alexanto 4909 Napisano Februar 13, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 27.1.2019. at 21:22, lalajko je napisao: Dakle, sta je najbolje za oko 120-130e? Po mogucstvu da ima GPS... Ja ti vec napisah ranije da za te pare pa i nesto vece (do 200 evara) ne's naci nista da iole valja. Pametno zbore Parlich i Gliga, DJI Spark je donja granica upotrebljivog drona. Prati malo oglase, naleti po neki polovan. To ne budu izraubovane sprave, ljudi cesto prodaju zbog kupovine novije - skuplje sprave a ne zbog toga sto mu je izvadio dusu... Nov Spark trenutno je 440 eura sa 1 baterijom, varijanta iz Madjarske. Dodatne baterije su 60 eura. Kod Sparka je bitno da ga kupis sa kontrolerom, da ti ne prodaju pricu kako "moze sa mobilnim". Kontroler sam je preko 20 K dinara... Verujem da se za 300 tinak eura moze naleteti na polovnog Sparka, samo treba pratiti ponudu na KP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 14, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeli taj iz Mađarske 440€ sa kontrolerom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4949 Napisano Februar 14, 2019 Drug član, 1877 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj brat sad kupuje dron i baš sam gledao ponudu nekih sa stabilizacijom i osim nekih modela Parot dronova izbor je samo na DJI. E sad, pošto mu je to prvi dron, on zapravo i ne zna šta bi mu valjalo. Ja predlažem nekog Fantoma 3 i to ako može polovno, a on se nećka između Spark fly more combo i Mavika. Za početak mislim da polovan kvadkopter nije loše rešenje, pogotovo kad sam zbog brzopletosti tražio jednog po šumi nekoliko sati iza ponoći i konačno uspeo da ga nađem sledeći dan. Čista sreća sa primesom upotrebe karte i kompasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 14, 2019 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ama ja nemam nameru da slikam svadbe, samo da letim oko kuce i zezam komsiluk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4909 Napisano Februar 14, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Singularitet je napisao: Jeli taj iz Mađarske 440€ sa kontrolerom? Jeste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Februar 14, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, alexanto je napisao: Jeste ima li neki sajt, adresa gde se može to poručiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 14, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Našao za 450€: https://m.kupujemprodajem.com/Sport-i-razonoda/Dronovi/DJI-SPARK-dron-Remote-Control-daljinski-063321123-BG--69351113-oglas.htm#mhs0-1550180819477 Bar za 10€ mora da se spusti. Fly more combo ide of 515€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4909 Napisano Februar 14, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, bmw je napisao: ima li neki sajt, adresa gde se može to poručiti? Odgovorio koleZa Singularitet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Februar 14, 2019 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, alexanto je napisao: Odgovorio koleZa Singularitet mislio sam stranicu u Mađarskoj ili negde, gde se može kupiti sa računom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4909 Napisano Februar 14, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan To nisam upoznat ali verujem da se moze proguglati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Februar 14, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan mislio sam stranicu u Mađarskoj ili negde, gde se može kupiti sa računom....Kada sam kupovao Sparka kontaktirao sam vise prodavaca i niko nije imao na stanju nego ono isporuka za 7-10 dana. Narucis pa ti ga ja sveram preko grane, garancija na madjarskom, ili na casnu rec, doneses njemu pa on nosi u madjarsku ... Bla bla.Malo skuplja varijanta ali... PCFOTO Bg. Pitanje je da li se za 50€ isplati natezati sa sveranim iz madjarske na madjarski racun i slicno. Sa momcima iz PCFOTO izuzetno korektna komunikacija i saradnja. Inace od polovnog sam odustao jer ga uglavnom kupuju pocetnici koji bas nisu previse verzirani pa nisu iskljuceni padovi i udari. Naravno iznosim moj licni stav i iskustvo. Nije nuzno da je neprikosnoveno.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Februar 14, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni sa subotičanima koji valjaju mađarsku robu uvek bilo zadovoljstvo poslovati. Mađarski račun, garancija, na raspolaganju su zbog dobrih ocena na oglasima... U principu rade biznis kao i oni legalni i to prilično fer po mom iskustvu. PCFoto su korektni u postprodaji takođe. Nešto su skuplji od oglasa zbog izdvajanja u budžet, jbg. Šteta što su zapostavili foto forum, nekad je bilo mnogo fino društvance tamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 567 Napisano Februar 28, 2019 Zainteresovan, 622 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da temu ne prate samo profesionalci, naletih na Aliju na neku akciju za dron... Sigurno nije neki extra nivo, ali za nekog ko želi da se oproba, a da ne uloži mnogo u početku, dok ne vidi da li ga to interesuje za neka skuplja ulaganja. Eachine E58 WIFI FPV With Wide