Sevast 25 Napisano Mart 15, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Roadster; Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Izvinjavam se ako sam pokrenuo temu na pogrešnom podforumu, video sam da se pitanja ne postavljaju u uradi sam, pa reko ovde da probam. Tražio sam po internetu i po radnjama papučice za stopala / nogare (ne znam ni kako ih ko zove) i to je bilo bezuspešno. Pored toga sam tražio i gumenu navlaku za polugu menjača i toga nema. Dakle, glavno pitanje je: Da li neko zna gde bih mogao da nađem nove papučice za stopala i gumenu navlaku za menjač? Drugo pitanje se tiče gumenih harmonika za viljušku, video sam par na netu ali ne znam da procenim kakve su niti da li bi stajale na mojoj mašini. Pa me zanima da li mogu negde da ih nađem a da ne brinem da će neko da mi uvali vodoinstalatersko crevo? Hvala u napred i pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Mart 15, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan motorcyclespareparts eu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2443 Napisano Mart 16, 2018 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2000 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Što se harmonika tiče, kontaktiraj Motocross team Kraljevo, Srđan 069 2220970. Ja sam kod njih uzeo harmonike za moju kamilu pre šest godina i još uvek su u reprezentativnom stanju. Ne znam koje dimenzije idu na tvoj motor dužina i Fi u svakom slučaju oni će ti reći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Mart 16, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, bocca_bastard je napisao: Narucivao si? Cekam da mi stignu delovi ovih dana. BAs da vidim i koliko ce da me odere carina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sevast 25 Napisano Mart 17, 2018 U prolazu, 32 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cagiva Roadster; Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam! do duše sad moram još papucice da nađem i taman Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1013 Napisano Mart 18, 2018 Zainteresovan, 682 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja sam bas tu papucicu (Fußrasten), srafove i jos neke sitnice i narucio tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...