radovanbracanovic 16 Napisano Jul 17, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. promenio sam amortizer sedišta....top radi....samo sto moras da rasklopis pola motora da promeniš....čas i sedište moras da rastavis da bi kliknuo amortizer....a promenio sam i rucke i kočnice.... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jul 17, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Amortizer ima metalne osigurace koje skines, tako bude laksa montaza/demontaza Videcu bas kada mi stigne Sediste me je kostalo oko 30000 dinara mada sam ja dosta prepravki i izmena imao, sama presivka/estetika je 15000din. Radio je (meni vec sesto sediste), ivica "Stiv design" Nis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Jul 17, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan pre 24 minuta, N.F.S. je napisao: Amortizer ima metalne osigurace koje skines, tako bude laksa montaza/demontaza Videcu bas kada mi stigne Sediste me je kostalo oko 30000 dinara mada sam ja dosta prepravki i izmena imao, sama presivka/estetika je 15000din. Radio je (meni vec sesto sediste), ivica "Stiv design" Nis. Znam za osigurace ali ne može da stavis dok ne popustis sediste malo....lako udje i sve super bude cim popustis sedište...lako se vrace...nije nista komplikovano samo moras rasklopit pola motora....ali brzo se montira sve... Razmišljam sediste da radim...ali neznam.ni sam sta I kako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1906 Napisano Jul 17, 2023 Zainteresovan, 589 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. kakav je sad utisak sa sicem? jesi li opalio malo duzu voznju pa da testiras? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jul 17, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sediste sam preradio pre ove presvlake Dodavali smo, oduzimali, menjali tvrdoce... Tek kada je bilo ok, udobno i komforno odradili smo i da lepo bude. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jul 20, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dok placam gorivo na Shell-u primetim da imaju Aerxons hemiju, vidi se da dugo stoje (boce zapustene), za one manje zahtevne preporucujem, jeftino i koristi se bez muke (Sprej vosak ili vosak politura se bas lako brisu). Kod mene su dva skutera, ostavise drugari... Taman rekoh da ih obradujem, usijam ovom hemijom (i isprobam je). Jaooo kakvi su me sacekali posle nevremena jucerasnjeg! To je haos... A utrosio sam brdo vremena i krpa Aj sad ponovo 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6202 Napisano Jul 20, 2023 Drug član, 3031 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam Arexons za enterijer. Lepo je sve oprao, čak i bolje nego što sam očekivao. Nisam nikada koristio ništa od tih hemikalija, pa nemam referencu. Jedino što je posle dva prskanja crkla pumpica. Onda presipaj u neku kinesku... Crkla posle pet prskanja. Dala mi žena neku pumpicu od Axela, e ta je doterala posao do kraja Kako se, zapravo, pere enterijer? U uputstvu kaže da se naprska, pa da se ispere krpicom ili sunđerom. Naraqvno, oceđenim. Ali, i onda se iskvase sedišta i morao sam da ih ostavim dva dana da se suše. Usisavanje posle čišćenja i pre stavljanja u kola se podrazumeva. Ako bi mi neko objasnio postupak, bio bih mu zahvalan, mada ne verujem da ću se uskoro opet odlučiti na ovako nešto. I nikad neću razumeti one koji kažu da uživaju u pranju i lickanju vozila. Rezultat je lep, ali je sam čin beskrajno dosadan. Smučilo mi se. Ovo što sam sad izvadio sedišta iz kola, oprao ih i detaljno usisao auto mi je dosta za sledećih deset godina. A opet može da se usisava za nedelju dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jul 21, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Eno na slici i kod mene druga pumpica Puce na drugom stisku... Ja trljkam i podmazujem svakog dana, posebno mi je zadovolstvo kada sednem na/u mirisljavo i sjajno vozilo koje mora da radi kao da je juce sastavljeno. Dok do tog nivoa ne dodjem, nema stednje, niti sebe niti resursa. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8222 Napisano Jul 21, 2023 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Eno na slici i kod mene druga pumpica Puce na drugom stisku... Ja trljkam i podmazujem svakog dana, posebno mi je zadovolstvo kada sednem na/u mirisljavo i sjajno vozilo koje mora da radi kao da je juce sastavljeno. Dok do tog nivoa ne dodjem, nema stednje, niti sebe niti resursa. Ovo,kao da sam ja pisao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jul 21, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tvoj je motor za primer (a dosta ih svakodnevno gledam)! Kada god smo se videli, moja cbf nije bila sjajnija od tvog bandita A do tada (sl. vidjenja) evo jedne trenutne, kotrljamo necujno kroz sumu, malo mi je i hladno... Drvece i grane svuda po putu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8222 Napisano Jul 21, 2023 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne bude,ja tebi Vojvodo ti meni Serdare,ali sav tvoj da nazovem ,,rad"je besprekoran,i ne samo da se bazira na pričama,nego je potkovan ozbiljnim znanjem i iskustvom.Pristup održavanja vozila se u dlaku poklapa sa tvojim.Tako da ne mogu da kažem da je između nas mrtva trka,ipak si ti bolji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jul 21, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Razlika je sto ja iste radnje ponavljam dva puta godisnje (zamenim motor) a ti si motor doveo do nivoa koji ti odgovara i sada odrzavas... