scaffold 711 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Par fotki sa ovogodisnjeg sajma 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Mart 24, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ti je nepar 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, idite na sajam automobila da vidite aute koje nikada necete voziti zene,da vidite kakve ribe nikada necete biti i muskarci, da vidite kakve ribe nikada necete k...i 1 3 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Mart 24, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, gixxer je napisao: Ljudi, idite na sajam automobila da vidite aute koje nikada necete voziti zene,da vidite kakve ribe nikada necete biti i muskarci, da vidite kakve ribe nikada necete k...i Da je tako kao što ti kažeš, niko od izlagača ne bi ni dolazio na sajam.. A devojke, prosečne.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Mart 24, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Bar cemo pojesti pljesku 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Mart 24, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan Bio juče, tu ima svaššta ( što reče gospodža u reklami za informer ;) da se vidi od motoopreme i dvotočkaša u halama 987 gde sam se zadržao dobra 2 sata, u motolandu rezervisao određenu kacigu L za ponedeljak jerbo su je prodali pre par sati, M mi je tesna a XL poveća..protrčao automobile, što skuplji četvorotočkaši to zgodnije cice mada ima izuzetaka, jedino što mi se ne sviđa je fora sa poderivom narukvicom koju ti obavezno kače na ulazu radi potencijalne manipulacije iako ulaz nije skup ali parking da. Ko hoće sve da obiđe a da vidi treba mu 4 do 5 sati, zato parkirajte prekoputa ili idite busom, pjeka nema napolju koliko sam ih neomirisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13424 Napisano Mart 24, 2018 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gume preskupe. Za "TDM900" ko da si ih u oko uboo. Pogotovo za "Continental" a godinama ih koristim. U Austriji su ravno 10000 jeftinije. Komotno mogu da se provozam do Beča na kafu i zamenim gume. Na motocikle se uglavnom ne može sesti i tu imam razumevanja. Ne umeju ljudi da se ponašaju, grebu ziperima rezervoare, prstima ispipaju sve, obućom gule sedišta. Range Rover Velar neki idiot izgrebao iza zadnjeg brisača, vidno. Od automobila, najviše mi se svidela "Lada Niva" i "Panda". Od motocikala, da pokušam opisati a da se ne shvati pogrešno, "MT09", "XTZ1200", "Africa Twin" i "Vespa". Sve ostalo ima tako bezvezan finiš, od prekidača, laka, dosta krutih ružnih crnih plastika... Večina ne može po završnoj obradi da priđe "TDM900". Izuzev toga, dobro je otići radi opreme. Veliki izbor za svačiji džep. Nova "Maxia" je odlična, moram da je stavim na listu želja. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 24, 2018 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Kolko litara i para maxija? Jel ima Coocase kofera? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13424 Napisano Mart 24, 2018 Ne silazi, 7539 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za "Coocase", video sam samo "Shad". Zapremina "Maksije" 56 litara, 38000 ili ti 322 eura... Trenutno u "Louisu" 270 eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Alekre je napisao: Gume preskupe. Za "TDM900" ko da si ih u oko uboo. Pogotovo za "Continental" a godinama ih koristim. U Austriji su ravno 10000 jeftinije. Komotno mogu da se provozam do Beča na kafu i zamenim gume. Na motocikle se uglavnom ne može sesti i tu imam razumevanja. Ne umeju ljudi da se ponašaju, grebu ziperima rezervoare, prstima ispipaju sve, obućom gule sedišta. Range Rover Velar neki idiot izgrebao iza zadnjeg brisača, vidno. Od automobila, najviše mi se svidela "Lada Niva" i "Panda". Od motocikala, da pokušam opisati a da se ne shvati pogrešno, "MT09", "XTZ1200", "Africa Twin" i "Vespa". Sve ostalo ima tako bezvezan finiš, od prekidača, laka, dosta krutih ružnih crnih plastika... Večina ne može po završnoj obradi da priđe "TDM900". Izuzev toga, dobro je otići radi opreme. Veliki izbor za svačiji džep. Nova "Maxia" je odlična, moram da je stavim na listu želja. a kako da kupis motor ako na njega nemozes bar sesti,na poverenje da ti odgovara mozda ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Mart 24, 2018 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam zapazio standove za motocikle marke Triumph,MV Agusta.Da li sam ih promasio ili nisu dosli? Obavezno obidjite stand naseg stunt ridera,momak se zove Nikola Radojkovic,iz Aleksinca.Ljubazan i komunikativan mladic,rado ce vam odgovoriti na sva pitanja u vezi tog sporta . Blizu njega se nalazi stand AMK "Veteran-Vozdovac",sa prelepim starovremenskim motociklima.Poklonice vam veliki zidni kalendar,i uz to mozete se lepo ispricati sa njima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko BP 4 Napisano Mart 24, 2018 U prolazu, 4 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Honda Shadow VT 700C Prijavi odgovor kao problematičan Ono što je meni privuklo pažnju to je "Indian" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Ducati V4 S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Mart 24, 2018 Zainteresovan, 808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Nikola Radojkovic stunt rider 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Mart 25, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Opreme ima gomila,dovukli su svasta. Ko je resio nesto da kupi ima jako fin izbor. Sto se tice "sajamske akcije" to je samo sarena laza. Ja pratim cene stalno i zimski popusti su bili mnogo povoljniji nego na sajmu. Od standardnih cena je manje mozda 1000-2000din za artikle koji kostaju oko 200e. Ponuda koznih jakni je bila slaba sto me iznenadilo. Cene guma su cini mi se prevelike. Sve u svemu,fino da se proseta,napare oci i ubije vreme 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 25, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Evo par fotki i od mene od juce. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DedaSale 52 Napisano Mart 25, 2018 Grandpa, 135 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda X11 - Monstrum Prijavi odgovor kao problematičan Isto od juče Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgarbg 2 Napisano Mart 25, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5 Prijavi odgovor kao problematičan Malo od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1867 Napisano Mart 25, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, gixxer je napisao: Ljudi, idite na sajam automobila da vidite aute koje nikada necete voziti zene,da vidite kakve ribe nikada necete biti i muskarci, da vidite kakve ribe nikada necete k...i Nije baš tako. Ja kupujem polovna kola 10 godina stara. Išao sam na sajam da vidim šta ću da kupim za 10 godina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Mart 25, 2018 Zainteresovan, 808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki gsxr 1000 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 711 Napisano Mart 25, 2018 Zainteresovan, 808 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2466 Napisano Mart 25, 2018 Andragog, 5040 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na slikama, tako da ispada kao da sam bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3341 Napisano Mart 25, 2018 Zainteresovan, 732 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaže da zimi nije sezona 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Mart 25, 2018 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi i zadnji put sam otiso u nedelju, guzva ogromna, preko pola sata sam trazio parking i na kraju nasao na 15ak min peske do sajma, zatim oko vozila prepuno, ne moze da se pridje da se pogleda a ne da se slika, evo par komada koje sam uspeo nekako da slikam telefonom, posto za apart nije bilo svrhe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3107 Napisano Mart 26, 2018 8-bit, 1903 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kineski Scrambler me oduševio. Šteta što je 125cc, mada kažu da ima i 250-ka. Jel slikao neko, ja zaboravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...