019 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Što je moj pokojni prađed rekao: "Da mi se samo metar od guzice odmaknut, nikad me više nebi stigla". 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano April 13, 2019 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sto rece moj kolega Amerikanac za "nasu" hranu: "It looks like shit, but tastes like heaven" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6755 Napisano April 13, 2019 Ne silazi, 6578 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Njihova, tačno dijametralno suprotna. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Januar 31, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Predivna avantura. Koliko košta takva avantura? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćale 3092 Napisano Januar 31, 2020 Samo nek je neki cirkus, 791 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: BMW R1250RS Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Naravno, ovisi od mnogo faktora (cena goriva, tip smeštaja, prioriteta oko kulinaričkog dela, ...). Neko mi je rekao da mene mezetluk izađe više nego gorivo i bogami jeste tako U mom stilu takvo putovanje po jugu verovatno izlazi negde oko 70€ + dnevno. Bez ikakvih fensi šmensi zajebancija po hotelima, ... Isti stil prema zapadu bi verovatno bio negde stoja dnevno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Januar 31, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Ćale said: Hvala Naravno, ovisi od mnogo faktora (cena goriva, tip smeštaja, prioriteta oko kulinaričkog dela, ...). Neko mi je rekao da mene mezetluk izađe više nego gorivo i bogami jeste tako U mom stilu takvo putovanje po jugu verovatno izlazi negde oko 70€ + dnevno. Bez ikakvih fensi šmensi zajebancija po hotelima, ... Isti stil prema zapadu bi verovatno bio negde stoja dnevno. "Ćale" hvala na odgovoru. Po onom nikad nije kasno, za dve godine, penzija u profesiji, pa onda letnje ture po Vojvodini, prikladne mom motoru i budžetu. Pozdrav iz Kikinde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5448 Napisano Januar 31, 2020 Ne silazi, 4833 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan @Ćale kad smo kod tvog mezetluka, sinoć (ili jutros u sitne) sate kad sam sređivao putopis za sajt samo mi tekla voda sa usta koliko sam ogladneo zbog raznih slika hrane! P.S. ostao sam karakter pa nisam jeo do tek jutros Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Februar 9, 2020 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Odlično štivo ! Fino je videti da se ipak može verovati "dukcu" i napraviti takvu turu bez ikakvih problema u inat Austrijancima na njihovom komentaru , hvala na volji i trudu da podeliš ovu avanturu sa nama ..a ja nakon čitanja inspirisan pričom umesto da sednem na motor ja seo za stol i opalio po punomasnom repertoaru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sejo MaglajBH 14 Napisano Maj 27, 2020 U prolazu, 4 postova Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan odličan putopis. zavidim ti. kada te put opet navede kroz bosnu, bujrum u Maglaj. rado bih te upoznao i ugostio. pa i neku turu zajedno da odradimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...