bijeljina 1 Napisano Mart 27, 2018 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozivam sve ljubitelje maksi skutera koji zele doci ili planiraju posjetu etno selu stanisici u okolini bijeljine da mi se jave kao i osobe koje su na proputovanju kroz bijeljinu mozda bi mogi isplanirati zajednicku voznju ako idete kroz bijeljinu do sarajeva ili mostara moj kon broj viber je 00387 65 968 698 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Mart 27, 2018 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Cesto idem za Bijeljinu, uskoro trebam doci sa jos jednim drugarom do Uglja (Yamahin servis) radi povrata PDV-a na gume. Odatle pravac Stanisici na pice, mozda klopu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bijeljina 1 Napisano Mart 28, 2018 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kod uglje inventar malte ne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bijeljina 1 Napisano Mart 28, 2018 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako ces klopu preporucujem semberski salas kvalitet malo bolji od etno sela a neuporedivo jeftinije nalazi se prekoputa etno sela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2551 Napisano Mart 28, 2018 Vozac A kategorije :D, 934 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Vikendom sam vam i ja braco forumasi u Bijeljini +381652768547 i +38765768547 su vam moji brojevi pa se javite pre 27 minuta, bijeljina je napisao: Ako ces klopu preporucujem semberski salas kvalitet malo bolji od etno sela a neuporedivo jeftinije nalazi se prekoputa etno sela Bas tako, mada i restoran 5 jezera ima vrhunsku hranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bijeljina 1 Napisano Mart 28, 2018 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, draki said: Vikendom sam vam i ja braco forumasi u Bijeljini +381652768547 i +38765768547 su vam moji brojevi pa se javite Bas tako, mada i restoran 5 jezera ima vrhunsku hranu Ima ali moram reci sve je to dosta skupo za nas standard prenapucane su cjene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15879 Napisano Mart 28, 2018 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan O pa sjajno, nista, javljam se ovde pre nego krenemo put RS, pa ako nam se uklope kocke vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...