Satelis 16178 Napisano Avgust 21, 2023 Integrisan, 9348 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Perfekt izgleda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Avgust 21, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Top izgleda.Koliko si visok i koliko ti znaci taj dodatak vizira? I gde si uzeo drzac za telefon? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Avgust 21, 2023 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima gde si našao ovaj dodatak za tablicu, koliko novca bi to bilo i da li ima homologaciju za moj motor.. Hvala.. Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Avgust 21, 2023 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Deflektor/mali vizir sam napravio po svojim potrebama (i nosac i vizir ), pomaze toliko da uz skroz otvoren vizir kacige, u predelu ociju nemam niti malo kovitlanja vazduha (visok sam oko 180). Toliko otklanja vazduh da sam ga morao skinuti kada su one velike vrucine bile, preznajao sam se bas. Nosac telefona je @Kadezi ostavio na sw400 koji od njega kupih, odsekao sam onu kuglu nazad i na njeno mesto zalio epoksijem M6 sraf, nosac napravio od sparinga, dodao distancere iza od prohroma ( prohromski srafovi i na drugoj strani, da bude simetricno ) Na poslednjoj se slici vidi koliko su stapovi "propusteni" kroz trokute zbog opruga vece snage, takodje i guvernal je na 15mm podizacima, ukupan polozaj je ostao isti da kazem, uz amortizaciju koja sada prati moju tezinu (oko 110kg). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3181 Napisano Avgust 21, 2023 Drug član, 1872 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Juce probao Trk 502x i dosta se bolje i vise cuje od Nc, kontali smo da li naci fabricki lonac pa njega prepraviti da se dobije malo dubina, bukvalno kad stavim ruku na lonac dobije se lepa dubina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha_h 16 Napisano Avgust 23, 2023 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SW T-400 Prijavi odgovor kao problematičan Snimih vidoja za naseg kolegu forumasa pa rekoh da podelim izgled (kroz pokretnu sliku) i ovde. Gume musave, vozio kroz par km makadama, inace bile su lepe i crne, refleksija perli pod lakom bas izrazena ovako na suncu Navikavam se na menjac i skuter koji sam saltuje (prave) brzine! Uhvatio sam mu sablon i tacno znam gde ce saltovati, bilo u visi ili nizi stepen prenosa. Auspuh glasniji sam probao i skinuo istog dana, mom uhu ne odgovara zvuk dvoklipasa koji se uz to voza na dizelaskim obrtajima, necujna fabrika (auspuh) je bas merica, potrudicu se da nadjem ovaj od poslednjeg modela, lepsi je a u drugoj noti "svira". Toliko za sada, razmatram eventualni prelazak na isto samo sa manualnim menjacem (nc700/750x), ekonomicnost nadjacava lenjost ovog "New Concept" agregata. Super izgleda.A gde si nasao ove handguards?Dobro mu stoje.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Avgust 24, 2023 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, stitnici su givi hp1111 (motoland) ali posto su za model nc700x udaraju u vizir i nosac se mora skratiti za po 8mm (i zabusiti nova rupa). Evo kako stoji kada se namota "pun" sto bi se reklo. Na 5mm od vizira dodje, a kada guvernal nije na podizacu (trenutno je na 15mm podignut, ima u temi) onda u donjem delu dodiruje vizir i valjalo bi dodatno korigovati nosac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Avgust 24, 2023 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne trenutne fotke, grmi u daljini, letim na sigurno 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dacha_h 16 Napisano Avgust 27, 2023 U prolazu, 22 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SW T-400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, stitnici su givi hp1111 (motoland) ali posto su za model nc700x udaraju u vizir i nosac se mora skratiti za po 8mm (i zabusiti nova rupa). Evo kako stoji kada se namota "pun" sto bi se reklo. Na 5mm od vizira dodje, a kada guvernal nije na podizacu (trenutno je na 15mm podignut, ima u temi) onda u donjem delu dodiruje vizir i valjalo bi dodatno korigovati nosac.Hvala.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 664 Napisano Avgust 30, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 484 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari napustam klub, za sad. Vracam se dobroj novoj Forzi 350. Za sve koji se odluce da uzjasu Integru a nemaju za novi model, @Wildserbian ima uzoran primerak. Covek ceka bebu pa mora da sjase. Nije trudan. