gixxer 384 Napisano April 26, 2018 (promenjeno) Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Mini tank torbu,ono tipa da stanu dokumenti,telefon i jos neka sitinica,obavezno kacenje na magnete,velike imam 2 tako da me takve ne interesuju Promenio April 26, 2018 član gixxer Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3843 Napisano April 26, 2018 Ne silazi, 4993 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Laki prodaje, mislim da je mala, ili ti treba još manja? https://www.kupujemprodajem.com/Tank-torba-A-STAR-sa-magnetima-27910516-oglas.htm?filter_id=110419535 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan_alumiroi 798 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vidi moj oglas. Cena nije afrička šljiva baš.. Moto-Detail 2-in-1 Waist-/Tankbag With Magnet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Vidim,mozda mi treba jos manja,ove moje koje imam,kada ih montiram,zaklanjaju mi navigaciju,samo zbog toga trazim manju,umesto ovih sto imam sam uzeo malu repnu torbu i montirao Top case,posali mi na PP za koliko bi je prodao Motom i ta je velika zaklanja mi navigaciju a nju ne mogu da izmestim nigde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1106 Napisano April 26, 2018 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam gledao ovako nesto ali nisam odlucio dali bih za korman ili tankSent from my BV8000Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena modela sa magnetima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1106 Napisano April 26, 2018 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Pise levo pored fotografije 2000 dinSent from my BV8000Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 384 Napisano April 26, 2018 Zainteresovan, 187 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...