Bole37 5776 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 864 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Lep dan...Dosta motora. Drugari... 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8410 Napisano Mart 27, 2022 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Petnička pečina > Mionica pizza > i neizbežni BJBikersPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 17 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
+dAyWaLkEr+ 82 Napisano Mart 27, 2022 U prolazu, 39 postova Lokacija: MalaMo Motocikl: KAIŠ A HARLEY NIJE Prijavi odgovor kao problematičan Prelep dan ... Sent from my M2101K6G using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6307 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1406 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se nadam da su dobro ankerisali taj avion, jer tu kad zaduva.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7797 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 2971 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Petnicka pecina je bas zanimljivo mjesto, ja sam slucajno prosle godine naisao posto se nije moglo proci na Divcibare i nisam pozalio, cak naprotiv. Iduci put dolazim sa lampaom da je malo istrazim Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8410 Napisano Mart 27, 2022 Solo Rider, 3219 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Petnicka pecina je bas zanimljivo mjesto, ja sam slucajno prosle godine naisao posto se nije moglo proci na Divcibare i nisam pozalio, cak naprotiv. Iduci put dolazim sa lampaom da je malo istrazim Послато са Redmi Note 8 помоћу ТапатокаИ ја понео лампу али нема где осим те две дворане( доња и горња). Делује да су намерно пролази блокирани да људи не би залутали. Али може да се проведе цео дан... роштиљ и сл.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2040 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Izvozasmo braćko @Nenadbg88 i ja danas rumunsku stranu Dunavske magistrale Krenuli smo u 09:20 iz Kovina, ja sam u 16:00 već bio u BG-u. Moje traktorče i smorče od @nafetS 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Aj sad objasni kako je gs ostao bez goriva,Kako se sad zaputiti u Irak, Iran, Mongoliju i daleke Afrike.Ja sam verovao da je to mit, narodno verovanje, priča se al još niko nije video. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2040 Napisano Mart 27, 2022 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ti jos uvek verujes u Nenadove priče;-)Jes’ da sam ostao na jednoj crti i da zadnjih 30-ak km do Milanovca nisam presao 110, al dovukoh se…Elem, skoro 1h sam cekao Nenada da dodje i to, zamisli ironije, na pumpi… i zaboravio sa sipam gorivo…Al dobro, sve je to ok.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5777 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 1426 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Krmco je napisao: Aj sad objasni kako je gs ostao bez goriva, Kako se sad zaputiti u Irak, Iran, Mongoliju i daleke Afrike. Ja sam verovao da je to mit, narodno verovanje, priča se al još niko nije video. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Па видиш да је заборавио бочне кофере. Они им ваљда служе за канте са горивом? 2 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Nije Neša spor nego mi je obećao da neće preko 6k obrtaja Inače, ja sam se upišao od smeha kad je otvorio kofer, kaže "poneo sam nešto malo alata da mi se nađe usput". Nešo, brate, nov motor, šta mi baksuziraš sa rezervnim svećicama... Viđao sam dobre servise sa manje alata unutra 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno da te pitam.KOLIKO PUTA SI SE VOZIO SA NENADOM??? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2040 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 1138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno da te pitam.KOLIKO PUTA SI SE VOZIO SA NENADOM??? Poslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaPrevise…Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 28, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedno da te pitam.KOLIKO PUTA SI SE VOZIO SA NENADOM??? Poslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaAko si na mene mislio.... Moje i Nenadove vožnje su do sad bile takve da sam ja motorom, a on kombijem Sent from my M2002J9G using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9910 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1985 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Onda je razumljivo sto mislis da ga je vozio samo do 6000rpm. Nakon njegove voznje, motor ti je i zvanicno RAZRAĐEN. Uzivaj.. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1543 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1089 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Taj motorčić je jedno od većih izneneđenja ove godine. Dugo vremena ga merkam, ali nikako da probam jedan konačno. Moram jedno veliko javno HVALA da kažem @nafetS. Čuo je da se organizujemo za Rumuniju dok smo pili piće, i baca mi ključeve na sto. Ja u neverici! Kaže, voleo bih da je meni neko ovako dao da provozam neki motor pre kupovine, ja sam moj kupio na slepo. Evo ti i uživaj sutra!Šta reći za čoveka, lavčina! A jes kofer bio pun alata, stara navika, šta ćeš 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5693 Napisano Mart 29, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1761 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan @Nenadbg88 sa Stroma 1000 na 650???Ja sam sledeće očekivao bar nesto 1200?Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si na mene mislio.... Moje i Nenadove vožnje su do sad bile takve da sam ja motorom, a on kombijem Sent from my M2002J9G using TapatalkDa, daNego vidi proveri motor,Čudno mi da mali strom troši 6,7LPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 9910 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1985 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Ma laze bord, pokusao Nesa da ga dize na zadnji, pa gorivo letelo po tanku, zato pise to sto pise.. A i kaze da nesto nece, verovatno TC jebeni.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5523 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 1619 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ako si na mene mislio.... Moje i Nenadove vožnje su do sad bile takve da sam ja motorom, a on kombijem Sent from my M2002J9G using TapatalkCek cek , Nenad nije bio sa nama na dedamrazijadi ? Tj u restoranu posle ? Sent from my RMX3085 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3818 Napisano Mart 30, 2022 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Kaže sipao u Leštanima pun, a vratio mi bez dve crte.. Izgleda mi i diznu razbušio, čim toliko troši!!! Krmko, moram doterati da to ekipica u Rakovici proveri, oni znaju kako Neša vozi, pa znaju šta i da gledaju... Šta mislite, moramo li da otvaramo agregat? Ja sinoć preventivno zamenio komplet vazduh u gumama, šta znam, ako se pregrejao, pa ne pneumatiše dovoljno... Darko, nije bio Neša sa nama ič. U kafani: Stefan, Miloš, Milan (isto na trejseru kao Stef, samo bučniji), Miki, ti, ja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10530 Napisano April 13, 2022 Drug član, 3408 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne radim u Petak i Subotu,pošto je verovatno u Subotu loše vreme,planiram u Petak napraviti krug ,oko 360-380km...Ka Tari,tempo umereno do potpuno hladnokrvan...'rana u Vili Tara,dobra...Potom malo fotosa iz Kremne,do Užica pa home...Pauza gde god i kad god...ništa nije nepromenljivo! Izvolite,ako neko hoće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10530 Napisano Maj 1, 2022 Drug član, 3408 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Plan za sutra...if you want... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor125 2 Napisano Maj 7, 2022 (promenjeno) U prolazu, 11 postova Motocikl: Honda Varadero XL 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, jeste malo kasno ali ajde da objavim. Da li ima zainteresovanih za voznju do vodopada Blederije, krecem od Topole , S.Palanka , Pozarevac, Golubac, Donji Milanovac, i krajnji cilj vodopad Blederije. Inace vozim Hondu Varadero 125cc tako da samo lagana voznja, pozdrav! Promenio Maj 7, 2022 član Igor125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 16079 Napisano Maj 7, 2022 Drug član, 1826 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan @Igor125 nažalost ne mogu ti sa sigurnošću obećati društvo jer kao što si napisao, malo je kasno a ja imam već svašta isplanirano. Možda se sretnemo ili vidimo "na blic", a ako ne, danas ću biti na ovoj ruti čisto da znaš. Ako ti zatreba bilo šta javi, kao što vidiš biću u blizini. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...