DarkoČa 1760 Napisano Maj 7, 2021 (promenjeno) Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 09.05. Veoma povoljni uslovi za vožnju i druženje Kako sa drugarima raspravljasmo, neki plan za vožnju je skupljanje u bgd- na dogovorenom mestu dalje vožnja: Titel, Šajlaš, Futog - skelom preko Dunava u Beočin, dalje ka Vrdniku, gde bi pravili veću pauzu, klopa, osvemenje i povrstak kućama u surovu realnost Kako smo grupno svi iz različitih mesta u SRB određeno je mesto sastajanja bgd odakle krećemo u vožnju Ko je vozio ovim delom, može dati savet,sugestiju o putu i destinacijama, šta obići, posetiti, gde dobro klopati, takođe, društvo je dobrodošlo za vožnje u uooznavanja Ukoliko bude zainteresovsnih, neka ostave svoj br. kako bi ih ubacio u Viber grupu zbog lakše komunikacije i realizacije same vožnje u nedelju Veliki pozdrav! Poslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka Promenio Maj 7, 2021 član DarkoČa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 7, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno me eto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lada68 9 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Futog Motocikl: Honda NC 700X Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 09.05. Veoma povoljni uslovi za vožnju i druženje Kako sa drugarima raspravljasmo, neki plan za vožnju je skupljanje u bgd- na dogovorenom mestu dalje vožnja: Titel, Šajlaš, Futog - skelom preko Dunava u Beočin, dalje ka Vrdniku, gde bi pravili veću pauzu, klopa, osvemenje i povrstak kućama u surovu realnost Kako smo grupno svi iz različitih mesta u SRB određeno je mesto sastajanja bgd odakle krećemo u vožnju Ko je vozio ovim delom, može dati savet,sugestiju o putu i destinacijama, šta obići, posetiti, gde dobro klopati, takođe, društvo je dobrodošlo za vožnje u uooznavanja Ukoliko bude zainteresovsnih, neka ostave svoj br. kako bi ih ubacio u Viber grupu zbog lakše komunikacije i realizacije same vožnje u nedelju Veliki pozdrav! Poslato sa FIG-LX1 pomoću TapatokaSamo da Vam predložim da se na Frušku Goru penjete preko Rakovca. Prolazite pored rakovačkog manastira i pećine Beli majdan, a put je jako lep pogotovo u završnoj fazi penjanja na greben. Kada se popnete na greben bićete na raskrsnici sa koje put vodi ka Vrdniku. Pozdrav i uživajte u vožnji!Sent from my iPad using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 300 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Skela vam iz Futoga ide na pola sata a iz Beocina na pun sat. Ako vam pobegne ispred nosa produzite u Begec i predjete skelom u Banostor, ta skela nema red voznje, nego ide kako se napuni. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 7, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Skela vam iz Futoga ide na pola sata a iz Beocina na pun sat. Ako vam pobegne ispred nosa produzite u Begec i predjete skelom u Banostor, ta skela nema red voznje, nego ide kako se napuni.Hvala na obaveštenju, svakako treba znati tu informacijuPoslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 7, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih savetovao da izbegnete skele. Prvo put od NS do Futoga je vrlo nezanimljiv i spor jer se sve vreme ide kroz naselje. Osim toga ako zakasnite na skelu gubite dosta vremena. Put sa sremske strane je puno atraktivniji za vožnju i ne zavisite od skeledžija. Dakle, kada se dođe u NS produži se na most Slobode u Sr. Kamenicu, Ledince i u Rakovcu se skreće levo prema Vrdniku kako vam je savetovao i Lada68... Ako budem u NS možda vam se i ja pridružim u jednom delu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5559 Napisano Maj 7, 2021 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, ZoraNS je napisao: Ja bih savetovao da izbegnete skele. Prvo put od NS do Futoga je vrlo nezanimljiv i spor jer se sve vreme ide kroz naselje. Osim toga ako zakasnite na skelu gubite dosta vremena. Put sa sremske strane je puno atraktivniji za vožnju i ne zavisite od skeledžija. Dakle, kada se dođe u NS produži se na most Slobode u Sr. Kamenicu, Ledince i u Rakovcu se skreće levo prema Vrdniku kako vam je savetovao i Lada68... Ako budem u NS možda vam se i ja pridružim u jednom delu... И ја то Дару причам, да не буде она "Ај плови лађа, потопи се грађа...", ал' џаба причати. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 7, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan И ја то Дару причам, да не буде она "Ај плови лађа, потопи се грађа...", ал' џаба причати.XaxaxaxaxPoslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 7, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče klope ima jedan u jako zanimljivom ambijentu u Maloj Remeti nedaleko od Vrdnika (9 km), a i klopa je dobra. Na cca 100 m od restorana je i manastir Mala Remeta pa možete i njega obići... Google Maps GOO.GL ★★★★★ · Restaurant · Mala Remeta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lada68 9 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Futog Motocikl: Honda NC 700X Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih savetovao da izbegnete skele. Prvo put od NS do Futoga je vrlo nezanimljiv i spor jer se sve vreme ide kroz naselje. Osim toga ako zakasnite na skelu gubite dosta vremena. Put sa sremske strane je puno atraktivniji za vožnju i ne zavisite od skeledžija. Dakle, kada se dođe u NS produži se na most Slobode u Sr. Kamenicu, Ledince i u Rakovcu se skreće levo prema Vrdniku kako vam je savetovao i Lada68... Ako budem u NS možda vam se i ja pridružim u jednom delu...A ako baš imate vremena možete i da produžite uz Dunav do iza Banoštora i da se preko Sviloša popnete na greben i onda lagano do skretanja za Vrdnik. Taj put može da ima deonica sa malo lošijim asfaltom, ali je deonica jako lepa. Za klopu predlažem Fruškogorsku lugarnicu u Maloj RemetiSent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lada68 9 Napisano Maj 7, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Futog Motocikl: Honda NC 700X Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče klope ima jedan u jako zanimljivom ambijentu u Maloj Remeti nedaleko od Vrdnika (9 km), a i klopa je dobra. Na cca 100 m od restorana je i manastir Mala Remeta pa možete i njega obići... Google Maps GOO.GL ★★★★★ · Restaurant · Mala Remeta Vidim ja da nas dva imamo slična razmišljanja...Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 7, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da nas dva imamo slična razmišljanja...Sent from my iPhone using TapatalkUvek bilo: gde vidiš bajkere i kamiondžije, u tu kafanu svraćaj da klopašPoslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 7, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nedelja 09.05. Veoma povoljni uslovi za vožnju i druženje Kako sa drugarima raspravljasmo, neki plan za vožnju je skupljanje u bgd- na dogovorenom mestu dalje vožnja: Titel, Šajlaš, Futog - skelom preko Dunava u Beočin, dalje ka Vrdniku, gde bi pravili veću pauzu, klopa, osvemenje i povrstak kućama u surovu realnost Kako smo grupno svi iz različitih mesta u SRB određeno je mesto sastajanja bgd odakle krećemo u vožnju Ko je vozio ovim delom, može dati savet,sugestiju o putu i destinacijama, šta obići, posetiti, gde dobro klopati, takođe, društvo je dobrodošlo za vožnje u uooznavanja Ukoliko bude zainteresovsnih, neka ostave svoj br. kako bi ih ubacio u Viber grupu zbog lakše komunikacije i realizacije same vožnje u nedelju Veliki pozdrav! Poslato sa FIG-LX1 pomoću TapatokaOdakle se kreće iz Bg, ja ću doći da vas pozdravim i poželim srećan put jer se još uvek oporavljam od upale pluća, još uvek nemam snage za celodnevno putovanjePoslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Maj 7, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče klope ima jedan u jako zanimljivom ambijentu u Maloj Remeti nedaleko od Vrdnika (9 km), a i klopa je dobra. Na cca 100 m od restorana je i manastir Mala Remeta pa možete i njega obići... Google Maps GOO.GL ★★★★★ · Restaurant · Mala Remeta Bio...Potpisujem klopu...Doduše pre 4 godine.. Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1141 Napisano Maj 8, 2021 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Po meni ta Lugarnica ima sve sem dobre klope... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 8, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Bob Rock70 je napisao: Odakle se kreće iz Bg, ja ću doći da vas pozdravim i poželim srećan put jer se još uvek oporavljam od upale pluća, još uvek nemam snage za celodnevno putovanje Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Još uvek dogovaramo mesto, obavestiću, brz oporavak kolega, veliki pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Još uvek dogovaramo mesto, obavestiću, brz oporavak kolega, veliki pozdravHvala i pozdrav Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nafetS 3817 Napisano Maj 8, 2021 Drug član, 1250 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki Strom 650A, Yamaha XJ600S Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za klopu, u Vrdniku prekoputa bazena Fruškogorski jelen.A za rutu preko Sviloša pa grebenom, deo puta od mitrovačke raskrsnice do vrdničke raskrsnice (Zmajevca) je sačuvaj me bože, izbeći. Penjanje Rakovac - Zmajevac je perverzija. Za Bg predlog ako nije žurba, iz Vrdnika se vratite na greben i ispeglate do Banstola, i onda starim putem (Indjija, Pazove) za Bg.Sent from my Mi 9 SE using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lada68 9 Napisano Maj 8, 2021 U prolazu, 17 postova Lokacija: Futog Motocikl: Honda NC 700X Prijavi odgovor kao problematičan Predlog za klopu, u Vrdniku prekoputa bazena Fruškogorski jelen.A za rutu preko Sviloša pa grebenom, deo puta od mitrovačke raskrsnice do vrdničke raskrsnice (Zmajevca) je sačuvaj me bože, izbeći. Penjanje Rakovac - Zmajevac je perverzija. Za Bg predlog ako nije žurba, iz Vrdnika se vratite na greben i ispeglate do Banstola, i onda starim putem (Indjija, Pazove) za Bg.Sent from my Mi 9 SE using TapatalkMislio sam da je taj deo puta bar malo sredjen, nisam se vozio tuda od prošle jeseni. Onda ga svakako treba uzbeći...Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 8, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, nafetS said: A za rutu preko Sviloša pa grebenom, deo puta od mitrovačke raskrsnice do vrdničke raskrsnice (Zmajevca) je sačuvaj me bože, izbeći. Jao dobro si me podsetio, jeste, prošle godine sam prošao. Užas je bio put. To Rakovac - Zmajevac je još neko naveo kao najbolju varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8322 Napisano Maj 8, 2021 (promenjeno) Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Voza li se ova tura sutra? Promenio Maj 8, 2021 član shlem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Maj 8, 2021 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Danas Bn-Mitrovica-Ruma-NS-BN ..auf kakva gužva na putu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 8, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Da! Poslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bob Rock70 168 Napisano Maj 8, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ...Honda Transalp XL 700,Honda Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan Da li ostaje u Beogradu na BS Zmaj 1 okupljanje u 10h? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 8, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Tako jePoslato sa FIG-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...