Angle HD Camera High Hold Mode Foldable Arm RC Quadcopter Drone RTF VS VISUO XS809HW JJRC H37-in RC Helicopters from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Februar 28, 2019 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam upravljati preko telefona. Nemoguća misija. Leti svugdje samo ne di treba, kamera je srednja žalost. Ne može se više niti očekivati za te pare i to je to. Mislim da je samo na nivou srednje dobre/loše igračke. Evo par slika snimljenih tim dronom uz napomenu da su slike bile snimljene na telefon, a na sd karticu, pa je kvaliteta lošija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4909 Napisano Februar 28, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Eto kad @Lalajko vidi ima da s' odusevi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 1, 2019 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Гледао сам да је Hubsan H117S прави DJI killer!Јесте да је скупљи у односу на остале Кинезе, али много боља слика и управљивост. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17099 Napisano Mart 1, 2019 Integrisan, 5032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar se ne moze kaciti gopro na njega? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Mart 1, 2019 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan On 2/28/2019 at 3:27 PM, e-mayl said: Evo par slika snimljenih tim dronom uz napomenu da su slike bile snimljene na telefon, a na sd karticu, pa je kvaliteta lošija. Ovo mi nije baš najjasnije? Kako je uspeo da se izgubi kvaitet slika u digitalnom formatu?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Mart 1, 2019 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi nije baš najjasnije? Kako je uspeo da se izgubi kvaitet slika u digitalnom formatu?!Slika je preko wifi-a prebačena ne tel. Nisam stavio sd karticu u dron. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
e-mayl 1783 Napisano Mart 1, 2019 abc, 894 postova Lokacija: Pula Motocikl: BMW GS 1250 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne slike u zatvorenom prostoru. Bolje od ovoga ne može. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Mart 1, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Zar se ne moze kaciti gopro na njega?Moze. I da ostane na zemlji ili da poleti pa da je otrese sa jedno 20 metara o ledinu. Onda imas extra kombinaciju. Nemas dron a ni gopro.Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Mart 1, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Гледао сам да је Hubsan H117S прави DJI killer!Јесте да је скупљи у односу на остале Кинезе, али много боља слика и управљивост. Jednako kao sto su razne kamere gopro killer pa ih koristis. Da se ne lazemo. Gopro nema killere. Samo kopije lose ili solidne ali daleko od goproDJI nema killere. Samo kopije lose ili solidne ali daleko od DJISent from my iPad using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Mart 4, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da ilustrujem ono sto govorim. Slika 1. prikazuje kvalitet videa na "kiler" dronu. Stvarno ubija ali u pojam onoga ko ga kupi. Slika 2. prikazuje kvalitet videa na ne preskupom DJI Sparku. Slika 3. prikazuje kvalitet fotografije po lepom vremenu sa visine od ravno 335.9m. Takodje DJI Spark. Nadam se da je ovo sasvim dovoljno objasnjenje. Napominjem da se ne radi o dronu do 1000+€ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Parlich 89 Napisano Mart 4, 2019 U prolazu, 65 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Virago XV250 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/1/2019 at 9:27 AM, Motorcyclist said: Zar se ne moze kaciti gopro na njega? Evo, pronasao sam jedan mali video. Naravno da sam kao i svi mi hteo da ustedim... te ne treba mi bas za nesto extra.... te za poneki snimak... Ma potpuno isti rezon kao svako. Postoji mnostvo prioriteta i gledas da ustedis a hoces lepu fotku sa putovanja. Jednostavno to ne moze. U sred nestabilnog leta jer se u stvari jako ljulja pri najmanjem vetru iz nekog razloga je samo pao. Tom prilikom je slomio kameru. Ajd' nije strasno, necu je ni narucivati jer kosta nekih 25-26$ (satro HD) imam jednu kamericu, novu Quelima 13 pa cu nju montirati (apropo ovog kacenja sto pominjes). Montirao ali katastrofa. Upravljivost koja je inace bila losa, sada je postala jos gora. Sto je i logicno jer su teziste i balans otisli u q*. Kamerica je inace duplo laksa od Gopro kamere. Sve u svemu jako losa varijanta i jako losa kombinacija. Vrlo brzo sam odustao od svega toga. Jednostavno to ne valja. Evo kako je zavrsilo to sa Quelima kamerom. pad.mp4 - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4909 Napisano Mart 4, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 6016 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan On 1.3.2019. at 21:14, Parlich je napisao: Jednako kao sto su razne kamere gopro killer pa ih koristis. Da se ne lazemo. Gopro nema killere. Samo kopije lose ili solidne ali daleko od gopro DJI nema killere. Samo kopije lose ili solidne ali daleko od DJI Co'ek objasnio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...