radovanbracanovic 16 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ih montirao? Taj ispod vizija mi je nekako sigurniji...video sam i ja na a Ali expresu taj...jesi uzeo komplet sva tri dela sa punjacem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 5, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam tek kliknuo (a integru uzeo pre dva dana ), javljam cim stigne! Ovaj "za pod vizir" sam porucio samo nosac, bez punjaca... Na njega cu montirati neki drzac koji imam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 5, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nego, je li obradjeno ovde ciscenje motora/saltalice? U sredu planiram da rasturim svoj i vidim stanje iznutra, ako zelite mogu da uslikam sta i kako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Jun 5, 2023 (promenjeno) U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovo kupio: https://en.gpkompozit.com/collections/nc750-d-integra/products/gp-kompozit-for-nc-700d-750-integra-2014-2020-compatible-phone-navigation-holder-bracket-aluminum Fren Tubo Brake Lines 152159-2 for Honda Integra 750 14-15 WWW.CARPIMOTO.COM 3D TUNNEL PROTECTION STICKER FOR HONDA INTEGRA 750 2014/2020 - € 23.41 MOTOMANIASHOP.COM Tunnel protection adhesive in 3D gel resin resistant to UV rays and bad weather. Useful to protect against scratches and marks https://motomaniashop.com/en/accessories-and-spare-parts-for-honda-integra-750-2016-2020/33859-3d-stick-protection-footboard-for-honda-integra-700-2012-2013-750-2014-2016-783120522187.html Promenio Jun 5, 2023 član mimahitna 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mimahitna 18 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 57 postova Lokacija: Vladičin Han Motocikl: Honda Integra 750s Prijavi odgovor kao problematičan 32 minutes ago, N.F.S. said: ... i uslikaj zamolio bih te, plocu pod koferom, da vidim jesu li iste. Voleo bih da kupim veliki (ako neko ima neki neka ponudi) hondin kofer (da mogu originalnu bravicu na njega da prebacim), ovaj koji imam nema dobru zapreminu. Vazi, cim odem kuci s posla... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 5, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam @N.F.S. I ja nesto razmisljam da se rjesim ovih motora koje imam i da se vratim na skuter. Bas mi je doslo do nekog zasicenja, a ne bih bas da nemam nikakav dvotockas. Integra 750 mi je u uzem izboru tako da me bas zanima kako ce tebi da legne nakon "pravog" motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radovanbracanovic 16 Napisano Jun 5, 2023 U prolazu, 36 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda integra nc 750 DE Prijavi odgovor kao problematičan mimahitna taj nosac ne može na integru...jedino ako si ga prepravio....raspon sfarova gornjih i donjih je manji nego na taj nosac...gledao sam i ja takav da uzmem ali ne može.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Jun 5, 2023 (promenjeno) BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Wragg za tebe je x adv. Sa onim fuzasterima mozes da izvuces polozaj kao na motoru. Pogledaj ih bas. NFS prvo cestitke. Dare sipa ENEOS,japansko ulje i super se pokazalo do sada u eksploataciji,cak je probao i da menja ali se vratio na eneos. 10w40 Promenio Jun 5, 2023 član DaliborBP 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15782 Napisano Jun 5, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10-ak dana spremih Bokija za put (Sicilija ) prvo je morala ic na pranje NFS 10w30 moze.... bolje je sipati 10w40 posto ce bit natovarena stvarima + suvozac zadnji amort ide na pritezanje zatim ide nosac za navi/telefon narucen sa Alia vizir se takodje menja za turing vrci/siri, nosac ide pod isti probusiti rupu u cosak, kabal tesko da prodje da ne bi voda prolazila iskoristiti nosac od creva podmazivaca lanca ne bi li kabal drzao izgleda ovako, gotovo neprimetno za napajanje skinuti levu stranu, ovaj dzek gadjati instalacija taman dotle stize zalemljeno, spakovano, gotovo neprimetno drugi kabal bocne se u navi jedan kraj, drugi kraj ide na desnu stranu nosaca proba pre pakovanja.... sve ok lanac sa 30mm hoda odlazi na 35mm opanci na 2.5 - 3b i to bi bilo to NFS o el. motoru imas u NC temi detaljno sve. Znak da isti nije kako treba, odrazava se kad brzine idu na dole, obicno zaglavi iz 3 u 2 brzinu. Tad treba stati, ugasiti i pustiti da se ohladi. Nakon toga bajk ide na cent. stender, dati kontakt i okretati tocak napred ne bi li se menjac odglavio i otisao u N. Takodje ako se desava da na leru iz D kasni u N kad se pritisne taster, jasan je znak da el. motor mora dole jer momentalno treba da prebaci u neutral nakon sto se klikne, ne sme biti nikakve zadrske. Skini el. motor, rasklopi vidi stanje pa donesi sud dal je biksna za zamenu ili nije. Kad sve vratis na svoje, pali makinu i pusti da se ugreje na radnu temp, gasi i resetuj menjac. Posle kaciga na glavu iiiii 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 5, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaa, jos se edukujem I da, moram je porasturati sto vise da bih joj verovao... Ventili na klackalice (nema plocica i solja), nesto cesce treba kontrolisati, skinuo dole korito, premazao ram mascu za konzerviranje... I tako, zanimam se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 5, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ipak sam danas ocistio motorce Posto je Darko tu temu odradio ja cu ukratko, skinuti donju levu plastiku, pa motorcic (taman da operem detaljno ceo taj deo )... Raskaciti dvopolni dzek, proveriti stanje, ocistiti kontakte (Iza njega, na masini je i neka masa, pod M8 srafom, kada smo tu ocistiti). Motoric drze tri M6 srafa, svi su iste duzine. Demontirati odvijanjem dva imbusa (po skidanju naravno), pazljivo ocistiti, proveriti biksne, lezaj, cetkice, stanje namotaja statora, bakarne lamele kolektora, razmak izmedju njih ocistiti (grafit sa cetkica ume da napuni izmedju, prespoji delimicno)... Sastavljanje! Blago zamastiti donji i gornji deo rotora, na o-ring silikonska mast. Tol"ko P.S. Ja cu i telo motorica ofarbati u crno, vi ne morate Kda sam tu, zamenih i sirenu jacom. