Sauron 1 Napisano Maj 14, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Peda X Road 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ime mi je Nikola i imam 18 godina. Dolazim iz Zajecara i ponosni sam vlasnik Peda(Fosti) X road 2. Motor me nije nesto zanimao sve do pretprosle godine kada sam utuvio sebi u glavu da cu da vozim makar dao sve u zivotu hahahah ne bas sve naravno. Hteo sam najpre da otpocnem svoju vozacku karijeru na vecem motoru mada i sam sam shvatio da ne treba zagristi veci zalogaj nego sto je trebalo . Imao sam para i eto odlucih se da na totalno slepilo kupim Pedu i trenutno mi je veoma isplatljiv.Ovo je tema za neku drugu priliku . Prvi mi je motor a i vec sam doziveo pad i to na 36 km/h zbog neobazrivosti vozaca....Toliko o meni i mojim nezgodama...Pozdrav svim vozacima i vozite bezbedno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 14, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan E, pa dobro došao. Možeš da se prestaviš, a možeš i da se predstaviš, gde je ovo drugo primerenije za ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6143 Napisano Maj 15, 2018 Svakom po zasluzi, 12443 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...samo da se ne prestravi... Dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...