Singularitet 2495 Napisano Mart 27, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan MOTOTEK https://www.mototeksrbija.com/ Interesantan splet okolnosti koji je doveo do otvaranja još jednog moto servis i tjuning objekta u ovoj našoj lepoj Srbiji: Naime, Ian Coffey je Irac oženjen Dalidom koja je srpskog porekla, a ovim poslom bavio se u svojoj rodnoj zemlji pod brendom Blackwater Motorcycles. Na nekoj od vožnji Balkanom, sa svojom suprugom, zatreskali su se u podrudničke krajeve i izabrali selo Dobraču za mesto svog prebega iz Irske (tako Ian kaže). Nešto im je kliknulo, pazarili su lepu kuću negde na pola puta između Kragujevca i Gornjeg Milanovca (100m od glavnog puta) i definitivno rešili da život nastave ovde. Naravno, Ian nastavlja da radi ono u čemu je najbolji i čime se bavio i u svojoj rodnoj Irskoj. Rezultat svega toga je MOTOTEK. Imao sam priliku da kod njega zimus predihtujem motor i zamenim vodenu pumpu. Ne razumem se nikako u motomehaniku, ali sam primetio da sve radi po katalozima, uz odgovarajući softver i originalne delove. Prostor radionice uredan kao apoteka, nema šta. Zatekao sam kod njega par Smakovaca i jednog od vlasnika kompanije Sunce Kragujevac, koji su mi rekli da im je neko kao Ian oduvek falio da im priprema motore za stazu. Po njihovim rečima Ian je totalni frik za to što radi. Sajt je još uvek samo na engleskom jeziku, priprema se prevod na srpski. Ian Srpski po malo koristi, za sve izvan toga tu je supruga Dalida. Za sad nemam više informacija da podelim, ali kako se budu ređala iskustva nek se ređaju i komentari 4 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 27, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Da mu je sa srecom...Valjda ce napokon neko da popravlja motore sa originalnim djelovima, prvenstveno mislim na potrosni materijal i zaptivke, a pri tome da ne hvata rucice masnim i prljavim rukama, kao i da ne sjeda na motor masnih i prljavih hlaca. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Mart 27, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Moje iskustvo je baš takvo. Što bi se reklo svetski. Nadam se da će tako i ostati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa zxr 2 Napisano Mart 27, 2018 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan napokon evropa kod nas,,veoma profesionalno i primereno,,prvenstvena briga za vozaca motorcikla i posvecenost na najvisem nivou za motorcikl koji treba odraditi,, za swaku preporuku servis i za oni koji isteraju motor ne razmisljajuci vise o motoru vec samo putu i uzivanju u kilometrima koje ce preci~!! Irac Sumadinac,,, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12375 Napisano Mart 27, 2018 Ne silazi, 7262 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Meni ovo previse dobro da bi bi realno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Alekre said: Meni ovo previse dobro da bi bi realno. I meni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinisa zxr 2 Napisano Mart 27, 2018 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Alekre je napisao: Meni ovo previse dobro da bi bi realno. https://www.mototeksrbija.com/copy-of-home pogledaj internet stranicu sve ce ti biti jasno no kinezi no budzevine...,, covek radi motore za trke od nekoliko stotina hiljada evra,,ove nase preslisava,,hehe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Mart 27, 2018 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Do jaja! Nek mu je sa srecom, provozacu se ovih dana do njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Mart 28, 2018 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepa priča Uvek se prijatno obradujem kada vidim sređenu radionicu gde je sve uredno i na mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 939 Napisano Mart 29, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam slučajno naleteo na Ian-a i Dalidu, sjajni ljudi. Čovek zna o čemu priča, servis mu izgleda pedantno i opremljeno a tek je počeo da ga sredjuje... svaka im čast, oduševili su me 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Maj 1, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Svratio malo danas, fotografisao... Ovaj ide na Nurburgring iduće nedelje na testiranje: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3843 Napisano Maj 1, 2018 Ne silazi, 4993 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/27/2018 at 8:09 PM, sinisa zxr said: https://www.mototeksrbija.com/copy-of-home pogledaj internet stranicu sve ce ti biti jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lilka125 14 Napisano Maj 1, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Srbija Motocikl: GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude zabune: tacna web adresa je https://www.mototeksrbija.com/ . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale za ovog coveka!! Servis prednje viljuske i set-up ogibljenja i zamena rashladne tecnosti. Toliki napredak u ponasanju motora da je to neverovatno!! Totalno drugi motor. Ian mi je posvetio toliko vremena ( ceo petak popodne i ponedeljak celo prepodne), dok nismo dobili ponasanje motora onako kako treba da bude. Sve u svemu cista desetka za Iana i njegovu suprugu ( super tresnje i oooodlicna kafa ). Ljudi idite i uverite se sami, covek je genijalac!