Disko Nindža 10549 Napisano Maj 22, 2018 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Jedna rec, Bokilic 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Maj 22, 2018 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Biker-Boy said: Jedna rec, Bokilic Peticija da se isti klonira i rasporedi ravnomerno po drzavi tipa na svakih 100km da svima bude dostupniji naravno da mi je i to palo na pamet, ali manjak vremena, vozila sa kukom, prikolice, ili sesti na sranje pa ako stigne super, gde stane otisnuti niz obalu i uhvatiti bus za nazad 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10549 Napisano Maj 22, 2018 Hronični Motociklopata, 7340 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio 150km u jednom pravcu do Bokilica i nisam zazalio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 22, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan hvatiti bus za nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15921 Napisano Maj 22, 2018 Integrisan, 9310 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedan dobar majstor nije daleko...... dzaba ti bilo, da ti los pokuca na vrata 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Maj 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je vreme da namestiš neku dobru zamku i pohvataš te gremline koji ti prave problem. Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Maj 25, 2018 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan iiiiiiii i ventili su takodje ok @Štefbogme moraću neke mišolovke da postavim oko motora kako je krenulo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Maj 29, 2018 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kad covek sredi motorce netreba da vatas bus, nego po gasu dok traje garancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...