spiri 72 Napisano Mart 10, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Mart 11, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Mart 12, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Karburatori sinhronizovani Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Mart 13, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Jos malo kompletiran 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 13, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, lepo je videti restauraciju na delu. Uhvati me seta za mojom Katanom GSX 1100 F, koju sam prodao pre 10 godina, a bas sam je mazio i pazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Mart 13, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Katana Jos uvjek stoji na listi cekanja mislim na streetfighter project Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 14, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Interesantni su streetfigher projekti, ali meni je bio mnogo lep u originalu... mislim greota s jedne strane ovaku lepotu preradjivati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18315 Napisano Mart 14, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Au, brate... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Mart 14, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Interesantni su streetfigher projekti, ali meni je bio mnogo lep u originalu... mislim greota s jedne strane ovaku lepotu preradjivati Super izgleda dobro ocuvanVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Mart 16, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan "Bio" ocuvan.... prodat davno 2009. Nisam imao vise mesta u zajednickoj garazi. Cetiri dvotockasa sam imao parkirano, domar mi preneo da se zale komsije da zauzimam puno mesta. To su slike nekoliko meseci pre nego je otisao kod nekog drugog.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano Mart 16, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Gos'n Lukač prodaje ovakvog istog....mint condition. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Mart 25, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Bliži se krajVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22987 Napisano Mart 25, 2018 Integrisan, 9761 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam citajuci, ako moze koja slika celog motora... Pozdrav Nenad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano Mart 25, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam citajuci, ako moze koja slika celog motora... Pozdrav Nenad.Kad ga kompletiram stavicu još slika PozzVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10692 Napisano Mart 25, 2018 Hronični Motociklopata, 7411 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Lepsi je od bar polovine motora na sajmu u BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Mart 28, 2018 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, bas puno truda....rezultat je fantastican 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano April 6, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Vrh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Vrijere za test voznjuVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano April 14, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno, zaista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3891 Napisano April 14, 2018 Ne silazi, 5022 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, spiri said: Vrijere za test voznju Uhh, jbt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 57 Napisano April 14, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan Brate.... brutale masina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 585 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Без речи,прелепа Сузана! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 14, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Au jbt, prelep motor. Sve čestitke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 14, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Danas je odličan dan za vožnju. Kako je prošla vožnja, jesi zadovoljan?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 72 Napisano April 14, 2018 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost nista od današnje vožnje slavina za gorivo curi ,izgleda da je gumica otišla od stajanjaVerzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...