boza_kg 5887 Napisano Utorak u 08:33 Ne silazi, 4407 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ti očigledno voliš da putuješ, a i rekao bih da si skuter, po potrebama, prevazišao. Mnogi ex skuteraši biraju Hondu NC DCT. Ako nisi previsok, to i jeste neki logičan nastavak moto karijere. Motor je super i svestran, ima i automatski menjač, nije bRezobrazno skup... što da ne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 170 Napisano Utorak u 09:17 U prolazu, 85 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dvokotac koristim samo i iskljicivo za putovanja. Ni ne palim ga ako necu napravit bar 50km u jednom smjeru, sto je rjetkost, najcesce su to cjelodnevne ture sa 300+km. Visok sam 182cm. Kolko sam gledao po YT videima na NC-u noge su u koljenima poprilicno savijena, to mi se ne svidja, al mi se svidja sta je dosta prigusen motor, vozi se na momentu i DCT mi nije prioritet, cak bi radje isao na klasicni saltung. Prednost NC-a u odnosu na ostale je prtljazni prostor na mjestu klasicnog rezervoara i niska potrosnja. Generalno treba mi malo vise rezerve snage. Da sam tipa na AC na 130-140 na 60-70% snage, a ne ko sa Forzom na 90%. I da kod preticanja u dvoje uzbrdo ne moram toliko kalkulirati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 3515 Napisano Utorak u 11:05 Drug član, 1656 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i c650gt BMW može se naći dobar 2019 godište .Odličan skuter/motor potrosnja otvoreno 4,5 grad 5,5 l na 100km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...