Maki 288 Napisano April 29, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan " Da se ja pitam, ja bi ovde preterao autobus. Nije to bas tako trulo..." ;D E, pazi, ovako: Varijanta 1: Ubudzite karike od Huskvarnine testere (ima sve dimenzije 40, 40.5, 41...) kosta vas 500 din i radi. Kako i dokle, to ne garantujem. Varijanta 2: Onaj ris na cilindru ce vas ****, odmah da vam kazem. Postoji mogucnost za hilznujete cilindar i AKO su karike ravnomerno pojedene, onda odnesete kod istog majstora da vam upasuje klip-karike-cilindar da budu taman. Kosta oko 2000din i radi pos'o bar na dve sezone. Varijanta 3: Raspitajte se za 70ccm kit. U 99% slucajeva je jeftinije nego orginalna varijanta, i to mnogo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano April 30, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan Pa da ali 70ccm o5 valjda trebada se menja cilindar,klip.....a posle nekog vremena i radilica, a radilica je oko 250 eura, a jel moze neko neshto vishe da mi kaze o kitovanju?? shta sve treba da se menja, kako shta????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano April 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Sve sto treba da se menja ces dobiti. Ide cilindar, klip, karike, glava, deklica (vodena), osovinice klipa, segeri, dihtunzi, bla, bla... Nemam sad vremena, ali preturicu po arhivi, imam u starom MotoMagazinu seriju textoza o budzenju Di-techa, bas su mu i 70ccm kit stavili uz detaljan opis. gledacu da ti skeniram to... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ako moze cena nidzaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 2, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan sad smo bili u KART MOTO.. ljuba nam je rekao da je najbolje da probusi cilindar i stavi novi klip.. 20e klip + 10e busenje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 2, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan sad smo bili u KART MOTO.. ljuba nam je rekao da je najbolje da probusi cilindar i stavi novi klip.. 20e klip + 10e busenje.. Cilindar nemoz' se busi jel nije klasicna "mesnata" hilzna vec nikasil, debeo mozda 0.3-0.5mm. Mozes da se stavi nova hilzna i da se po njoj ostruze stari klip, naravno ako karike nisu negde sjbane, ali i to je neko budz resenje... :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 4, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da se uključim i ja. To što ti je taj rekao da može da se nabudži , odnesi kod njega neka ti on budži. Najbolja varijanta je sve novo. Srednja varijanta je novi klip i karike i hilznovan cilindar 20+15+150 otprilike evra Najgora varijanta naći polovne delove od poluživog diteka (svrati do srdjana na kraju bulevara) Voziš skup skuter, pa je sve skupo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 4, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nov cilindar i klip su 22ooo, sto je mnoooogo.. sad u utorak bi trebalo da je gotovo to, pa cemo videti.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshitza 0 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 63 Prijavi odgovor kao problematičan jedno pitanje, posto se busi cilinidar, onda moraju da se naprave klip (sto je manji problem), ali sta je sa karikama? (nisam pametan) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Maj 5, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar je aluminijumu sa nikasil oblogom cilindra i nemože se razbušivati već samo hilznovati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 5, 2008 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan sad smo bili u KART MOTO.. ljuba nam je rekao da je najbolje da probusi cilindar i stavi novi klip.. 20e klip + 10e busenje.. Cilindar nemoz' se busi jel nije klasicna "mesnata" hilzna vec nikasil, debeo mozda 0.3-0.5mm. Mozes da se stavi nova hilzna i da se po njoj ostruze stari klip, naravno ako karike nisu negde sjbane, ali i to je neko budz resenje... :-\ nije toliko budz resenje mislim jeste ali ne u preteranoj meri tj odradice mu posao jer oce da ga se resi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Maj 8, 2008 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan odradjen je posao, skuter ide ko nenormalan.. u pocetku je malko imao problema sa paljenjem.. Stronser, jevljam ti se ako bude jos nekih problema :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 2, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi o5 imam problem... Sad pali vrhunski, i sve je extra dok se ne zagreje, onda pochinje da explodira i da se gushi... znachi isecicu ga u delice mnogo me nerwira.. ne mogu da ga prodam u owakwom stanju. prvo nisam mogao zbog paljenja, a sad kad pali savrsheno nece lepo da radi... chak sam mu i sipao onaj aditiv za gorivo shto chisti sve i kao daje oktane gorivu i nishta i dalje je isto....pomozite ako boga znate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2202 Napisano Jun 5, 2008 Skuteras, 3722 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj da zamenis svecicu i sipaj polusintetiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
revolution 52 Napisano Jun 7, 2008 Drug član, 1261 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kontroliši bobinu, pošto kad se zagreje hoće da probija i baca slabiju varnicu ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 16, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan Kako to mogu da kontrolishem?? Jel to mogu ja uopshte??? sad sam bio promenio ulje i svecicu i radio je savrsheno prvih 200km... a evo sad nece ni da upali, a baca varnicu...mada nisam ni pokushavao da ga palim nekish 4-5 dana poshto ima obichaj da se popravi sam :DD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano Jun 16, 2008 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan PA prosto kad se zagreje i kad je vozen skini svecicu i vidi dali je oslabila varnica ilije ista . Vidi dali ima goriva . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 17, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan igleda da sam mu sipao previshe oktanola....... sipao sam za pun rezervorar a ja sam imao mozda 2l u njemu.. sad je ok dosuo sam mu gorivo, paa videtju sha ce da kaze ujutru.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 24, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan EE da ne bi otvarao novu temu nastavcu u ovoj... O5 mi je pukla karika....e sad poshto meni vishe ide na k**** ceo skuter, a ne mogu da ga prodam imam 2 opcije popravljanja... 1. da kupim Malossi kit za Di-TECH-a,Leo Vince ZX itd shta sve vec ide uz to 2. da joj stavim kit, ali da je prepravim na karburator Shta utaditi?? ?? ?? u svakom sluchaju stavljam kit, a da li zadrzati dizne,komp i sva ta sr*nj* ili lepo skinuti sve to i staviti i voziti ko svi normalni ljudi karburator??? i koji cilindar i sve to mi preporuchujete a da me ne oderu bash po ushima, i gde to ima da se kupi??? nemojte samo da mi kazete zootech Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Stavi kit i prepravi na karb... Meni je to uspelo, i radi ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan a koliko si para dao za to??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio na Pežou Elystar TSDI... Stavio sam Athena kit od 70ccm, delorto karb i sve što ide uz to,malosijeve rolnice i leo vince auspuh... Mislim da je sve izašlo oko 300 do 350 jura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan a jel si trebao da menjash instalaciju i komp?? i shta ja da radim sa onim kao kompresorom shto daje pritisak da se gorivo bolje rasprsne???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vele05 0 Napisano Jun 25, 2008 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan jbt!napisao sam ovde Gorski vijenac i nista se nije poslalo ukratko.... uznes kit stage 6 pro 70ccm;auspuh stage 6 pro rep.;variator malossi i to bi bilo to..znaci ide kao da stavis vinchija samo sto jeftinije prodjes.... sto se tice karburatora...moze i on..19mm arreche i ko bog.... a da..zaboravih rolne..kod njih ti je svejedno...teg ko teg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola.NX650 0 Napisano Jun 25, 2008 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Prijavi odgovor kao problematičan ja sam sad dobio nowe malossijeve rolnice tako da ne motram da ih menjam a jel variator obavezan??? ee nisam pitao samo gde ja to sve mogu da nabavim??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...