Bolence91 432 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje u diferencijalu preporucujete za Forzu 350 2024 i po uputstvu ide 170ml ukoliko se samo menja bez otvaranja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 104 Napisano Januar 12 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Po fabrici isto kao u motor, po vec mnogo puta iznesenom misljenju na ovom forumu, ulje za menjace i diferencijale 70w90...ja sam slusao savete iskusnijih...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 432 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da postoji 75w90 i 80w90, koja je razlika u ovim uljima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 104 Napisano Januar 26 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napravio "gresku u lapsusu" , mislio sam na 75w 90...a koja je razlika ne znam...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 3 Napisano Februar 3 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,ima li neko da preporuči dobrog i korektnog majstora u Beogradu hteo bih uraditi upgrade prednjih i zadnjih amortizera ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 162 Napisano Februar 3 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Forza 350 2024; Prethodno: Honda NC750 DCT 2021; Kymco Downtown 300i 2014;Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno ne znam za drugog, preciznijeg i boljeg od @Satelis 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 3 Napisano Februar 4 U prolazu, 39 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ZeleniZub je napisao: Ja licno ne znam za drugog, preciznijeg i boljeg od @Satelis Gde se nalazi tačno u BG,kako da kontaktiram čoveka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 162 Napisano Februar 4 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Forza 350 2024; Prethodno: Honda NC750 DCT 2021; Kymco Downtown 300i 2014;Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je veoma aktivan na forumu, posalji mu poruku preko ovog foruma i on ce ti objasniti sve vec kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 104 Napisano Februar 11 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao gde bi bilo prigodnije, dal ovdje ili na "Šta ste danas uradili na svom skuteru". Ipak sam za se opredelio za ovde....osim što je pre mesec dana kompletno pretresena, sve uglobljeno i semalirano i samo fercera, dobila je i perje. Pa izvolte...najlepša Forza u Srbiji...ne što je kod mene, nego brate stvarnooo....i ne, nije papagaj @boza_kg nego ljuta ala ... pa ako se desi da proletim pored nekog od vas nekada, odma ćete znati - eno ga onaj pubertetlija zarobljen u telu odraslog čoveka...(a bio je kul tip) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1676 Napisano Februar 11 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Направи човек Педу од Хонде Шалим се друг, без увреде, најбитније да је теби лепа 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 104 Napisano Februar 11 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan A šta fali Pedi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1676 Napisano Februar 11 Zainteresovan, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Zontes 350 E Prijavi odgovor kao problematičan Ништа, имао сам једну пре неку годину и срећно сам је продао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 104 Napisano Februar 11 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Eto...i ja ovu moju prodajem...mnogo me bre podseća na Pedu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2239 Napisano Subota u 13:10 Drug član, 1664 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao gde bi bilo prigodnije, dal ovdje ili na "Šta ste danas uradili na svom skuteru". Ipak sam za se opredelio za ovde....osim što je pre mesec dana kompletno pretresena, sve uglobljeno i semalirano i samo fercera, dobila je i perje. Pa izvolte...najlepša Forza u Srbiji...ne što je kod mene, nego brate stvarnooo....i ne, nije papagaj @boza_kg nego ljuta ala ... pa ako se desi da proletim pored nekog od vas nekada, odma ćete znati - eno ga onaj pubertetlija zarobljen u telu odraslog čoveka...(a bio je kul tip) Ali zašto...Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 104 Napisano Subota u 13:35 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Onako...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6791 Napisano Subota u 13:52 (promenjeno) Ne silazi, 4879 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @dr.srba meni se takva slična mrežasta presvlaka sedišta pokazala skroz nepraktičnom. Dosta sam uložio truda da je namestim da lepo čučne, i parkirao skuter ispod nekog drveta. I po*rala se neka ptičurina, kondor otprilike. Bokte, ne možeš to da očistiš uopšte, sve se integriše u te rupice, tj mrežicu. Možda u veš mašini jedino, na 95 stepeni. Samo sam je frknuo u kontejner. Ne preporučujem uopšte! Promenio Subota u 13:55 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 104 Napisano Subota u 14:46 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja svaki put kad ne vozim, stavim kesu, onu veliku za djubre, u koju uvucem sediste.Bas zbog ptica...ne mrzi me...i uvek je cisto...P.s. moja Forza je otisla na oglase, kupljen malko veci skuter. Ko je uzme, bice mu merak, jer nema sta sem pun gas. Nek odlepljuje ako mu se ne svidja, meni je totalno kul...uostalom sve je stvar ukusa...jel dabome? Dabome...Sent from my SM-A536B using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17589 Napisano Subota u 19:23 Integrisan, 9739 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad se već povela diskusija, diskusija gde se osića negativna energija.... Kažu stari da svako svoju ludu ima. Samo mogu reći da je to tačno. Nalepnice a ni mrežica.....nema smisla gledano iz oka posmatrača sa strane. Sa nalepnicama izgubljena je draž Force u vidu sportske elegancije.....dobio se ljuti kinez. Ukusi jesu različiti (gde nema rasprave) ali meni je ovo baš loš izbor. Mrežica može pomoći kad bajk čami na suncu debelom, pa kad se dodje i spuste jajca/gluteus. Tu malo olakša situaciju i može prikriti ožiljke na sedištu ako ih ima od nepažnje. Da se vratimo na početak.....svakom svoja luda je najbolja i to je sigurno gde nema greške. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 104 Napisano Subota u 19:40 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan E sad ste me ubedacili totalno...al da se razumemo, ta mrezica i jeste za na leto i da ne gori guza...a ja videh silne nalepnice po motorima raznoraznim, voze ljudi i po kateemomvima i bemveovima, a o endurima da i ne pricam i to mi se bas svidelo, a vidim ni ti vlasnici nemaju nista protiv... A ne vozim ja ni Harlija ni GS-a ni Goldwing, nego obican skuter, igracku...nisam ja od vas trazio ni podrsku ni kritiku...samo malo piskaram po forumu, bez da ikoga prozivam i kritikujem, cisto radi zezanja..al dobih savete kako nemam ukusa i kako upropastih motorce...pa dobro, izvinte na smetnji, izgleda da sam promasio i temu i okruzenje...prastajte braco ako Boga znate...a ja cu polako svojim putem..Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 6791 Napisano Subota u 19:43 Ne silazi, 4879 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A bre, ja samo preneo svoje iskustvo sa mrežicom, igrom slučaja mi se ogadila, nisam teo nikom da zagorčavam dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1686 Napisano Subota u 19:48 Drug član, 1341 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ova Forza je sada: madafaka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17589 Napisano Ponedeljak u 20:57 Integrisan, 9739 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kad već kacis slike tako izlepljenog mopeda.....moraš biti spreman na komentare koje tvojim ušima možda i neće prijati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 104 Napisano juče u 04:51 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moj Dare, moje usi su za zivota svasta cule...nista ovo nije strasno, samo oslikava nasu sustinu, meni davno poznatu...btw ja kupih kineza, al o tom potom...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 104 Napisano juče u 06:46 U prolazu, 46 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan E dalje da razlepljujem neću pa da ste mi iz oka ispali... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17589 Napisano juče u 08:09 Integrisan, 9739 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ma naši komentari su skroozzz nebitni drug, bitno je da se tebi svidja makina. Da vidiš pre nekoliko godina kako su mene sprdali u NC temi .....vele ljudi, da sam pokinezio japanca 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...