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8222 Napisano Jul 21, 2023 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Sve stoji što si napisao.Promenio bih i ja,ali mi se slabo sviđa šta vidim.A ono što mi se sviđa,je baš daleko od onoga što mogu da priuštim.Ali i sada uvek primetim ili čujem nešto što mi ne odgovara na motoru,pa mora da se reguliše odmah.E sad,dal je do mene.......ipak je do mene,svašta čujem,a svašta i vidim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jul 21, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Meni kada je dosadno cas izmislim nesto sto "moram" na motoru odraditi Onda to trazim, narucim, cekam, ugradim, uzivam... ... pa nanovo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jul 25, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio prasinare, popucali u krug negde/negde... Stitnike vila sam narucio one za cbf1000, pasuje kao da su za integru pravljeni, muka blatobran namestiti, stoji tik do stapova a namesta se u poziciju za srafljenje "odozgore" pa tacno udari u stitnik. Mora gimnastika malo 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jul 25, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace za amortizer sedista, kinez se javio jos 17-og, nisam gledao poruke... Kaze nema ga na stanju, na trackingu kaze da sam primio?! Samo pracenje krece od 06.07-og a ja narucio 14.07... Haos. Uslikao sam ekran tv-a, u tri screenshota stane sa fona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jul 26, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kisica, pravo vreme da se sraf po sraf skine i polira Farbar donese zadnji blatobran, jeste bio neki akril crni ali sada je metalik, lakiran i u boji motora! 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jul 26, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poklopac auspuha je u fabrickoj boji, nisam ga farbao! skinut je da bi se srafici usijali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8222 Napisano Jul 26, 2023 Ne silazi, 2147 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Sviđa mi se ,,uradi sam"polirka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Jul 27, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo okacio sam korisnicke upute sa osnovnim servisnim radnjama, za model 2012/13... Ako nekome treba. https://files.fm/u/z2kbf5axs 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Avgust 1, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Aj i ovo Antifriz se moze zameniti samo skidanjem korita iza tocka! Odatle je dostupno prelivno lonce, da se raskaci i opere (drzi ga jedan m6 sraf), sraf za ispustanje se nalazi ispod izduvne grane, takodje m6. Njegovu podlosku zameniti (slika, stara/nova), licno volim da novu podlosku dobro odgrejem brener upaljacem i omeksam je, konzervaciona mast na lozu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Avgust 1, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i ovo Pozadinsko osvetljenje table se moze stelovati u 3 intenziteta. Po kontaktu drzati oba dugmeta, tada na mestu minuta pise neki broj, izmedju 1 i 3, to je stepen osvetljenja, steluje se B dugmetom (desnim) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15950 Napisano Avgust 1, 2023 Integrisan, 9316 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Onoj novoj, pored jačine može se menjati boja pozadine, boja obrtaljke, pisati šta da pise po davanju i skidanju kontakta ključem. Da imam staru Integru, prvo sta bi uradio, zamenio bi diodice da belo svetli il crveno il plavo....samo žuto da ne bude (il jos grdje narandžasto ka što pezola ima). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Avgust 1, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poceo sam da citam temu o motoru koji vozis, u nazad do duse ali nadam se da cu za neku finu caku pametniji (po iscitavanju) biti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22221 Napisano Avgust 4, 2023 Integrisan, 9570 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Malo svezih radova, nije tip agregata koji ima neki zvuk ali drugaru se svidja (i meni dok slusam njega, bi mi smetalo da ja vozim). Stoji vrhunski inace, lepota za gledati sa ovim bojama (hrc) 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...