donmarkoni 23 Napisano April 22, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan molio bih moderatore ako sam promasio rubriku da prebace u odgovarajucu a i ako mogu da istaknu na neko vidnije mesto.HVALA 7.MAJA U ORGANIZACIJI HD KLUBA SRBIJA IDE SE PUT KOSOVSKE MITORVICE,KRECE SE IZ BEOGRADA.BICE ODRAZANI ROK KONCERTI POZNATIH DOMACIH IZVODJACA.POZIVAJU SE SVI BIKERI DOBRE VOLJE I ZELJE ZA LUDIM PROVODOM POZDRAV SVIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema je već otvorena, pregledaj forum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 23, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan gde?trazio sam ali nisam nasao i na zahtev ljudi koji takodje nisu nasli postavio sam ovde.nasao sam samo za odlazak koji je bio 5. oktobra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 28, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ''Harley - Davidson club Serbia'' po drugi put organizuje veliki bajkerski miting u Kosovskoj Mitrovici pod nazivom ''Bike - rock'' mirovna misija 2. Prošlogodišnja misija kluba HD - Srbija, da se u koloni predje administrativna granica i u Kosovskoj Mitrovici da se održi skup, je sa oduševljenjem prihvaćena tako da su se organizatori odlučili da ponove pohod... Svečani ispraćaj kolone je 7. maja u 10h ispred Savezne skupštine. Pred sam polazak, ispred Skupštine Srbije simbolično će biti pušteno više stotina golubova mira. Ističe se da ovo nije politički čin već izraz slobode i nezavisnosti koji ovaj klub ima u svom kodeksu kao i želja da zabavu na svoj specifičan način podele sa gradjanima Kosovske Mitrovice. Kolona će se formirati celom trasom Beograd - Vrčin - Batočina - Kragujevac - Kraljevo - Raška, posle čega će uz grmljavinu stotina mašina i obaveznu pratnju ući u Kosovsku Mitrovicu u tradicionalnom defileu. Klonu ce pratiti i familija srpskih navijaca i klubovi ''old-tajmera''. Tokom celog puta kolonu će obezbedjivati srpska policija. Kolona se neće kretati većom brzinom od 100 KM/H, što će omogućiti motorima sa manjom kubikažom da se pridruže. Polazak je tačno u 10h iz Beograda i kreće se ulicom Kneza Miloša. Kolona kreće ka auto-puto prema Vrčinu, gde će se na ELP-ovoj pumpi napraviti prva pauza, sipati gorivo i okrepiti se uz sendviče kafu i sok. U Vrčinu se prijdružuju ultra lake letilice, ljudi zmajevi, kao i sportski avionioni koji će kolonu pratiti putem koji se nastavlja prema Batočini. U Batočini se koona isključuje sa auto-puta i pridružuju im se bajkeri iz Istočne Srbije. Svi zajedno nastavljaju put prema Kragujevcu. Od Kragujevca do Kraljeva će se napraviti ponovo pauza i sipati gorivo. Zatim se put nastavlja prema Raškoj gde kolonu čekaju bajkeri iz Crne Gore i Hercegovine. Od Raške koloni se priključuje i voz, koji će kolonu pratiti do Zvečana. U Kosovsku Mitrovicu se stize oko 18h, gde je obezbedjena večera u Studentskom domu, kao i deo prenoćišta. Drugi deo bajkera biće smešten u balonu, nedaleko od samog mesta koncerta, iz tog razloga su obavezne vreće za spavanje. Koncert počinje u 19h i trajaće do kasno u noć. Izvodjači će biti najveći srpski rok bendovi, a najavili su podršku i straini rok bendovi. Povratak je 08. Maja u podne (12h), sa mesta odredjenog za okupljanje, gde će se održati koncert. DO SADA SU INTERESOVANJE POKAZALI SVI SRPSKI KLUBOVI KAO I BROJNI KLUBOVI IZ INOSTRANSTVA: Crne Gore, Republike Srpske, Makedonije, Grcke, Rumunije, Bosne, Slovenije, Bugarske… Poželjno je da klubovi prijave svoje učesnike radi bolje organizacije skupa na e-mail: hdserbia@gmail.com NAPOMENA ORGANIZATORA: Zabranjeno je nošenje političkih zastava. Dozvoljeno je nošenje nacionalnih zastava, kao i boja svog kluba. Želimo Vam dobru vožnju, lep provod i miran san. Organizator ''Bajk-rok mirovne misije'' Harley-Davidson Club Serbia. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki083 8 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 106 postova Prijavi odgovor kao problematičan hm....ide li neki serviser u grupi ,pratnja kombijem mozda se neko pokvari itd...da li se benzin sipa samo u bg-u? ja sa 1 rezervoarom ne mogu da stignem donde, a kamoli nazad, ima li tih informacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano April 29, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Uhhhh, mislio sam da je u junu. Ali ako ne budem do tad kupio motor verovatno cu ici kolima, to jednostavno ne smem da propustim, pogotovu sto sam rodjen i ziveo dole Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yubilly 43 Napisano April 29, 2008 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: Honda CB600F Hornet PC36 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me ovo sto pise da su gorivo i hrana obezbedjeni. Ko to placa? Mozda to malo zvuci bzvz ali mene zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
