Goran1982 637 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Uveliko razmisljam o prodaji Transalpa i kupovini naked gore navedenih motora.Citao dosta i zakljucio: 1. vise mi se svidja po izgledu bandit 2. iz foruma citao da hornet bolje vuce 3. bandit dosta tezi od horneta 4.znam da je stanje motora najbitnije blo da je hornet ili bandit 5.malo prelazim godisnje 2500km Dobro bi mi dosli saveti bilo koje vrste.Zainteresovan sam za godista od 2000 pa navise. I na kraju nisam probao ni jednog ni drugog znam da bih to prvo trebalo da uradim. Ocekujem savete ,hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 11, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Gorane, Bandit i Hornet nisu motori u klasi, iako se često porede. Bandit je porediv sa Hondom CBF, a Hornet sa Suzukijem GSR. Mom načinu vožnje više odgovora Bandit i CBF (77 ks, predvidiv motor, nije nervozan, lak za upravljanje). Priča o težini je jalova, nećeš ga na leđima nositi. Najbolje probaj sve, pa se pronađi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 57 Napisano April 11, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nikad o tome razmisljao, vezano za -Bandit je porediv sa Hondom CBF, a Hornet sa Suzukijem GSR- ali sad kad procitah ima smisla, odlican savet! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano April 12, 2018 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hornet je malen, kao bt50 da vozis, tako sam se ja na njemu osecao, vodenjara pa u servisu imas stavku vise, sediste "gura" vozaca ka rezervoaru, jedina mu je prednost sto je Honda (moj stav)Bandit ima dosta manje stvari za pokvariti, jednostavan i pouzdan (ovo ne znaci da Honda nije pouzdana), svecicu mozes kada zatreba zameniti za minut bez skidanja icega sa motora, zastita od vetra bolja, sediste fabricki tvrdo (dadoh juce svoje na prepravku ), odnos lancanika 15/47 dozvoljava da se kroz grad kreces u velikom prenosu a malom brzinom (cetvrtom i petom), 120km/h ide u sestoj na tacno 6000rpm i tu ram i masina rezonuju pa ima blage vibracije na guvernalu, iznad i ispod je miran. Tegovima od po pola kila sam resio problem, takodje kroz guvernal (ceo) sam provukao kabl (35mm2) koji svojom masom dodatno umiri guvernal. Moj glas banditu, i ako sam od skora vlasnik svakom me voznjom sve vise odusevljava, saltujem u max 6000 obrtaja, potrosnja ispod 5l.Pozdrav Nenad. Sent from my TA-1032 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15890 Napisano April 12, 2018 Ne silazi, 1174 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan O Hornetu mogu iz prve ruke... Vrlo pouzdan i jednostavan motor. Ne zahteva ništa osim redovnog održavanja. E sad sto reče kolega NFS, imaš taj dodatni trošak u vidu 1,8 l antifriza, ali ni to nije svaki dan. Zato je mnogo bolji kad se vučeš po vrućini. Lako je upravljiv i potpuno predvidiv. Ide tačno onako kako mu zavrćeš gas. Dakle tih 95 ks je rasporedjeno dobro. Tu sve zavisi od vozača. Jedine zamerke sa moje strane su čisto ergonomske prirode. Nije za visokog vozača, fabričko sedište je kazna, a ispod istog možeš da staviš eventualno jedan CD, bez kutije. Da, mogu da ga preporučim svakom, pa srećna kupovina, za šta god da se odlučiš, nema greške. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 12, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nije to samo razlika 1,8L antifriza.... nema vodenu pumpu, nema vodeni hladnjak... A sa druge Bandit ima uljni, ali je znatno manji i tesko se osteti pri padu. Razlika je i u regler i namotaji, a bandit ima klasicni automobilski alternator direktno pogonjen. Bandit nema ni benzisku pumpu... i tako, ima tu dosta stvari. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 12, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, rboban je napisao: Nije to samo razlika 1,8L antifriza.... nema vodenu pumpu, nema vodeni hladnjak... A sa druge Bandit ima uljni, ali je znatno manji i tesko se osteti pri padu. Razlika je i u regler i namotaji, a bandit ima klasicni automobilski alternator direktno pogonjen. Bandit nema ni benzisku pumpu... i tako, ima tu dosta stvari. Jel isto tako i na gsxf-u??? Jednostavna mehanika, posto mi se cini da oba vuku poreklo sa uljno-vazdusnog gsxr-a 750? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 12, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Da, isti je agregat, gsxf bi bio bandit sa full oklopom, sport turing. Agregat potice iz uljare gsxr750, smanjena snaga bregastim i karburatorima, a posle i precnik klipa pa su dosli do 600ccm. Inace te uljare su bile pojam jednostavnosti i pouzdanosti, a samim time i trajnosti..... a u toj oslabljenoj verziji su NEunistive skoro doslovno.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano April 12, 2018 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, rboban je napisao: Da, isti je agregat, gsxf bi bio bandit sa full oklopom, sport turing. Agregat potice iz uljare gsxr750, smanjena snaga bregastim i karburatorima, a posle i precnik klipa pa su dosli do 600ccm. Inace te uljare su bile pojam jednostavnosti i pouzdanosti, a samim time i trajnosti..... a u toj oslabljenoj verziji su NEunistive skoro doslovno.... Da, da znaci sve je kako sam i mislio... Isti slucaj je i sa novijim gsxf i gsf-ovima. Sto vise klipova i recenzija gledam, sto vise citam o katani, sve mi se vise dopada, iako je nisam prvobitno planirao...hahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jokram 63 Napisano April 12, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam bandita ali i kum i ja se navozasmo na hornetima i haaaa....i sami i sa zenama...a nismo sitni. Agregat otporan na bombu, ide kao nevreme, trosi max 5,5l, za odrzavanje je povoljan kaoi svaki od 600ccm, pumpu goriva nema, fleksibilan agregat ali ispod 20km/h nije bas... Pošto je naked ne mozes bas ocekivati neku udobnost ali korektno (tri dana u rumuniji 1300 km i nije neka frka bila). Iz mog iskustva preporuka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano April 12, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima pumpu i stariji, mislim da je vakumska.... novi ima elektricnu naravno zbog IE agregata. Generalno u pitanju dva izuzetno pouzdana modela, sa tim da je zbog jednostavnosti moj glas na strani bandita.... ali kad je kupovina u pitanju presudi koji primerak nadjes u boljem stanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano April 12, 2018 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima...moram da probam sa voznjom...ali bandita merkam ...ima jedan na oglasima...https://www.polovniautomobili.com/motori/12112620/suzuki-bandit-600n...najbolje je videti uzivo tad se sve vidi...cekam jos saveta svidja mi se od N.F.S citat: , svecicu mozes kada zatreba zameniti za minut bez skidanja icega sa motora, zastita od vetra bolja, sediste fabricki tvrdo .... odnos lancanika 15/47 dozvoljava da se kroz grad kreces u velikom prenosu a malom brzinom (cetvrtom i petom)VRH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran1982 637 Napisano Octobar 27, 2019 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda cb750 sevenfifty,beverly250i,honda revere,transalp 600,libery125,etz150,jamaha virago250,hexagon150,honda hornet 600. Prijavi odgovor kao problematičan I na kraju sasvim slučajno naišao savršeno očuvan lepotan zvani honda cb750 seven fifty i ja ga kupim.Odličan motor prelep sve pohvale,vrh. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...