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 5, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, DaliborBP je napisao: Wragg za tebe je x adv. Sa onim fuzasterima mozes da izvuces polozaj kao na motoru. Pogledaj ih bas. NFS prvo cestitke. Dare sipa ENEOS,japansko ulje i super se pokazalo do sada u eksploataciji,cak je probao i da menja ali se vratio na eneos. 10w40 A nesto ne vjerujem. Ne bih se rjesavao motora da mi je taj "motor" polozaj jos uvijek napet. Mislim da bih radije opet u neku "fotelju" kao sto je bio Burgman 400 kojeg sam imao. Ova Integra mi je negdje na pola puta izmedju to dvoje, samo ne znam koliko ce mi DCT odgovarati. Moram probati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Jun 5, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. srecna ti kupovina! Imam jedan challenge za ovde prisutne: Integra je vrlo osetljiva na padove. Mislim na one u mestu, na druge ne zelim da mislim. Vec duze se razmisljam da po cenu busenja plastike napravim kacenje za ovakav dole crash bar. Seba ga je nekad odradio nekome ali resenje nije bas estetski prihvatljivo. Predlozite kako bi ovo moglo da se odradi. Siguran sam da bi nas bilo vise zainteresovanih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 7, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Narucio juce tri tipa podizaca guvernala I evo jedan pasuje! 15mm u vis moze bez ikakvih prepravki, sve dohvata i svaka plastika stoji apsolutno ispravno. Ovaj od 30mm nece da moze (vidi sliku). Ogolio je celu (integru), mesta na ramu gde moze proci voda napunio mascu za konzerviranje, prekontrolisao svaki el. kontakt (glavne mase za logiku (ne za akumulator!) su pod levom plastikom ispod sedista, cest izvor gremlina kod svih motocikala). Ventili da bi se nastelovali mora se skinuti hladnjak (taman zamenio rash. tecnost) I tako... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Jun 7, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ima li svrhe taj od 15mm tj. da li se oseti? Na koliko si stelovao ventile? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 8, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Videcu u voznji ucinak, ima gde maaaalo fali za lep polozaj... Mada to obicno radim tek kada sediste zavrsim, tj. njegovu prepravku (Cudno, Ivica "Stiv design" mi jos uvek na poruke ne odgovara ). Ventile sam stelovao 0.20 i 0.30mm, spiuni blago vodenom smirglom 800 "skinuti"... Dva kompleta spiuna imam ali u koracima od po 0.05, zrtvovao sam dva listica i uz pomoc mikrometra i smirgle sveo na 0.18 i 0.28mm. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Jun 8, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. gde si uzeo te podizace? Koliko sam video mogu da se zamene uz skidanje plastika na volanu, nista sa strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jun 8, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li uvek kada menjate filtere ulja,dct menjate i filter vazduha? Presao sam 6000km od prosle zamene kad sam sve menjao,pa ne znam da li i filter vazduha da menjam ili ne? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 8, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Filter vazduha prema stanju, ako se vozi kroz neku prasinu cesto a nije mastan moze se kompresorom izduvati sa strane gde je mreza. Sto se tice distancera sve narucih sa KP oglasa, samo se u pretragu kuca "Podizaci kormana"... Pri montazi sam skidao ovu plastiku preko kutije filtera vazduha (nije moralo ali da ne ogrebem) i gornju plastiku guvernala. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jun 9, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan @Nfs Hvala na odgovoru.Koje ulje stavljate? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 9, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, prethodni je vlasnik koristio iskljucivo motorex top speed 10w30, za sada mi se bas svidja kako ceo sklop radi/cuje se, nastavicu isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15782 Napisano Jun 9, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Filtro na vazduh ne menjati pre 20.000km max 25.000km.....isto važi za NC, X-ADV. Visoko usisava vazduh što pogoduje s'tanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jun 9, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan @Nfs Hvala, jansam prosli put stavio Eneos 10w40 msm da sam video u nekim postovima kolege @Satelis pa sam i ja stavio to.Dare da li jos uvek njega koristis ili si promenio? I hvala za filter vazduha,samo sto sam ga izbacio iz “korpe” misleci da moze jos da tera i vidim potvrdu sa tvoje strane.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15782 Napisano Jun 9, 2023 Integrisan, 9285 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja ja fiko....ne da menjam ono što je dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 9, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uopste ne sumnjam u Darkov izbor, eneos kao brend je dokazan, viskoznost za nase podneblje na mestu U nedostatku Eneosa probaj Liqui moly, bices iznenadjen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...