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Avgust 31, 2023 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo plastiku pa rekoh da obelezim sta je sta, mozda ce nekome znaciti... Elem, ovako visoko postevljena kutija filtera vazduha ima i svoje prednosti, sam filter ostaje duuugo cist! Mana je ta sto se usisavanje vazduha cuje! Em se navikavam na zvuk dva cilindra (skidam kacigu i vozim bez, da bolje oslusnem, ubedjen da nesto "lupa" ) em cujem i vazduh koji usisava Razlog rasturanja je zamena amortizera sedista i tom sam radnjom odradio sve sto sam hteo na integri! Amortizer je od poslednjeg tipa nc750d, 7mm duzi i morao sam da pravim alat kojim cu ga sabiti pri montazi. Amotrizer na slici je fabricki, uslikana oznaka ako nekome zatreba 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Avgust 31, 2023 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada "vratim film", tri sam skutera imao i na svakom sam morao menjati ovaj amortizer Po velicini poredjani, Honda SW400, Peugeot satelis 400, Honda integra... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Septembar 1, 2023 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i sada se logicno postavlja pitanje zasto ova integra stoji koje kude sa podignutim sedistem?!? ...Zato sto nam se moze 3 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Septembar 2, 2023 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sedim kod prijatelja pred garazom, pricamo o motorima (a o cemu bi drugo!?, Srbenda forumas takodje), ocekuje kaze nekoga iz Bg-a, posao u pitanju... Rec po rec i stize covek, dok parkira "pikap-a" jos iznutra pita - "Ko vozi ovu Integru?" oci mu se cakle, reflektuju sijanje ovih mojih plastika... (Al" sam napisao, a? ) Bi mi drago, to sa svakim motorom dozivljavam, zaboravio je i posao zbog koga je dosao, kaze mi onako u jednom dahu, "Ja sam bajker, vozim fz6 i atlantic 250, mogu li da sednem na motor " Sedi prijatelju... Budem sretan kada neko moj trud vidi i pozna, ok, zbog sebe ja to radim ali slagao bih ako kazem da mi kompliment ne godi! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Septembar 2, 2023 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jaaooo! Pa ne podigoh mu sediste demonstrativno, kakav propust Budite bezbedni drugari, neka vas gume drze! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1918 Napisano Septembar 14, 2023 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da ostavim komentar, red je... Gorepomenuta Integra je kao sto neki znaju zavrsila kod mene. Ovom prilikom bih se ovako javno zahvalio @N.F.S. zbog ljubavi, nege i posvecenosti detaljima koje je ulozio u ovaj bajk. Integra je u apsolutno savrsenom stanju i ne mogu da joj nadjem ni jednu, jedinu, najsitniju manu. Zbog ocuvanosti i dodatne opreme, dobijam cest komentar da motor izgleda bolje nego da je izasao iz salona. Inace, Nesa je jedan jako dobar i u svakom smislu pozitivan lik, sve sto je rekao u nasim brojnim razgovorima apsolutno stoji. Drago mi je upoznati takvog coveka. Sto se Integre tice, lepo smo se upoznali i nisam hteo da ostavljam komentare dok ju ne izvozam par dana i saberem utiske. Kao neko ko je probao svasta da vozi, ali se licno uvek zadrzavao na skuterima, nisam bio bas nacisto sta da ocekujem od hibrida motocikla i skutera sa DCT menjacem. Ali sam maltene odmah kliknuo, voznja je pravo uzivanje. Ciklistika ozbiljnog motora, snage na raspolaganju koliko hoces, udoban, odise kvalitetom, nista ne krcka... Vrlo brzo mi je postalo jasno zasto Hondu hvale kao najkvalitetniji motor. Komentar za ljude koji planiraju da predju sa skutera na Integru: jedna stvar koja zahteva privikavanje je DCT. Na skuteru su ubrzavanja i usporavanja linearna dok se na DCT-u oseca onaj kratak "klik" kada se prelazi izmedju brzina, pogotovu 1, 2, 3. Nije taj "klik" nista strasno ni neprijatno vec kao sto rekoh treba malo privikavanja, pogotovu ako vozite zenu na zadnjem sedistu koja je navikla da se vozi na skuteru. To blago cimanje izmedju brzina je primetno u D modu posto jako cesto menja brzine od 1-4 kada se vozi sporije. To se ne oseca na otvorenom putu jer se retko kad spusta do 3-ce brzine. U S modu se vec skoro i ne registruje jer motor