Dario21 0 Napisano Februar 11, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bosnjaci Motocikl: Kawasaki kdx 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan. Ovako u razmisljanju sam da kupim kawasaki kdx 125 1993 god. Pa me zanima kakvi su i koliko trose. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nidža016 159 Napisano Februar 11, 2018 Svrati ponekad, 355 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NX125, Suzuki DR-Z400E Prijavi odgovor kao problematičan Dobar motor za to za šta je namenjen. Potrošnja ne bi trebalo uopšte da te zanima, ako ti motor stavlja osmeh na lice. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3090 Napisano Februar 12, 2018 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Za motor '93god. ne možeš da pitaš kakvi su i koliko troše... pogotovo ne za dvotaktni motor iz '90ih godina. Bitno je stanje. Pogledaš motor i stanje je presudno za kupovinu. kakvi su - odlični su. KMX sam vozio godinama bez ikakvog problema, koliko troše - 3 do 13 na 100 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dario21 0 Napisano Februar 12, 2018 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bosnjaci Motocikl: Kawasaki kdx 125 Prijavi odgovor kao problematičan Motor izgleda super samo kakvo je stanje unutra to ne znam al je covjek promjenio klip prije 2 rh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3122 Napisano Februar 12, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Novembar 2, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se sto dizem temu iz mrtvih, procitao sam sve na forumu sto se tice KDX-a i ukapirao da je jedan od boljih u toj klasi motora, jaci ram, ogibljenje, motor itd. Jedina stvar sto me brine je dostupnost delova, koliko je tesko nabaviti delove, jer sam u par tema procitao da je malo teze za delove, malo sam googlao i video da ima klipova, klipnjace ( jeste malo skuplje u odnosu na KMX, DT, TSR itd.), ali ih ima. E sad ono sto mene interesuje kakvo je stanje sto se tice ostalih delova, posto ne znam sta da trazim i sta najcesce crkava... Takodje me interesuje da li delovi sa KX-a ili KMX-a odgovaraju ovom modelu (ne mislim na delove motora, vec estetika, znaci plastike, zmigavci itd.)? U fazi sam nabavke endura od 125ccm, pa ce mozda biti lepa ponuda za KDX iz Svajcarske. Naravno dobrodosle su sve prednosti i mane ovog motora. Ne bih uzimao nesto jace, jer sam tek polozio kategoriju, tako da 30ak konja ovog motora ce biti i vise nego dovoljno za pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Novembar 2, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Za plastike nisam siguran da mogu da se pakuju sa mlađih,može neki budž sigurno ali šraf na šraf teško,osnovnih delova ima,za generalku bez problema e jedino može da bude problema oko zupčanika menjača,ja sam kupio u Grčkoj polu motor samo zbog druge brzine koju nisam mogao da nađem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Novembar 2, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj je 1998. godiste, znaci osnovnih delova ima i da molim Boga da menjac nikada ne crkne @Prašinar kakvi su tvoji utisci, da li bi preporucio nekome taj motor? Vidim da vozis 200ccm, ali u sustini slicno mu dodje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Novembar 2, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Onda se ne brini ni za menjač,moj je ,92' a za mlađe modele od 95' ima sve,čekaju se delovi naravno ali ne dugo. Izdržljivi do bola,nećeš se pokajati ako kupiš naravno ako je u pristojnom stanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lakistrike95 131 Napisano Novembar 2, 2018 Svrati ponekad, 144 postova Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na informacijama, cekam da stigne pa da vidim i u kakvom je stanju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Armin 13 Napisano Februar 17, 2022 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moze pomoc imam kawasakija kdx 125 ccm nkrmalno radi pali ali mece puni gas sta moze biti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...