Jump to content

Moto Zajednica

Ćale

Članovi
 • Broj tema i poruka

  687
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1988 Excelent

1 Pratilac

O članu Ćale

 • Rank
  Samo nek je neki cirkus

Contact Methods

 • Website URL
  https://twitter.com/ducatislovenia/media

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Ljubljana, Slovenija
 • Interests
  Mezetličenje
 • Motocikl
  Ducati SuperSport S @ducatislovenia (Twitter)

Poslednji posetioci profila

3132 profile views
 1. E, da ... Nismo se još upoznali pa eto, da ne promašiš nenamerno, kad budeš objavljivao slike sa Kube ... HRANA!
 2. Pozdrav kolega! Menjaj nick u "Inspirator". A može i "Terminator" jer polako već ličite (Malo nezlonamernog crnog humora ) Ogrej nam ove zimske dane sa slikama sa Kariba Što bi rekao jedan strani kolega sa foruma zna on koji je : Poyy!
 3. Jedina mi je muka autoput. Zato ga izbegavam koliko mogu. Ajd, moj dukac je "kolkotolko"sportski ali je Sandijeva Cebra to 100%. I njemu odgovara baš to i čovek jednom nije zakukao zbog umora u kostima, mišićima, ... Jedino sam ga ja ubio hranom Znači, može se i sa sportakom i to lepo.
 4. Hvala. Ako su lagali mene, lažem i ja vas Kako god, evo sad mogu da s mirom kažem da nije bilo “pošte”, znači dobro smo prošli.
 5. Ćale

  2014 - Yamaha MT-07

  Nek vam oslonac bude radije kompletna kilometraža. Znači ako od prilike znaš da sa rezervarom odradiš 250km, ne oslanjaš se samo na crtice i preostale kilometre na displeju nego ideš na pumpu negde oko 220 i to ti je to. A kako saznati jel kompletna na 250, stoji na vama
 6. 18.990 € kod nas.
 7. Konačno i Goran spremio nešto TOPLO od jela Hvala Gorane! U slast!
 8. - Predeli prelepi i prikaz šta sve ima da se vidi "iza". - Energija bukvalno dočarana. Mirišem i more, vidim i one zvezde, osećam onu ladovinu. Uz vruć radiator. - NIJE debela, nego TAMAN. - Bravo na energiji i borbi posle "pada". - Hvala!!
 9. Možda je malo ako ga ganjaš po stazi. A za drum više nego dosta. Čak i ovaj moj crveni po drumu prati sve i svašta od 4 cilindra pa od 1000 i tako dalje. A sa 200+ konja izvan trake već je trenutačno izvan moje zone komfora. Zna biti da se predomislim kad dodje prilika da isprobam tako da neću sad mnogo da kenjam. Uglavnom svidja mi se ova igračka.
 10. Ah, spor sam. Sad sam te provalio Hmm, nije Jedino da je ključ za ključ ...
 11. Ready stvar. Zamena za 959 za 2020.
 12. Opet nešto novo i ekstra dobro iz komšiluka. Posebno mi se sviđa jer nije zverka napucana preko 200 konja nego negde baš taman. Ufff .... Baby Panigale. "Novi 959" New Panigale V2: High Performance, Red Essence | Ducati WWW.DUCATI.COM New name, new Design, sophisticated electronics, thanks to a more comfortable rider seat and the suspension set-up, offers better yet safer sports performance. Discover the new Ducati...
 13. Hej, ćao! Hvala ti za ovaj putopis. Ako ti je već prvi tako dobar, kakvi su tek ovi što još stižu ... Super! I još jednom da ti kažem da mi je jako drago što smo se upoznali. Bujrum kad god ti se krene na sunačnu stranu Alpi
 14. Ćale

  Jadranska magistrala

  Slavko, druže. Ne javljaš se na telefon. Jesil’ promenio broj il već punom silom čačkaš po Benelliju?
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja