skuteras 73 Napisano Maj 7, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL1000VA Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi jedno "izvini" nismo se razumeli mnogo bolje zvučalo od nastojanja da nas ubediš kako si u pravu. I ja sam shvatio iz svega da te Žika ustvari nervira? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vaske4s 1850 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Beograd,Blok 63 Motocikl: Yamaha R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da bi jedno "izvini" nismo se razumeli mnogo bolje zvučalo od nastojanja da nas ubediš kako si u pravu. I ja sam shvatio iz svega da te Žika ustvari nervira?Ma jok druze,ne slazem se sa nekim njegovim postovima,ali to je sve,nema licne osnove...Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, hard_rock said: Ne moraju slike naravno, to niko ne zeli da gleda, ali procitati treba da svi znamo sta se tacno desilo i cija je krivica, kad god je to moguce. Iz istog razloga su negde po svetu postavljane slike raka pluca, kvarnih zuba i kojekakvih medicinskih gadosti, direktno izazvanih pusenjem. Vecini to ne prija da gleda, logicno, ali jednom delu ipak dopre do mozga poruka. Bivsa devojka je radila na OMV pumpi kada su uvedene one poruke na paklicama, i posto su vec imali neki lager cigareta, dobili su nalepnice sa porukama koje su naknadno lepili na paklice. Danima su dolazili ljudi i trazili da kupe paklice bez tih nalepnica. Slicna psiholoska paralela se moze povuci sa nasih hobijem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 7, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Te paklice sam video u SK. I onda uzmu jednu bez slike pa cuvaju i prepakuju u tu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 7, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je zaglibila u duboki OFF Istina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 7, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je zaglibila u duboki OFF 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17211 Napisano Maj 7, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3659 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, Dexterr je napisao: Ova tema je zaglibila u duboki OFF Retko koja tema se ne završi na ovaj (ili na sličan) način. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Maj 7, 2018 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sve je receno... Pokoj mu dusi. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...