Bruno 68 2712 Napisano Mart 21, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan A i ocesao sam jednog zbog gabarita 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pierre 3 Napisano Mart 21, 2019 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja zvao juce za tehnicki. Mora fabricki auspuh ( ne moze akrap ), ne mogu ksenoni, ne moze kras bar... Mora motor da izgleda kao kada je izasao iz fabrike... Jel' ima neka preporuka za tehnicki u NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Mart 21, 2019 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Auto Rad! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pierre 3 Napisano Mart 21, 2019 U prolazu, 9 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Super, oni su mi blizu. Jel imas licna iskustva sa njima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1887 Napisano Mart 21, 2019 Drug član, 2869 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, Bruno 68 je napisao: Ako ne prodjes rentiracu ti moj fabricki za jedno pivo Imam fabrički ali ide sa desne strane i izlazi iz gabarita R1 Fabrika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 21, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Pierre je napisao: Super, oni su mi blizu. Jel imas licna iskustva sa njima? Na forumu ima nekoliko tema na istu temu Javili su se već njih dvoje da su bili u Autoradu i prošli bez problema iako su bili “ nabudzeni” Ja ću kad dodje vreme najverovatnije kod njih otići. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Mart 21, 2019 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da, zazmirili na xsenone, ljubazni i profi. Dobio na poklon novi okvir za tablicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Mart 21, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Bugarinovic Novi Sad cena tehnickog pregleda 2 crvene za automobile,motore ne rade. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10005 Napisano Mart 21, 2019 Drug član, 1041 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Gde je to u NS? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Mart 21, 2019 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zvao Auto Rad Novi Sad i nažalost sve mora da se skine sa motora što nije fabrička oprema.Jedino rešenje je da se atestira kod Agencije za bezbednost saobraćaja , a prethodno izvrši pregled na mašinskom fakultetu.Svetlosne grupe (maglenke i sl)se mogu atestirati uz prethodnu saglasnost proizvođača da se mogu ugraditi na njihov proizvod. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 21, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Valjda ako pozoveš i pitaš dal mogu xenoni, dal može ovo ono, gospodjica ti kaže da nikako to ne može. Možda kad odeš na tehnički i oteraš motor i ne prozboriš ni reč, sve prodje glatko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 21, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje da ce vam neko preko telefona reci,mi pustamo sve da prodju samo dodjite 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 21, 2019 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, milanns je napisao: Bugarinovic Novi Sad cena tehnickog pregleda 2 crvene za automobile,motore ne rade. Kako bre, kako? Kod nas u Boru je 5000 za auto. Toliko sam platio pre mesec dana... Za motocikl sam letos platio 3500. Pa jbm ti hohstaplere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17334 Napisano Mart 21, 2019 Integrisan, 5133 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako bio danas u Bacu, tehnicki na kome vec pregledam motor 11 godina, da ne bude da reklamiram nesto- Ferit iz Baca. 1. Cena tehnickog za motore- 2100din 2. Pitao sam sta treba da skinem itd: -nosac kofera mora da se skine -slika Spoiler - trebao bih skinuti ovu izolirku sto sam lepio gde je plastika pukla pa kaze uradi kao ovo desno sa belom iseci i nalepi posto moramo slikati. Ne moram nista seci ispod izolirke je ista takva bela fluo traka samo razdvojena. Svakako cu sl mesec uzeti neki dvokomponentni lepak i srediti to. Slika (ova levo je izolirka) Spoiler To je to nije nista spominjao auspuh, zmigavce, retrovizore, kaze ne vidim zasto ne bi prosao. Sa gazdom sam licno pricao. Far cu takodje malo uljuditi posto ne stoji najbolje zbog plastike pa cu ga namestiti i to je to. Eto toliko od mene ako ste u blizini i njakaju vas kod vas znate gde mozete uraditi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Mart 21, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Bugarinovic se nalazi na Sentandrejskom putu, preko puta hotela Sole Mio, ili put za Cenej pa kad se predje prvi nadvoznjak odma sa desne strane.Cena za automobile 2 crvene ja danas uradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Mart 21, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Malo su zabaceni pa valjda i ta cena, inace u celom NS-u mislim da je oko 5crvenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsvladimir 5 Napisano Mart 22, 2019 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam tri pitanja pa bih molio nekog od upućenijih da mi odgovore. Koliko ranije pre isteka sadašnje mogu registrovati motor, da li ću morati skidati vizir(nije fabrički), i gde je u Novom Sadu najpovoljnija registracija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11249 Napisano Mart 22, 2019 Ne silazi, 2281 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Mesec dana ranije, vizir najverovatnije zavisi od teh. pregleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17334 Napisano Mart 22, 2019 Integrisan, 5133 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, nsvladimir said: Ja imam tri pitanja pa bih molio nekog od upućenijih da mi odgovore. Koliko ranije pre isteka sadašnje mogu registrovati motor, da li ću morati skidati vizir(nije fabrički), i gde je u Novom Sadu najpovoljnija registracija? Mesec dana. Neces morati skidati ako nadjes uputan tehnicki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsvladimir 5 Napisano Mart 22, 2019 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan E hvala, samo još neko da mi predloži dobar tehnički u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Mart 22, 2019 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Iscitaj malo prethodne postove! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsvladimir 5 Napisano Mart 22, 2019 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne pročitah ništa sem Autorada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 22, 2019 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pise Bugarinovic itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsvladimir 5 Napisano Mart 22, 2019 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bugarinovic Novi Sad cena tehnickog pregleda 2 crvene za automobile,motore ne rade.Da ali motore ne rade. Pošto sam zvao evo da odgovorim sam sebi, Auto rad mi je najpovoljniji i ne moram skidati vizir jer mi je motocikl 2018 godište i ne radi se tehnički, inače bih ga morao skidati. Sve ukupno će me izači 6900 dinara za motocikl od 125 kubika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Mart 22, 2019 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno se zakazuje tehnički pregled mesec dana unapred? Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...