ide u dosta vise obrtaje do sledece brzine pa je i tranzicija izmedju brzina jedva primetna. Cim sam ga malo izvozao po gradu gde se cesto ubrzava i usporava i uhvatio logiku D i S moda, shvatio sam kada koristim jedan a kada drugi i posle toga pesma. Ovo je svim Integrasima poznato, pisalo se o tome dosta puta u temi, potpuno je normalno, ali eto, pisem jer ce nekome znaciti informacija. Inace, ko sa normalnog menjaca prelazi na DCT, ovo i ne vidi kao nesto na sta treba navici. Na motoru ja apsolutno nemam sta da pipam, do sledeceg malog servisa posto kao sto rekoh, sve je savrseno. Naravno, nastavio sam sa odrzavanjem i briskanjem i to je to: 8 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Septembar 14, 2023 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Utisak je obostran, hvala na lepim recima! Sa normalnima-normalan! Sa govedama ne komuniciram, taj jezik ne poznajem Stanje koje vidis spolja je manje bitno, iznutra je ono pravo! Svaki je kontakt proveren, svaki var na ramu i mesto gde se moze voda uvuci napunjen je konzervacionom mascu. U stapovima napred su opruge od cbr600f honde, zato se "vozi" tako stabilno i lepo... Jedino je sirena losa a to je treca koju sam kupio a jacinu nema! Neka te gume drze, tu sam ako zatrebam 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bursacn 24 Napisano Septembar 14, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečmen Motocikl: Honda NC 700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 9. 2023. at 8:54, N.F.S. je napisao: ... i sada se logicno postavlja pitanje zasto ova integra stoji koje kude sa podignutim sedistem?!? ...Zato sto nam se moze Поздрав свима... Да ли ми можеш рећи када си заменио амортизер да ли се седиште само подигне када га откључаш или је улога амортизера само да држи седиште када га подигнемо? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Septembar 14, 2023 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...samo drzi u poziciji otvoreno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bursacn 24 Napisano Septembar 14, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečmen Motocikl: Honda NC 700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Извињавам се свима што сам испао непристојан! Уместо да се прво јавим и представим, ја постављам питања за амортизер седишта... Ц ц ц ц ц ц.... Купио сам скоро један прелеп примерак Интегре 700, 2012. годиште и пресрећан сам!!! Претходно сам возио Бургмана 400 и уживао сам у њему, али ово је сада потпуно друга димензија! Пуно вас све поздрављам и ускоро качим слике мог Хондислава... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bursacn 24 Napisano Septembar 14, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečmen Motocikl: Honda NC 700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan ...samo drzi u poziciji otvoreno.Хвала, навикао сам на Бургману када сам ставио нов амортизер чим се окрене кључ седиште као катапулт скочи. На Интегри сам приметио да ми стоји седиште подигнуто, али ја га руком подигнем када окренем кључ....Послато са motorola edge 40 pro помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bursacn 24 Napisano Septembar 14, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečmen Motocikl: Honda NC 700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ево пар сличица моје дивне Интегре, срећа, срећа радост!!! А ту је и слика код брата на дизалици, да се освежи пре вожње.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22661 Napisano Septembar 14, 2023 Integrisan, 9700 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ta je integra iz Tehnodroma kupljena? Cenili su je u pocetku preko 6000eura, posle spustili na oko 5500... Baaaas lepa! Uzivaj... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bursacn 24 Napisano Septembar 14, 2023 U prolazu, 16 postova Lokacija: Bečmen Motocikl: Honda NC 700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ta je integra iz Tehnodroma kupljena? Cenili su je u pocetku preko 6000eura, posle spustili na oko 5500... Baaaas lepa! Uzivaj... Да, баш та... Хвала!Послато са motorola edge 40 pro помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Septembar 15, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko u kojoj prodavnici ima ulje Eneos Max Performance 10w40,a da nije online? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...