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Evo i par slicica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3516 Napisano Jun 4, 2018 Malinar u pokusaju, 1685 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ispadne degutantno da pitam, ali kakve su cene? Servis mu izgleda svetski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 4, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj servis izgleda tako da covek pozeli tamo da ostavi novac ! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 939 Napisano Jul 9, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Evo mogu ja da podelim svoje nedavno iskustvo sa Mototek-om. Možda je najbolje ako uporedim sa uobičajenim situacijama: Servis X "Sledeći slobodan termin za servis je tek za dve nedelje" Ian: Znam da čekaš već mesec dana, dođi sutra, pomeriću druge obaveze" Servis X "Skuplje je nego što smo ti rekli ranije, uzmi ili ostavi" Ian: Skuplje je nego što sam ti rekao, ali to ti neću naplatiti, dogovor je dogovor Servis X " Idi negde popi kafu, zvaćemo te kad završimo" Ian: Kakvu kafu piješ? Servis X "Naravno, sve može, ostavi motor završićemo ti... a nedelju-dve kasnije... Vidi, idi u servis Y, mi ovo ne možemo da odradimo." Ian: Mogu i to, ali ja sam specijalista za ovo čime se bavim. Bolje idi kod nekog drugog" itd itd itd Elem, pre par meseci sam upoznao Ian-a i Dalidu, i posle iscrpne diskusije dogovorili se da zamenimo stock amortizere na Tracer-u. Naručeni su delovi direktno od proizvođača, ukupna cena za delove i ugradnju korektna. Kad su konačno stigli, Ian me je pozvao i brzo smo se dogovorili da odmah u petak bude ugradnja. Kad sam stigao, prvo smo popili kafu, Ian je oprao motor i krenuo sa poslom. U toku rada mi je objašnjavao šta čemu služi i povremeno uključivao da asistiram kako se ne bih dosađivao. Usput smo razmenili priče i iskustva, par pametnih stvari sam naučio. Osim što je odličan majstor, Ian je i strastveni vozač sa dosta iskustva na stazi. Par detalja da ilustruje pedantnost u radu - postavlja krpu ispod ključa da ne bi izgrebao ram, šrafove ne vraća korodirane već ih očisti i namasti... Kad je sve bilo gotovo, dva-tri puta smo isprobali i podesili baš po mojoj meri. Tracer je sad potpuno drugi motor, razlika je ne-ve-ro-va-tna još uvek ne mogu da verujem kolika je razlika... jedva čekam da se bacim za vikend do Grčke da ga malo razmrdam... Da skratim priču, sve preporuke za Mototek, fantastično iskustvo, potpuno drugačije od onoga na šta smo svi navikli u Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jul 9, 2018 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna, koliko košta to Ohlins zadovoljstvo u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 939 Napisano Jul 9, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Za cene najbolje se obrati direktno Mototeku, verovatno zavise od vrste motora pa ti ne znači polu informacija... Ja sam prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 13958 Napisano Jul 9, 2018 moto merkat °°, 4873 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, bocca_bastard je napisao: cevap za nabosti Ja sam cuo za jednog u blizini sa izuzetnim kulinarskim sposobnostima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 939 Napisano Jul 10, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Kragujevac je na 15-20 min, teško da je divljina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jul 10, 2018 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, wiggin je napisao: Za cene najbolje se obrati direktno Mototeku, verovatno zavise od vrste motora pa ti ne znači polu informacija... Ja sam prezadovoljan. Shvačam šta misliš, hteo sam samo okvirno da saznam. ja več imam Wilbers ogibljenje, koje sam pre toliko godina platio 1000 eur-a sa montažom. Tada je bio Ohlins (prednji i zadnji amortizer sa hidrauličnim podešavanjem) u najboljem slučaju 2300 eura. Naravno da sam razliku od 1300 eura "iskustio" kroz auspuh...... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sith 66 Napisano Jul 11, 2018 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: power of dreams Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo pikanterija i magije iz Mototeka! Ako zelite da vam ovo bude ugradjeno u motor.... Nikakav problem, sve majstorski i pedantno odradjeno u najkracem roku!!! Nakon toga i drugarova K7 1000 bila na tretmanu ... Sve pohvale za Ijana i Mototek!! To be continued... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Novembar 30, 2018 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Da podelim i ja svoje iskustvo... Zvao ih za ogibljenje za Tracera 900 Hteo sam Ohlins prednje opruge i ogovarajuce ulje... Ljudi su preljubazni cak i previse (ako se moze tako reci). Po mom misljenju idu previseu detalje da bi opravdali PRESKUP rad. Ohlins opruge i ulje za moj motor preko Louis-a izadju 126€, a oni su mi trazili 290€ za ugradnju opruga sa uljem. Mislim da je mnogo oko 160€ za ugradnju, tj. "za ruke" Na cenu od 290€ trazili su jos 130€ za podesavanje ogibljenja. Znaci ugradnja opruga, sipanje ulja i podesavanje ogibljenja 290€ Mislim da je to mnogo, pogotovo sto to nije motor za stazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...