Savan 8689 Napisano April 9, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan I za mene isto sliku gazdarice Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano April 9, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, Jupiter je napisao: Daj jednu sliku gazdarice za Savana, molim te! Meni su ova njihova sela u brdima top, trebao si popiti casu belog vina u Malvasia hotelu, vrlo je verovatno da su mu ime dali po sorti grozdja. Nisam je slikao, imali smo preca posla 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano April 9, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan A i ''od gledanja nema selameta''... Sa druge strane, kad ne pricas ko da nista nije ni bilo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano April 9, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Pa rek'o sam Bilo je! Popravljali smo vodokotlic. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano April 9, 2018 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa tako to mladi sada zovu... Nekada se ta tačno znalo sta je kad kazes taslačenje, fircanje, kecanje, zigovanje, fanfrčenje, prmpačenje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmwgs 57 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,znaci imao si komplet uslugu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano April 10, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel to uslo u cenu sobe?? Auu kolega kako lepi predeli i stari gradovi, prosto ocaran. Steta sto nisi poneo fotoaparat koji to moze lepse da uslika od moba.. P.s. koji fotoaparat koristis? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano April 10, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Lepi Dzov je napisao: Aaaaa tako to mladi sada zovu... Nekada se ta tačno znalo sta je kad kazes taslačenje, fircanje, kecanje, zigovanje, fanfrčenje, prmpačenje... Kotlicenje... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 10, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Prikljucak od kanalizacije si joj proverio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 10, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Изврсно Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano April 10, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pratim .... jako ovo sa "kotlicenjem" LOL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano April 10, 2018 Drug član, 1070 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti zbog vodokotlića žena bila "besna" pred uskrs, pa si se mudro sklonio u ćošak dok napad ne prođe? Kao i prethodni tvoji putopisi i ovaj je zanimljiv. Mislim da je jači utisak kada se udvoje sve ovo doživljava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veselamasina 137 Napisano April 10, 2018 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Trenutno Nemam Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za pisanje i avanturu,umreh od smeha za vodokotlic,zamisljam scenu a znam da su mala kupatila 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6291 Napisano April 10, 2018 Drug član, 1405 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stara fora, pokvaris nesto u sobi kad je u pitanju gazdarica smestaja.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano April 10, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, king_julien je napisao: Jel to uslo u cenu sobe?? Auu kolega kako lepi predeli i stari gradovi, prosto ocaran. Steta sto nisi poneo fotoaparat koji to moze lepse da uslika od moba.. P.s. koji fotoaparat koristis? Nikon D3100 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano April 10, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Kako ono kaze stara izreka: Ne bilo mi sto mi majka misli vec mi bilo sto mi mislite vi! 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano April 10, 2018 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre svega svaka ti cast da počneš putopis ovako brzo nakon povratka! Pratim sa uživanjem, jug i jeste dobra destinacija za otvaranje seezone! PS. ja sam krenuo dan pre tebe, a kišu i hladno vreme sam video samo sat vremena. 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano April 10, 2018 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200 Prijavi odgovor kao problematičan odlično ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano April 10, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Neće forum danas više lajkova da mi prihvati, pa da napišem da je odličan putopis i fotke. GS je prava "oprema" za ovakva putovanja. Posebno ti hvala što si mi otkrio tajnu putarina u Grčkoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano April 10, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti zbog vodokotlića žena bila "besna" pred uskrs, pa si se mudro sklonio u ćošak dok napad ne prođe?Teško, jer svedoka nije bilo, sem ako ne priča u snu znaci ona je mogla samo saznati preko ovog putopisa Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano April 10, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, odrzavam ja to uredno i kod kuce, taj kotlic mislim... 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1307 Napisano April 10, 2018 prisutan, 1149 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Prelijepo ovo ostrvce,kao iz bajke,putopis odlican,svaka cast!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4886 Napisano April 11, 2018 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na tekstu i na slikama, Boze zdravlja i dobrog asfalta pa cu i ja neki dan da ispisem ovako nesto, inspirisan putopisima kolega sa foruma Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano April 11, 2018 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Boze zdravlja pa da citamo tvoje putopise! Najlepsi deo ove moje avanture tek predstoji samo sam malo u skripcu sa slobodnim vremenom trenutno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano April 11, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...