shoyyka 10449 Napisano Maj 6, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja planiram u Petak i Subotu negde se provozati, (i u Nedelju ću (autom) sa famili, ako bude ženče moglo)... evo par rutica... moguće naravno izmene i dopune, amandmani... društvo uvek poželjno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Maj 6, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan U petak idem preko vikenda na Perućac ali možda svratim do Kote 555 tako da je moguće da se sretnemo negde. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Maj 8, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Čačak - Borač (bez penjanja na krš) / Knić - Vraćevšnica - Stragari - Trešnjevica - AR - Garaško jezero - Belanovica - Rudnik - Ostrovica (bez penjanja na vrh) - Čačak Msm da će mi ovo biti sutrašnja vožnjica 99% Raspoloženo društvo za vožnjicu uvek je dobrodošlo kao i vozači usput. Veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Maj 8, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6.5.2020. at 10:51, slave74 je napisao: Ja bih preporucio da se sa RG vratite u Teocin, skrenete levo ka Banjanima, gde mozete svratiti u najjeftiniju kafanu u kraju, ako vam ne smeta Titova slika na zidu. Zatim direktno na Rajac , pa dalje kud ocete. tito roditelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 10, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan moto skup danas na 555 Sent from my SM-G965F using Tapatalk 3 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Maj 10, 2020 Solo Rider, 3196 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Divčibarenje 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Maj 10, 2020 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, BaneVuk58 said: Divčibarenje Bili i mi danas 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 10, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7723 Napisano Maj 10, 2020 Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio i ja samo juce Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Maj 11, 2020 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Геџа 20 Napisano Maj 11, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Honda CBF600N Prijavi odgovor kao problematičan Каона 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6262 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1399 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ravna Gora 10.maja. Iako je sabor otkazan, bilo je dosta ljudi. Ovog puta trasa je pocela kod skole u Tometinom Polju zatim putem pored fabrike vode , Stojanovica koliba i poseda Cutovica(koji gaji neku planinsku rasu planinskih goveda), gde smo forsirali recicu Tinju, koja u blizini izvire i nastavili sve do samog vrha RIor. Tu smo skrenuli prema Ravnoj Gori, preciznije putem za posede i kolibe Babica, Knezevica i drugih pored reke Graba. Preko lepog Graba, pa uz Grab, pa na greben direktno do Babine Glave, na cijem se vrhu nalazi krst,a iza je plato Ravne Gore. Na Ravnoj Gori se nismo zadrzavali, popili pice, prosetali i porazgovarali sa ljudima. Bila je i velika grupa motora parkirana, cini mi se da su Sapcani. Nismo se upoznali, drugi put. Zatim Brajici, gde je cuvena kafana Draza i Tito, koja ne radi oko 15 godina, i cijem je vlasniku Vucic obecao popravak krova... Teocin kod Perice u kafanu, pa u Kostunice kod Kreje u kafanu, pa u Pranjane u dve, i na kraju u selo Kamenicu gde me drug ostavlja jer ima obaveze oko gazdinstva. Bio je jos dan kad je otisao, ja dosao kuci posle 00h, pola puta se ne secam. Upoznao sam neke kampere u dolini reke Kamenice , sta sam pio, kako izgledaju i sta sam lupetao, pojma nemam. Ako slucajno neko od njih cita ovo ja mu se izvinjavam. Oko ponoci sam zaplivao po Kamenici, ukoliko se lomjenje po kamenitom plitkom koritu moze tako nazvati. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan On 10.5.2020. at 23:00, Bigor je napisao: Bio i ja samo juce Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Gde mu dodje ova klupa sa prve slike? inace, sve su vrhunske... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6262 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 1399 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini kada sa glavnog puta skrenes ka Kraljevom stolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7723 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 2958 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan E upravo, poceh pisati ali me pretece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano Maj 14, 2020 Drug član, 877 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, Bigor je napisao: E upravo, poceh pisati ali me pretece hvala na odgovorima, pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 15, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jezerce kod Topole Sent from my SM-G965F using Tapatalk 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 15, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan obavezno i vidoje Sent from my SM-G965F using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5684 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 851 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ovo kod Topole? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 15, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ovo kod Topole?evo izvadih gps iz slika sa telefonaSent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Maj 15, 2020 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kod restorana Jezero! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 15, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kod restorana Jezero! tako je. Zna bole37 gde je Sent from my SM-G965F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5684 Napisano Maj 16, 2020 Drug član, 851 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, BIGDADDY je napisao: tako je. Zna bole37 gde je Sent from my SM-G965F using Tapatalk Hvala na iscrpnom obavestenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1522 Napisano Maj 17, 2020 Drug član, 1087 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Evo delića današnjeg događaja. Put nov i fenomenalan. Preporuka za voznju. https://youtu.be/KJoEawfAlYw Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 17, 2020 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan E pa vi i snimali...bravo momci 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...