__BaDzeS__ 11 Napisano April 29, 2008 U prolazu, 58 postova Lokacija: sabac Motocikl: CB1000R i B-KING Prijavi odgovor kao problematičan ovo ce biti do jaja, gledao sam snimak iz oktobra meseca znaci ludilo a tek sad ce biti bruka ocekuje se preko 1000 motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano April 30, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Mene samo zanima zasto bas 7-mi jer je srijeda i dosta bajkera koji bi isli ne mogu jer rade? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darko dav 710 Napisano April 30, 2008 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: SVILAJNAC Motocikl: Honda Africa crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bio prosli put,ui mogu vam reci proveo sam se extra,Ono je dozivljaj,koji se ne moze recima opisati Sto se tice goriva daje ga drzava,jedno sipanje je na izlazu iz BG,a drugo u Kraljevu,mada prosli put nije bilo dovoljno goriva,nasa drzava nije imala para da izdvoji vise ,pa je za jedno 300-400 bajkera gorivo sipao Vlado Georgijev.Za takav gest,svaka mu cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano April 30, 2008 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan hrana i gorivo su obezbedjeni,koliko znam bice dva sipanja goriva do dole ako ne vise.pare za to su prikupljen sa raznoraznih strana,od raznih sponzora,npr RTS..... i slicni.vise informacija se moze naci na sajtu HD kluba srbija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Maj 3, 2008 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan To je u odlasku , a u povratku??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Maj 5, 2008 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ce 07.05. biti "Bajk-rok" Mirovna misija u K.Mitrovici, za svaki slucaj, evo mojeg telefona, mada cu i ja da budem na mestu okupljanja (peske to mi je preko ulice): 063/81-84-839 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Maj 5, 2008 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ide iz CG u Kosovsku Mitrovicu moze mi se pridruziti! Moj broj je +382 (0)68 068 998 +381 (0)64 562 3360 Dzony Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sarac 21 Napisano Maj 6, 2008 U prolazu, 10 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi vidimo se tamo!Ne smije nas nista sprijeciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Maj 8, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi svima koji su bili u Mitrovici i doneli malo radosti i veselja našim ljudima koji tamo žive. Upravo sam stigao iz Kos.Mitrovice, (vozio se s prijateljem) i prepun sam pozitivnih utisaka. Ne bih sada o politici, mada je ona odavno postala sastavni deo naših života, (hteli mi to ili ne). Na ovaj put sam krenuo znajući da ću u Mitrovici doživeti nešto što svaki bajker može samo poželeti. Bio sam i prošle godine a sada iako sve ovo ima jaku političku konotaciju prelomio sam i krenuo. I šta reći, opet doček kakav se samo poželeti može, opet svuda unaokolo osmesi na licima dece, ljudi, topla dobrodošlica, i stari prijatelji zbog kojih sve ovo ima smisao. Naravno tu su i ostali bajkeri s kojima sam uneo tračak radosti u srca mitrovčana ( možda i mitrovčanki ,-)) Mislim da zaista politiku ne treba mešati u naše bajkerske vode, znam da mnogo njih nije krenulo na ovaj put uprvao zbog toga. Ali išao sam i išli smo zbog naših ljudi dole, naših prijatelja bajkera iz Mitrovice. Pozdrav svima koji su bili. Pozdrav bajkerima iz Mitrovice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan I mi smo dali svoj doprinos ovoj akciji. Svaki komentar je suvise slab da bi se opisao osecaj prilikom puta i samog doceka u svim usputnim mestima i samoj Mitrovici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lagnjat 62 Napisano Maj 16, 2008 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekoliko slika, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...