Satelis 16209 Napisano Septembar 14, 2020 Integrisan, 9358 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zivo me zanima koliko li ce te kostati popravka menjaca kad si za ventilatore dao 220e 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Kome će popraviti,Onom koji kupi od tebe auto.Ti bi to rekao kupcu da se sutradan pojavio, i on bi pomislio JAO SUPER i kupio.Kad si mislio da oteraš da popravi.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Viper pretera ga stvarno,pricas o postenju kako ti nebi ovo i ono a mene si zajebo kao niko.Dal sam te ikad zvao nisam.Zato cuti bolje je.Kupio si u vidjenom stanju i to je sto je. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan @-Viper-Pogrešno nas razumeš, nas ostale forumaše, neko poznaje prodavca, neko ne.Svi pokušavaju da ti kažu da se sve dublje i dublje umrsuješ u ono što tvrdiš,Da neke stvari uopšte nemaju smisla kako pokušavaš da ih predstaviš i da su argumenti na strani prodavca.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16209 Napisano Septembar 14, 2020 Integrisan, 9358 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Op op.... pandorina kutija samo sto se nije otvorila odo i ja da otvorim jedno ladno, bice zanimljivo vece..... Dobro vece 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Viper pretera ga stvarno,pricas o postenju kako ti nebi ovo i ono a mene si zajebo kao niko.Dal sam te ikad zvao nisam.Zato cuti bolje je.Kupio si u vidjenom stanju i to je sto je. DokazArgumentPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Kome će popraviti,Onom koji kupi od tebe auto.Ti bi to rekao kupcu da se sutradan pojavio, i on bi pomislio JAO SUPER i kupio.Kad si mislio da oteraš da popravi.Poslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaVeć je kod majstora na popravci. Trebalo bi ove nedelje da bude sve rešeno. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15233 Napisano Septembar 14, 2020 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da Indijske serije nemaju kraj, ovo ce trajati malo duze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Već je kod majstora na popravci. Trebalo bi ove nedelje da bude sve rešeno. Послато са SM-A715F помоћу ТапатокаNa popravci posle oglasa,Zar ne ide obrnutim redosledomPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Op op.... pandorina kutija samo sto se nije otvorila odo i ja da otvorim jedno ladno, bice zanimljivo vece..... Dobro vece O stigao je i dzek dobar dan majstor, pa dobar dan.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Na popravci posle oglasa,Zar ne ide obrnutim redosledom Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Čitaš li ti šta ja pišem ili se namerno praviš blesav. Dali si ti zvao mene dok je bio na oglasu i ja ti nisam rekao da ima problem sa menjačem Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Trgovali Viper i ja zavalio mi suzukija sa ne ispravnim reglerom.Stigao kuci i motor vise ne moze da upali.Covek napunio aku i to je to.Ima tema na drugom forumu o problemu sa strujom samo ja sam kasno saznao za to.Motor dignut dve godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2670 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1301 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te je puta i koliko često zvao da te pita kako te služi motor, da li imaš neki problem ili slično? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16209 Napisano Septembar 14, 2020 Integrisan, 9358 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu jbt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan @-Viper-Pogrešno nas razumeš, nas ostale forumaše, neko poznaje prodavca, neko ne.Svi pokušavaju da ti kažu da se sve dublje i dublje umrsuješ u ono što tvrdiš,Da neke stvari uopšte nemaju smisla kako pokušavaš da ih predstaviš i da su argumenti na strani prodavca.Poslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaKoji argumenti, da mi je prodao lupan auto za koji tvrdi da nije to znao, njemu verujes, meni ne.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec otvorio ladno kao zmija ne mogu vise da ga slusam.Njegov motor sam odma preveo i registrovao.A on ce moj kad stane na noge posto je bio na stakama ispadnem covek i pristanem.ON za 15 dana proda moj motor naravno bez prevoda ili bilo cega drugog a dogovor jr bio da se motor prevede.cak imam interni ugovor izmedju nas dvojice. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16209 Napisano Septembar 14, 2020 Integrisan, 9358 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, milanns je napisao: Trgovali Viper i ja zavalio mi suzukija sa ne ispravnim reglerom.Stigao kuci i motor vise ne moze da upali.Covek napunio aku i to je to.Ima tema na drugom forumu o problemu sa strujom samo ja sam kasno saznao za to.Motor dignut dve godine. Auu jbt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Trgovali Viper i ja zavalio mi suzukija sa ne ispravnim reglerom.Stigao kuci i motor vise ne moze da upali.Covek napunio aku i to je to.Ima tema na drugom forumu o problemu sa strujom samo ja sam kasno saznao za to.Motor dignut dve godine.Sto lažeš, ti si menu uvalio burgman sa pogrešnim cajgerom od 250 ccm, još mi obarao cenu za smešan kvar koji to nije ni bio,Krivo ti sto sam ja to zamenio i prodao ga za skuplje nego što sam ga kupio, cuti pokri se ušima. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2704 Napisano Septembar 14, 2020 Drug član, 1017 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan @-Viper-Nešto ne odgovaraš kolegi koji te optužuje.Zašto ignorišeš optužbe na svoj računPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Jos je on mene zvao da vrati moj motor meni posto sat na burgmanu bio do 120 a ne 140.Ja kazem nema problemma platis mi reg vile i most i ja dolazim po moj motor.Posle toga se nikad vise nije javio.Niti sam ga ikad nazvao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti taj cajger, mogu da ti ga poklonim, jao sto sam ti poklonio i ralicu za taj motor.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ja ne lazem sve sam ti lepo rekao ima i tema na forumu o Burgmanu.Uradjena puna generalna nove gume,nove komplet kocnice sa svim gumicama,nok aku i regler.Motor radjen za sebe.Ja sam prvi put imao Burgmana i stvarno nisam znao da je sat od 250cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Septembar 14, 2020 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Jos je on mene zvao da vrati moj motor meni posto sat na burgmanu bio do 120 a ne 140.Ja kazem nema problemma platis mi reg vile i most i ja dolazim po moj motor.Posle toga se nikad vise nije javio.Niti sam ga ikad nazvao.Opet lazes, rekao sam ti da sam imao udes sa tim motorm, sam popravio koliko sam moga, seo si provozao i rekao da je motor, pa kupio si ga u viđenom stanju Vidis kako sad to loše zvuci kad si ti u pitanju. Послато са SM-A715F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Septembar 14, 2020 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ja ti nisam Zeljko pa da me optuzujes da lazem treba da te bude sramota u tvojim godinama da lazez i da se tako ponasas.Covece ti si vratio stari lezaj kormana na motor koji si pdmazao a on zapinjao.O cemu dalje da pricamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...